ürünün gövde malzemesi plastik mi yoksa metal mi peki? |
OnePlus 9 [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
plastik hocam ama gayet sağlam bence. fiyat performans olarak en iyi telefonalrdan birisi
-
teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar benim gibi son zamanda satılan cihazlardan alıp acaba kullanılmışmı veya işlem yapılmışmı eski cihazmı gibi düşünen varsa kısıtlıda olsa cihazın orjınal imeisi sorgularsanız ne zaman aktif edildi ne zaman üretildi gibi bilgileri gösteriyor. örneğin benim cihaz 06.02.2023 de aktif olmuş üretim tarihi de 2022-08-27 ve garanti bitiş tarihi 2024-02-06 yazıyor.
Site bu : https://www.movical.net/us-en/check-oneplus-model-warranty
Yanlız sonradan atılmıs imei değil orjinal fabriba imeisini girip sorgulayın.
-
orjinal fabrika imesini imei atılmış telefonlarda bulabilme şansımız var mı ?
-
-
teşekrler ama maalesef kartı söktüm.
-
Şimdi taktım. iPhone 11 için diyor ancak OnePlus 9 için tam oldu.
Link için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu almış bulunmaktayım. Şimdi Kılıf ve ekran koruyucu tam uyan (T Mobile) link atarmısınız?
-
https://www.hepsiburada.com/shin-wo-oneplus-9-pc-kickstand-kilif-iin-telefon-kilifi-yurt-diindan-p-HBCV00000UTMDD?magaza=Shin-wo&url_src=and-product-detail benim kullandığım bu. Bir haftada geldi. Le2115e tam oturuyor. Seninkine de olur muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu cihaz o kadar da süper, über, muhteşem bir cihaz değil. Fiyatı için öyle fakat bir amiral gemisi için kamera ve video kabiliyetleri vasatın altı. Pil olayı da 888 den kaynaklı fakat açıkçası ben pil performansından oldukça memnunum. Beklentilerimi karşıladı bence
tekno Muaz 6450 ye satıyor İstanbul zeytinburnu
Benim geceden sabaha 7 saatte %7 düşüyor. Yani beklemede %1 düşüyor. Aynı saatlerde iphone %3 düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 2 Mart 2023; 8:37:26 >
Pil sağlığında kaç mah gözüküyor?
Yazılımla alakalı sanırım. Benim 3 senelik galaxya10 da çok giderdi bi gecede. Lineageos20 kurduktan sonra geceden sabaha yüzde 2 anca gidiyordu. Farklı romlara geçiş yaparım ilerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 2 Mart 2023; 10:16:30 >
nameless geçtim yine aynı düşüyor hocam
-
Şu şekilde yazıyor hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 2 Mart 2023; 11:28:18 >
Hocam vallahi bende mi bir sıkıntı var acaba? 2-3 günden sonra silmiştim uygulamayı bende kapasitesinin yarısını 2200mah civari gösteriyordu internette araştırdığımda ise bu sorunla karşılaşanlar olmuş ve genel tanı olarak bu telefonda veya bunun gibilerde çift batarya olduğundan (hızlı şarj ısınmayı engellemek için) Accubattery in diğer bataryayı görmemesi olarak söylemişler ama sizde 4000mah üstü diyor acaba uzun kullanimdan dolayı telefon gerçeği mi algıladı sarj etme periyotlarina bakarak ya da bizim telefonlarda batarya sorunu mu var
Edit: accubattery 2200mah gösterirken cpu z gibi diger sistem tanımlama uygulamalari 4500mah gösteriyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theemrys7 -- 2 Mart 2023; 12:2:4 >
accubatary de ayarlada çift hücreli pil modu var. onu işaretleyin hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X