|
OnePlus kapanıyor mu? Küresel pazardan çıkıyor (4. sayfa)
-
-
Iphone'da da ekran tıklama problemi vardı ona bakarsan, ekrana dokununca tok tok ses cıkartıyordu. Ekranı iyi yapıştırmamışlardı. Bu tarz kronik sorunlar kalitesizlik alameti değil. Bir sonraki partide düzeltilir. Kalitesiz = Cihazı kullanıyorsun seneye sarj etmiyor, panelde gölgelenmeler oluyor, ahize hoparlörü kalitesiz koyulmus karşı tarafın sesi gelmiyor bunlar maliyet kısma amaclı kalitesizlikler iste. Samsung'da böyle sorunlar yok Apple'da da yok. Cin malı cihazlarda bu tip sorunlar var. Neti araştırsan okumaya ömrün yetmez.
Foxconn siparise göre mal üretiyor. Apple anakartla, Foxconn marka PC anakart aynı kalitede değil. Firma ne isterse üretici firma onu üretiyor. Cin malı değil cin markası dandiktir.. Cünkü bilerek dandik üretiyorlar isterlerse en kaliteli sekilde üretirler ama kendi markaları cogunlukla kalitesiz üretim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 11:3:40 >_____________________________ -
kardeşim çin malını savunanları en iyisi blokla gitsin boşver kendini yorma vakit kaybı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cin malı savunanlar samsung anakart ysil o yüzden dandik diyorlar. Tam bir bilincli tüketici gercekten :D PCB' yi Siyaha boyayınca cihaz kaliteli oliyür :D
_____________________________ -
ben samsung en iyisi demedim ki sonuçta her markada sorunlar olabilir ama bunlara göre çin malı en iyisi kusursuz :D
iyi de kimse yerli cihaz kullanmıyor ki ya iPhone ya Samsung ya da Xaomi Huawei Oppo vs. Casper kullanın o zaman 😀 yerli cihaz adı yerli sadece onun da parçaları Çin Taiwan Kore de üretilip geliyor aynı kapıya çıkıyor. Mantık nedir anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 27 Mart 2026; 11:25:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen samsung kalitesiz üretse bile kaliteli üretti dersin. huawei iyi markaydı önünü kestiler. sen git samsung ekranlarına bak 2-3 sene sonra yeşil çizgi beliriyor güncellemeden sonra. (hangi marka samsung ekran kullandıysa yeşil çizgi belirdi birkaç sene sonra) iyi araştırırsan samsung ekran flex kablosunu bile dandik yapıyor sırf yeni telefon alsınlar diye. ayrıca samsung s26 a57 a37 serisinde 2000 döngüden 1200 döngüye düşürmüş bataryayı. honor magic 8 proda bile 1600 döngü var. nerdeyse 4 senedir xiaomi pad 5 kullanıyorum. a35ten bile daha iyi dayandı işlemcileri nerdeyse aynı olmasına rağmen. a35'in batarya ömrü hemen azaldı. xiaomi pad 5te hala %82-83. bir de xiaomi pad 5i sürekli oyun oynadım a35te az oynadım ona rağmen a35in batarya ömrü daha çok azaldı. ikisi de aynı segmentte işlemci olarak. ben 10 seneden fazla samsung kullandım o dediğin sorunları samsungta yaşadım çin markalarında değil. samsungun adaptörü kablosu bile kalitesiz. geri dönüşt ürülmüş plastikten yapmışlar. hafif çarpmayla kırıldı adaptör. kablosu da 2. takmada gevşedi. xiaomi pad 5in adaptörü sert vurmama rağmen kırılmadı çalışıyor. kablosu da hala gevşemedi 4 yıl olacak. samsung ince dandik kabloya 1000 tl istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Samsung android cihazlarda en iyisi cünkü yazılım sorunsuz ve donanım problemli değil. Evet root engelliyorlar artık, kullanıcıyı marketing hileleriyle scamliyorlar ama en azından 4 - 5 sene sorunsuz kullanılacak cihaz üretiyorlar. TR'de cinciler senede bir telefon degistiren tipler oluyor. Evladının rızkını cin telefonuna bsıyor sonra cin malına laf ettim mi auvvvvvvvvvvvvvv. Cin markası iste, dısarıda don gömlek parasına satıyorlar, burada vergiyi bindiriyorlar TR'de telefon secerken daha mantıklı olmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 11:37:44 >_____________________________ -
Beyler bu alemin yeni kralını açıklıyorum ----> HONOR
Hayır honor telefonum yok ama bence kral olacak
_____________________________ -
fark eder ucuza kaçmış oluyor. iphoneda bile siyah anakart var. 10 bin tllik redmide bile var. ayrıca samsungun plastik parçalarına bakarsan geri dönüştürülmüş plastik olduğunu anlarsın. samsung flex kablolarını da bilerek kalitesiz yapıyor yenisini alsınlar diye hala çin markaları dandik yapıyor diyorsun. a serisini anlarım da s serisinde asla ucuza kaçıp geri dönüştürülmüş kalitesiz plastik kullanılmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
haklısın tam komediler 🤣🤣🤣
PCB rengi kullanıcıyı ilgilendirmez siyah PCB sacmalıgını Apple yaydı cakmacı cin markaları da takip etti. Kaliteyle en ufak ilgisi yok. Ahize hoparlöründen, sarj entegresinden falan calacagına kullanıcıya en ufak zararı olmayan anakart renginden calsın. Bu anakart rengi mevzusunu öne sürme bence komik duruma düşersin.
Samsung'da A serisi B serisi yok. Sizin cin markalarında var o. Xiaomi - Redmi - Poco. Mesela Redmi'den sikayet et, Xiaomi iyi Redmi kötü diyorlar özürleri kabahatlerinden büyük. Hata özellikle dandik mal üretip marka bloklanmasın diye Redmi yapmıslar hahaa
Neyse Samsung A serisi de kaliteli ve atık plstik falan yok. Ayrıca plstik telefon daha iyidir ben plstik tercih ediyorum, metal cerceveli cihazlarda topraklama problemi oluyor iphone mesela sarjdayken carpıyor, cihazı gereksiz ağırlstırıyor kılıfla kullanıcna zaten fark etmiyor..
Iste ysil anakart falan, metal cerceve, "bu devirde 8 gb ram mi olur conim, xiaomi 90w sarj veriyür" anakart siyah falan ahahaha bu kafayla telefon alırsın seneye sarj etmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 11:52:37 >_____________________________
-
dandik demedim ucuza kaçıyor. iphone 17 799 dolar siyah anakart samsung s26 899 dolar yeşil anakart. sadece sorun anakart olsa. flex kablosunu kalitesiz yapmışlar bilerek yenisini alsınlar diye. samsung 2013te insanları işe alıp para verip samsung cihazları övün diğer markaları kötüleyin diyordu. galiba samsung seni işe aldı para veriyor. sizi knox mox diye kandırıp appclouda veri gönderiyor s serisinde olmasa bile gizlice yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into CarnagePCB rengi kullanıcıyı ilgilendirmez siyah PCB sacmalıgını Apple yaydı cakmacı cin markaları da takip etti. Kaliteyle en ufak ilgisi yok. Ahize hoparlöründen, sarj entegresinden falan calacagına kullanıcıya en ufak zararı olmayan anakart renginden calsın. Bu anakart rengi mevzusunu öne sürme bence komik duruma düşersin.
Samsung'da A serisi B serisi yok. Sizin cin markalarında var o. Xiaomi - Redmi - Poco. Mesela Redmi'den sikayet et, Xiaomi iyi Redmi kötü diyorlar özürleri kabahatlerinden büyük. Hata özellikle dandik mal üretip marka bloklanmasın diye Redmi yapmıslar hahaa
Neyse Samsung A serisi de kaliteli ve atık plstik falan yok. Ayrıca plstik telefon daha iyidir ben plstik tercih ediyorum, metal cerceveli cihazlarda topraklama problemi oluyor iphone mesela sarjdayken carpıyor, cihazı gereksiz ağırlstırıyor kılıfla kullanıcna zaten fark etmiyor..
Iste ysil anakart falan, metal cerceve, "bu devirde 8 gb ram mi olur conim, xiaomi 90w sarj veriyür" anakart siyah falan ahahaha bu kafayla telefon alırsın seneye sarj etmez..
25 wattla bile bataryasının ömrü kısaldı samsungun. mühendisler aptal değil. ayrıca samsungda patlama olayları daha çok oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 27 Mart 2026; 11:58:29 >
-
çakmacı çin markaları ise samsung ne? samsung appledan dava yememiş miydi touchwizin ikonları iose benziyor diye. davayı apple kazandı. sonra galaxy watch ultra diye apple watch ultra kopyası çıkardılar. apple titanyuma geçince geçti, alüminyuma geçince alüminyuma geçti. aile şirketi torpille insanları işe alan bir babadan oğula geçen bir şirket samsung. tekrar note7 olayı olursa bu sefer umursamaz bile çünkü arkasında amerika var nasıl olsa bir şey olmaz. amerika çökerse samsung da çöker. adamların umrunda bile değilsin boş yere fanboyluk yapıyorsun. huawei'yi boşuna yasaklamadılar. samsungu geçiyordu, samsung da gitti trump'ı destekleyip yasaklatmasına sebep oldu.
Hani nerede flex kablosunun dandik olduguna dair kanıt? Cin markalarında dandikligi internette okumaya ömür yetmez. Siyah anakart kullandı, siyah flex kullandı Apple olmuyor. O tüketici kafasıyla cihaz savunulmaz.
Cihazın yarısından fazla eden sey panel zaten. Xiaomi milleti yıllarca ghost yatkın panellerle magdur etti. IPS LCD bile 3 ay sonra gölgeleniyor. Ucuz Tianma LCD'ler kullanıyorlar, hala kullanıyorlar. Poco serisinin de Huaxing panellerinde renk yok. Ekran blok gibi. Sen flex diyorsun. Miui forum diye bir Türkce forum var, orada kullanıcı sikayetlerini oku. Adamlar cihaz alıyor, ekran ghostlanıyor ( IPS panel üstelik amoled yanıgı değil ) CFlumen yükleyip kullanıyorlar. Rezillik gercekten.. Benim cihazım da o sekil 1 seneyi doldurmadan gölgelenmisti.. Hicbir markada böyle bir sacmalıkla karsılasmadım gerci Hawei mate telefonun ekranı yanlardan sararmıstı ama o bile ghostlanmadı. Cin con telefonu boşa kötülemiyoruz yoksa ben kötü diyince senin sandıgın gibi Samsung cebime para falan koymuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 12:27:48 >_____________________________
-
boşver kardeşim sen bunlara laf falan anlatamazsın kendini yorma her sene telefon değiştiren tipler işte
Apple zaten herkesi dava ediyor. Seni bile dava ederler. :D Bilgisayarı onlar icat etti yersen, telefonu onlar icat etti yersen, hatta Mp3 player'ı bile onlar buldu yersen.. Senin muhtemelen yaşın yetmez bilmezsin, Creative müzik player'ı bile Ipod'a benziyor diye dava etmislerdi.
Ben cihaz alırım sorunsuzsa kullanırım umurlarında olmak da beni ilgilendirmiyor onlar da cin con zaten k0reli. Beni ilgilendirmez ben sorunsuz telefon alır ihtiyacımı görürürüm senin gibi marka hater değilim. 4 gb ram fazla verdi, dandik MTK dimensity verdi, siyah anakart yaptı diye satın al kullan seneye zaten kullanamaycaksın olmazsa öbür seneye :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 12:49:37 >_____________________________ -
o kadar aciz bir şirket ki senelerdir duran wikipediaki bu yazıyı kaldırtmış.

bu yazı yalan değil. samsung flex kablosunu bilerek dandik yapıyor ki satışları artsın. sizin gibi insanlar varken bunu çok yapacak kârları artacak. ben hiç bir markanın taraftarı değilim hangisi iyiyse onu alırım. samsung almam. türkiyedeki kullanıcılara bile spyware gömülü. whatsapptan gelen mesajla tüm resim ve mesajlara ulaşabiliyorlar türkiyedeki kullanıcılar için. bunu görmezden gelip çinli markalar verileri satıyor diyorsunuz bir de.
https://web.archive.org/web/20240122204252/https://en.wikipedia.org/wiki/Planned_obsolescence
s20den beri devam eden ekran sorunları s24 ve s25 serisinde de devam ediyor.
https://www.phonearena.com/news/galaxy-s20-displays-have-serious-bug_id139663
haberin olsun samsungda ucuz modellerde tianma tcl gibi ekranlar kullanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 27 Mart 2026; 13:31:18 >
-
Kaldırttırır tabii wikipedia herkesin yazabildigi bir yer chink firmalar ve fanboyları pstadan pay kapmak icin yazmıslardır. Böyle bir genel probleme internette ben hic rastlamadım. Chink boylar yazıyorlardır. Chink telefonların flexleri nasılmış acaba? Cok mu iyiymis?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 13:52:29 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt