Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.347
Cevap
56
Favori
185.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 den 7t ye geçtim ben.7t almanızı öneririm.

Facebook ta Emin Yılmaz var ben ondan 7 yi almıştım.Referans olurum kendisine.7t yi çin den getirttim.

Evet işlem için mecburen kutudan çıkarılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Bu arada ben BA sürümdeyim avrupa romu.Sizin sürüm BA mı AA mı?

Edit: Az önce AA global sürüme geçtim.Şu anlık chromeda donma falan görünmüyor.Avrupa sürümü sıkıntılı olabilir.Gelişmeleri yazacağım.Veriler silinmedi sadece geçiş sonrası wipe cache yaptım.
    AA sürümündeyim...

• quote:

Götürür tabi hocam.Ama ne yazık ki android 10 da hatalar dolu çoğu uygulama optimize değil daha.Örnek vermek gerekirse:

Whatsapta telefon titreşim modundayken arama gelince telefon titremiyor.

Chrome da arada bir donmalar oluyor.

Beklemede çok şarj tüketimi var.Ben kısıtlamam hiç birşeyi ama 6 saatte %10-12 normal değil geceleri.

Ön kameradan çok beklentiniz olmasın.

Kamerayı insan çekimlerinde pek beğenmiyorum ve kamera arayüzü olarak oneplus çok sade.Kamera işini çözemediler gitti.

Sosyal medyada instagramda ufak tefek hatalar var.Ekran boyutundan mıdır nedir video hikaye attığınız zaman kalitesi çamur gibi oluyor.

Hız anlamında sıkıntı yok sade arayüz oxygen işte.

Bana nedense android 10 ile beraber eski oneplus kalitesi kalmadı gibi geliyor.

Ama fiyatına göre çok iyi bir seçenek.Note 10 konusunda vs de okuyorum android 10 dan herkes şikayetçi baya hatalar var belki de biraz beklemek lazım stabil olacaktır.Iphone tarafında da ios 13 ile çok şikayet var.

Sonuç olarak 7t pro sizi üzmez 3 sene de götürür 5 sene de götürür.Tabi popup kameranın ömrünü bilemiyorum :)

Dip not:Bu mesajı yazarken chrome 3 kere dondu :))
    Hocam siz telefonunuza hard reset atın bence, ben 10.3 e güncelledim 7t proyu, güncelleme sonrası boot ekranında 3 defa wipe cache wipe data yaparak formatladım telefonu, şu an en ufak sıkıntı, donma takılma yok, gece 8 saatte %1 azalıyor şarj.

• Merhabalar acaba Oneplus 7T için kaliteli temaları nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikara86

Hocam siz telefonunuza hard reset atın bence, ben 10.3 e güncelledim 7t proyu, güncelleme sonrası boot ekranında 3 defa wipe cache wipe data yaparak formatladım telefonu, şu an en ufak sıkıntı, donma takılma yok, gece 8 saatte %1 azalıyor şarj.

Alıntıları Göster
    mobil veri açıkken yada wifi açıkken mi %1 gidiyor 8 saatte ?

• radapaz kullanıcısına yanıt
    Get all stock wallpapers at one place

play.google.com
    WalP - Stock HD Wallpapers - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stresscodes.wallp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

7 den 7t ye geçtim ben.7t almanızı öneririm.

Facebook ta Emin Yılmaz var ben ondan 7 yi almıştım.Referans olurum kendisine.7t yi çin den getirttim.

Evet işlem için mecburen kutudan çıkarılıyor.
    İşlem için kutudan çıkmasında bir sıkıntı yok, işin ehli olduktan sonra. Bir dizi sorum olacaktı.
    *Kutu içeriğinde eksilme olur mu? Sonuçta görmeden alıyorum.
    *şarj adaptörü bizim prizlere uyumlu mudur?
    *İmei atma işlemi belli bir süre sonra telefonun kapanması ile sonuçlanabilir diye okumuştum bu durumda ne yapmak gerek?
    *Bahsettiğiniz kişinin sahibinden.com da dükkanı var mı? Ya da nasıl ulaşabiliriz? Anadolu yakasında ise dükkan bir tanıdığı yönlendirmem söz konusu olabilir.
    *Son olarak 7t'nin bilinen kronik ya da benzeri sorunları var mı?

• genix G kullanıcısına yanıt
    Facebook üzerinden teknoess adlı gruptan ulaşabilirsiniz.

Sıfır diyorsa sıfırdır kutu içeriğinde eksilme olmaz.Zaten kutuda kulaklık vs yok.

Kapanma durumu söz konusu olursa başka plaka atarlar tekrar.

Kronik sorun ile karşılaşmadım 7t de.

Şarj aleti çin modeli alacağınız için uyumlu değil media marktan skross marka dönüştürücü aldım baya kaliteli birşey sıkıntısız kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s6pil

mobil veri açıkken yada wifi açıkken mi %1 gidiyor 8 saatte ?

Alıntıları Göster
    Aynen wifi ya da mobil veri sürekli açık ayrıca whatsapp gruplardan sürekli msj da geliyor gece

• quote:

Facebook üzerinden teknoess adlı gruptan ulaşabilirsiniz.

Sıfır diyorsa sıfırdır kutu içeriğinde eksilme olmaz.Zaten kutuda kulaklık vs yok.

Kapanma durumu söz konusu olursa başka plaka atarlar tekrar.

Kronik sorun ile karşılaşmadım 7t de.

Şarj aleti çin modeli alacağınız için uyumlu değil media marktan skross marka dönüştürücü aldım baya kaliteli birşey sıkıntısız kullanıyorum.
    Hocam 7Tpro nereden tedarik edebiliriz, kayıtsız cihaz lazım kendi imelilerim var onları kayıt edicem
  • Emin Yılmaz la irtibata geçin sizin istediğiniz imeileri attırıp verebilir sanırım.

• Lemans kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar forumdan güvenilir birinden almak istiyorum. Şuan kullandığım redmi note 4x i forumdan Orkun diye birinden almıştım ama konusunu bulamadım.
    Sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?( Facebook kullanmıyorum bu arada)

• son surum olan 10.3.0 icun yorumunuz nedir hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Sürüm normalde 10.0.7.

Hindistan romu için 10.0.3 olarak yayınladılar.

Chrome donmaları azalsa da devam ediyor,beklemede giden şarjda değişim yok bende hala aynı.Onun dışında memnunum kullanımdaki şarj tüketimi iyi.

Whatsapp aramalarında hala titremiyor ne oneplus tarafı ne de whatsapp tarafı durumu çözmüş değil.
  • One Plus 7T volte vowifi aktif etme konusunda yardım edebilecek kimse varmı...
    *#801# ne yaptıysam çalışmadı apk filan fayda etmedi lütfen yardım..Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suprocco -- 2 Ocak 2020; 13:14:31 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Bir kaç arkadaş bu yorumlarına yanıt vermiş ben de şahsi kullanımımla alakalı paylaşımda bulunayım.

Öncelikle hiç bir uygulamanın devamlı konum bilgisi kullanmasına izin vermiyorum. Sadece gerekli uygulamara uygulamayı kullanırken konum kullanmasına izin veriyorum. Bir çoğunun ise konum kullanmasına izin vermiyorum.

3-5 uygulama dışında bütün ugulamaların bildirim yollamasını yasaklıyorum. Whatsapp haricinde neredeyse hiç bildirim kabul etmiyorum.

Çift hat açık şekilde kullanıyorum. İkisi de Vodafone. 90hz hiç kapatmıyorum. Genelde ışık düzeyi orta ya da orta altı oluyor. Şirkette ve evde wifi ye bağlıyım.

Günlük ortalama 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum. Geceleri beklemede (7-8 saat) %4-5 arası kayıp oluyor. Fazlasını daha görmedim.

Çok fazla chrome kullanıyorum daha 1 sefer bile donduğunu görmedim. Sizin donuyor olması bana garip geldi. Acaba chrome'u silip tekrar yüklemeyi mi deneseniz.

Kamera yazılımı konusunda haklısınız. İnsan yüzleri çok ii değil. Ama ön kamera bence süper. Geçen gün aynı ışıkta 4 telefonun ön kamerası ile çekim yaptım, 7t gündüz gibi çekerken bazılarında birinde kendimi zor gördüm.

• FyKy kullanıcısına yanıt
    Konum aynı şekilde.

Bildirimler bende hep açık muhtemrlrn facebook messenger ve instagram sömürüyor.

Chrome belki 7t ye özeldir şu sadece oneplus community de açılan konulardan bazıları.

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

Ön kamera düşük ışıkta başarılı değil bence.Gün ışığı elbette güzel.

• FyKy kullanıcısına yanıt
    Chromeda yakınlaştırma etkinleştirmeyi zorla seçeneği aktif bende her sayfada zoom yapabiliyorum sizde kapalı mı?Belki bundandır donması

Esit: Kapatmama rağmen aynı ondan kaynaklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 2 Ocak 2020; 14:49:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.