Şimdi Ara

°°° ONEPLUS 6 [ANDROID 11 GELDİ] °°° (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
26
Favori
120.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpresten temperli cam sipariş vericem.kullanip memnun kaldığınız yada tavsiye ettiğiniz bı model varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Nillkin 3d

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Nillkin 3d
    Hocam cihaz bugün geldi kurulumunu yaptım gayet memnunum.yanliz şarj çok hızlı bitiyor bu normal midir zamanla duzelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: must@fa

Hocam cihaz bugün geldi kurulumunu yaptım gayet memnunum.yanliz şarj çok hızlı bitiyor bu normal midir zamanla duzelirmi?

Alıntıları Göster
    Ilk bir kaç şarj normaldir.

• quote:

Ilk bir kaç şarj normaldir.

Alıntıları Göster
    Hocam bu sürekli açık erkanı nasıl aktif edebiliyoruz? İlk kurulum yaptıgımda vardı şimdi açamadım. Özellikle bu saatteki bir rakkamın kırmızı olan şekildekini bi türlü açamadım

• quote:

Hocam bu sürekli açık erkanı nasıl aktif edebiliyoruz? İlk kurulum yaptıgımda vardı şimdi açamadım. Özellikle bu saatteki bir rakkamın kırmızı olan şekildekini bi türlü açamadım

Alıntıları Göster
    Ayarlar/Ekran/Bildirim Ekranı

• Önümüzdeki bir hafta içinde oneplus 6 almayı düşünüyorum siz kullanıcılara sormak istediğim bişey var . Gün içerisinde yaklaşık bir saat spotify , 1-1.5 saat youtube, 1 saat sosyal medya whatsapp vs bir günü çıkarır mı bataryası?( %50 wifi %50 mobil veri) . Kardeşim kesin çıkarır derseniz içim rahat sipariş vericem şuan iphone 6 kullanıyorum günde 3 kez şarj etmek yaşam hevesimi kırdı. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: slapto2k

Önümüzdeki bir hafta içinde oneplus 6 almayı düşünüyorum siz kullanıcılara sormak istediğim bişey var . Gün içerisinde yaklaşık bir saat spotify , 1-1.5 saat youtube, 1 saat sosyal medya whatsapp vs bir günü çıkarır mı bataryası?( %50 wifi %50 mobil veri) . Kardeşim kesin çıkarır derseniz içim rahat sipariş vericem şuan iphone 6 kullanıyorum günde 3 kez şarj etmek yaşam hevesimi kırdı. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Bu kullanım ile 2 günü dahi görürsün rahatlıkla. Sırf oyun wi fi ile 6 6.5 saat arası ekran süresi veriyor cihaz.

• quote:

9.0.1 yükleyin sonrası için bekleyin bence.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Son bi sorum daha olacak vodafone 4.5 g aktif etmek istediğimde cihazınız 4.5 g desteklememektedir uyarısı almaktayım. Bunu nasıl çözebilirim?

• quote:

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Son bi sorum daha olacak vodafone 4.5 g aktif etmek istediğimde cihazınız 4.5 g desteklememektedir uyarısı almaktayım. Bunu nasıl çözebilirim?

Alıntıları Göster
    4.5g destekleyen bir telefona takın simi oradan sms gönderin. Sonra tekrar takarsınız telefona simi.

• Çok teşekkür ederim hocam sağolun 🙏 @must@fa

• quote:

4.5g destekleyen bir telefona takın simi oradan sms gönderin. Sonra tekrar takarsınız telefona simi.

Alıntıları Göster
    Tamamdır 4g olarak gözüktü şu an. Yanlız vodafone menüsünden baktığımdacihaz bilgileri gözükmüyor ve cihazınız 4.5 g desteklememektedir yazısı görünmeye devam ediyor. Bundan bi sıkıntı yaşamam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 16 Mart 2019; 13:59:42 >

• must@fa M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz rahat olun.

• Hepsiburada' daki Oneplus 6 hangi ithalatçı firmanın garantisinde bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail1612

Hepsiburada' daki Oneplus 6 hangi ithalatçı firmanın garantisinde bilen var mı?
    Araştırırken farkettim, Trendyoldaki oneplus6 için belirtilen ithalatçı firma "Güncel Dijital" olarak görünüyor. Büyük ihtimalle hepsiburada daki tedarikçide aynıdır.

Bu arada tedarikçi firma ile ilgili bir kaç şikayet var internette. Bir türlü karar veremedim almak için. Olmadı Huawei Mate 20 Lite alacağım.
  • darkb7ue kullanıcısına yanıt
    Ben alırken garantiye güvenmedim. İlki telefon bana sağlam görünüyor kolay kolay bozulmaz gibi. İkincisi hakem heyeti var ınternetten bile başvuru yapabiliyorsun.
    Mate 20 lite ile bu telefon arasında bence baya fark var. Gcam ve performans baya iyi.
    Oneplus 5 bile uygulama açılışında s10 dan daha iyi. İnşallah sizde alır ve memnun olarak kullanırsınız.

• quote:

Cihazı Hepsiburada dan alarak aranıza katıldım.xiaomiden sonra umarım doğru bı tercih yapmisimdir

Alıntıları Göster
    Hocam bende hepsiburada dan 6/64 luk alacağım

Ancak birkaç sorum olacak cihaz a6003 seri mi

Kutudan turkiye uyumlu adaptor çıktımı

Kargo paketlemesi iyi yapılmışmıydı

Alışverişte herhangi bir sorun yaşadınız mı

Ve satıcı hepsiburadanın kendisimiydi yoksa herhangi bir satıcımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 18 Mart 2019; 23:15:54 >
  • sadafa1 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası oneplus 6 veya 6t ye çok özendim. Ancak şansıma güvenemediğim için, arızalı ürün gelir beni bulur diye garanti olayından çekindim. Şu an itibariyle huawei mate 20 lite siparişi vermiş durumdayım. Bir oneplus 6 değil ama işimi görecektir.
  • darkb7ue kullanıcısına yanıt
    Tabi ki işinizi görür. Hayırlı olsun

• Arkadaşlar telefonun kamera, fotoğraf çekim performansı ilk aldığım zamana göre düştü sanki düşük ışıkta kumlanma vs çok oluyor. Bunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.