Şimdi Ara

OnePlus 8 Pro değerlendirme | Çok daha iyi, çok daha pahalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aylardır şu telefonun çıkışını bekliyordum ancak Youtube'da ki diğer telefonlarla yapılan 8 Pro video ve fotoğraf karşılaştırma videolarini izlediğimde valla hiç beklediğim gibi çıkmadı, fotoğraf ve video kalitesi hiç iyi değil, 2018 senesindeyiz sanki, gece çekimlerini beğenmedim dış ortam çekimlerini beğenmedim, gece iç dış çekimleri kötü..?? samsung'un çöpxynoslu S20'lerinden de kötü iPhone 11'den de.. Huawei P40 v.s.v.s'lerin falan zaten yakınında bile değil video foto kalitesi olarak, Hatta Bi çok telefon modelinin Düz versiyonunun foto kalitesi ile aynı.. Şimdi diyebilirsiniz eee ne var bunda.. Şu var, OnePlus her zaman telefon piyasasında "Amiral gemisi katili" diye isim yapmiş bir marka ve sen bunu 1000 DOLARdan satıyorsan En iyi olmak zorundasın, veya En iyiye en yakın..

    Çok umutluydum 8 Prodan.. Telefon çok hızlı akıyo resmen ama bu kadar.. 7T Pro'dan tek farkı kablosuz şarj ve 999 dolar olacak deniyor? Kutudan sadece şarj cihazı ve 5 liralık mahalle telefoncusunda satılan plastik şeffaf kılıf çıkıyor.. Arkadaş Oneplus OnePlus dedik yüzümüze tükürdüler resmen.. 1000 dolarlik telefonun kutusuna insan bi utanır kulaklık koyar, özel kılıf koyar yani varya tüm 8 Pro hevesim uçtu gitti. İlla dandik çöpxynoslu samsung mu alacağız yada hiç sevmediğim Xiaomi Huawei mi?? Temennim 8 Pro'nun kusurları bu ay gelecek güncellemelerle giderilecek bişey olsun ve düzelsin, yoksa şu haliyle rezillik resmen.. Bırakın herhangi bir telefonun Pro veya Pro Plus modellerini Düz modelleri kadar anca fotoğraf video kalitesi sunuyor şuan 8 Pro.. Yurtdişinda da bakiyorum eleştiriler var biraz, 500 600 dolar fiyatla çiksa bu kadar eleştirilmez ama 1000 dolar 1000..?? İnsan tabi ki 1000 dolar verecekse beklentisi farklı olmak zorunda..

    HİÇ bir haberi yok ama Yine iyimser bi tahminle diyorum ki OnePlus 8T Pro bu sene sonuna doğru çıkarsa onda kesinlikle çok daha gelişmiş özellikler olabilir, onu mu beklesem.. 8 Pro şuan kendi rakiplerinden Hız dışında her konuda geride, yazılımlarla düzelir mi bakacağiz... Türkiyeye gelecek mi o da şüpheli zaten.. Hiç beklediğim gibi olmadı aylardır ilk defa bir telefonun çıkışını beklemiştim hayal kırıklığı oldu biraz..

    7T Prosu olanlar iyi baksın çünkü piyasanın en iyi f/p telefonuna sahipsiniz şuan. Şu Oppo Find X2 pro gelirse o gelmezse de mecbur o seviyede birşey alıp telefon konusun kapatacağim artık yeter.. Ben çok telefon değiştiren biri değilim, bi kere alırım 3 4 sene kullanırım misler gibi.. Aylardir elimde eski bozuk telefonla 8 Pronun çıkışını bekliyodum kismet olmadi mecburen bir telefon almak zorundayım acilen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Nisan 2020; 15:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • one plus candır , geriside heyecan :)

  • Oneplus candır da imei çakılmış telefonlar sıkıntı yaratabilir. onun için türkiye'ye gelmeden almam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.