Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisine ulasabilecegim e-mail varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

cm11 de bu ekran kısıyolları nasıl düzenleniyor bilen var mı ? ayrıca vedafone hat takılı internet ayarlarını yaptım. fakat hala telefonun üzerinde 3g yerine E işareti çıkıyor

3g problemini cozdun mu telefonunda. Türkiye de 3g sini kullanamayan var mi baska?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Kendisine ulasabilecegim e-mail varmidir?

Sadece o değil sipariş üzerine getirip satan arkadaşlarda var

Edit : Eğer pasaport varsa @muratai getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 24 Temmuz 2014; 0:48:38 >
  • quote:

@teknokaptan
    Ben DH de sadece bir bolumun yoneticisiyim. DH yoneticisiyim belki ama bu benim bu telefona ulasma konusunda sizden farkim olmayan bir konudur bundan emin olabilirsin :)
    Inceleme ve haber sunan arkadaslarin konumu bizimkimden cok farkli. Konunun ayrintisini bilmedigim gibi konu hakkinda yorum yapmamda cok yanlis olur. Dilerseniz kendisine PM atarak sorularinizi yoneltin, eger musaitse ve uygun olursa cevaplamaktan cekinmeyecektir.

Hocam inceleme için yollamıştım. Fakat maddi çıkar beklentim vs varmış gibi algılandım cihazı incelemeye koymayacağım dedi. Ben de karşılık olarak incelemeye koymayın maddi çıkarım yok zaten. O yüzden hiç önemli değil. 7 gün içindi cihazım 16. günde teslim edildi illallah dedim. Yazışmaları ekran görüntüsü koymuştum sonra kaldırdım. Neyse bir daha cihaz incelemesi için yollamam. Kendisine 64gb model almiştı Salı günü inceleme koyayacaktı twitterdan yazmıştı ama geçti bir kaç güne koyarlar sanırım.

Elimde sadece 1 cihaz kalmıştı. Sanalpazar dan ilan vermiştim. Nijerdan adamın teki mesaj attı. En sonunda anlaştık ücretsiz Nijerya'ya 550$ a yollucam. Parayı yolladım dedi. Ertesi gün para hesabıma geçince konu açıcam. Siz satın almadınız elin Nijeryalısına sattım diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

quote:

@teknokaptan
    Ben DH de sadece bir bolumun yoneticisiyim. DH yoneticisiyim belki ama bu benim bu telefona ulasma konusunda sizden farkim olmayan bir konudur bundan emin olabilirsin :)
    Inceleme ve haber sunan arkadaslarin konumu bizimkimden cok farkli. Konunun ayrintisini bilmedigim gibi konu hakkinda yorum yapmamda cok yanlis olur. Dilerseniz kendisine PM atarak sorularinizi yoneltin, eger musaitse ve uygun olursa cevaplamaktan cekinmeyecektir.

Hocam inceleme için yollamıştım. Fakat maddi çıkar beklentim vs varmış gibi algılandım cihazı incelemeye koymayacağım dedi. Ben de karşılık olarak incelemeye koymayın maddi çıkarım yok zaten. O yüzden hiç önemli değil. 7 gün içindi cihazım 16. günde teslim edildi illallah dedim. Yazışmaları ekran görüntüsü koymuştum sonra kaldırdım. Neyse bir daha cihaz incelemesi için yollamam. Kendisine 64gb model almiştı Salı günü inceleme koyayacaktı twitterdan yazmıştı ama geçti bir kaç güne koyarlar sanırım.

Elimde sadece 1 cihaz kalmıştı. Sanalpazar dan ilan vermiştim. Nijerdan adamın teki mesaj attı. En sonunda anlaştık ücretsiz Nijerya'ya 550$ a yollucam. Parayı yolladım dedi. Ertesi gün para hesabıma geçince konu açıcam. Siz satın almadınız elin Nijeryalısına sattım diye :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

@teknokaptan

Nijeryami? Siz hic nigerian scamdiye birsey duymadiniz herhalde! Katiyen uzak durun. Paypal dispute acip parayi geri aliyorlar.

• quote:

quote:

@teknokaptan

Hocam nijeryalılar ağır fake sanalpazarda.uzak durun

• Scylla kullanıcısına yanıt
    Hocam adam sanalpazar dan mesaj atti İngilizce olarak. Ben de yollamam yurtdisina dedim. Pandawill veya oppomart sitesine yönlendirdim. Sonra adam israr edince ilk parayi yolla hesabima yatsin sonra yollarim dedim. Hesap numarami verdim. Adam gündüz mesaj atti. Parayi bank of amerika yatrdim simdi sen ürünü yollayabilirsin dedi. Karsilik olarak da para hesabima yattigi an telefonu ptt ile yollacagim dedim. 1 gün sonra para hesabi gelir sanirim. Yarin para hesabima geldiği an yollayacagim cihazi. Bunda bir sorun olmaz herhalde.

• quote:

Hocam adam sanalpazar dan mesaj atti İngilizce olarak. Ben de yollamam yurtdisina dedim. Pandawill veya oppomart sitesine yönlendirdim. Sonra adam israr edince ilk parayi yolla hesabima yatsin sonra yollarim dedim. Hesap numarami verdim. Adam gündüz mesaj atti. Parayi bank of amerika yatrdim simdi sen ürünü yollayabilirsin dedi. Karsilik olarak da para hesabima yattigi an telefonu ptt ile yollacagim dedim. 1 gün sonra para hesabi gelir sanirim. Yarin para hesabima geldiği an yollayacagim cihazi. Bunda bir sorun olmaz herhalde.

hocam riske atmaya değmez.dispute falan açarsa alır bence yine de.bulaşmayın ama siz bilirsiniz.
    Dispute nasil açacak hocam. Adamla bir site yok aramizda. Hesap numarami vermiştim sadece. Ama illa vardır bunda bir şey. Adam sanalpazar dan ilanimi görecek. Oradan İngilizce mesaj atacak. E posta üzerinde anlascaz. Sonra para yollucak bana. Valla haklisiniz. En iyisi adama para hesabima gelse bile iade etmek olacak. Dertsiz basima dert almayim.

• quote:

Dispute nasil açacak hocam. Adamla bir site yok aramizda. Hesap numarami vermiştim sadece. Ama illa vardır bunda bir şey. Adam sanalpazar dan ilanimi görecek. Oradan İngilizce mesaj atacak. E posta üzerinde anlascaz. Sonra para yollucak bana. Valla haklisiniz. En iyisi adama para hesabima gelse bile iade etmek olacak. Dertsiz basima dert almayim.

Katılıyorum hocam.Hayırlısı olsun hakkınızda.
  • Hayirli sayislar enes .nijerya odemezse parayi donanim haber yoneticiisine yardimci olabilirsin tesekurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Hayirli sayislar enes .nijerya odemezse parayi donanim haber yoneticiisine yardimci olabilirsin tesekurler.

Şuan Nijerya ile ilgili dolandirici muhabbetlerinde iyice tirsmis bulunmaktayım. Kesinlikle satmayacagim orasi kesin nijeryaya

Kesinlikle dolandirici bu nijeryalilar forumda bir kaç kişinin canı yanmis okudum öğrendim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70038894&p=1

• Banada şimdi davetiye geldi 64GB için :) Veriyorum siparişi.... Ama MI4 de çıkıyor ne yapsam bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Banada şimdi davetiye geldi 64GB için :) Veriyorum siparişi.... Ama MI4 de çıkıyor ne yapsam bilemedim..

Mi4 u beklerim diyosan davetiyen yanmasin bana yolla :))

• Yok davetiye yanmaz :) Sırada bekleyen çok paslarım birine
  • En saglamindan bir 64gb alasim var hala :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    sen enesle konusmadinmi ? telefon satiyordu o ne oldu
    sende yoksa 350 dolardan almak isteyenlerdenmisin?
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    64 gb olsa kaca saticaktin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.