Bildirim
ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ (325. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
www.sahibinden.com
sahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-8-128-oneplus-5-acil-577163786/detay
İstanbul acil satılık, forumdaki kardeşlerime 1.950'den bırakıyorum.Cam değil kırılmaz cam çatlak bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeagateWD -- 10 Haziran 2018; 14:59:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim, henüz denemedik bilgisayarla, ama olacaktır tahminimce. Bu usb ayarına bir türlü ulaşamamıştık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar arka kamerada ölü piksel var garantiye yollasam sonuç ne olur ? 5t 128 siyah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 10 Haziran 2018; 20:21:48 >
Tamamdır Onu görmemişim ben yalnız P20 pro gibi kilit tuşuna basmadan görüp açılsa şak diye güzel olurmuş one plus 6 da aynı şekilde olmuş. Millet şimdiden satışa çıkarmaya başlamış telefonu 6 geçecekler herhalde. -
Kesinlikle bilgisayarın telefonu tam olarak görmüyor.Sorun driverle yada bağlantı için kulkandığın kablo yahut kabloyu bağladığın usb girişinde olabilir.Alternatifleri dene.quote:
Orijinalden alıntı: talbotlago
Bilgisayara bağlayınca herhangi bir pencere veya uyarı yazısı çıkmadı.
Cihazı açıkken de ekran kapalıykende denedik olmadı.
Farklı kabloyla da denedim olmadı. Aslında bilgisayar cihazı görüp oneplus adı altında listeliyor. Klasörü açıyoruz ama içine kopyalama yapmıyor. Klasör içi boş bu arada.
Henüz fırsat olmadı, telefon bana ait olmadığı için deneyemedim.
-
-
Şu linkte de yazıyor aynı şey şimdi buldum.
https://forums.oneplus.com/threads/recap-open-ears-forum-oxygenos-sfo-usa-2018.819035/ -
One plus 6 ne zaman gelir Türkiye ye bilginiz var mı arkadaşlar?
1.1.5 aya anca gelir gibi duruyor. -
Dün sahibindende birkaç ilan görmüştüm. Çok meraklı olan varsa o şekilde temin edilebilir.
-
Betadan gelen güncellemenin bu kadar yüksek boyutta olması garip -
güncelleme değil komple paket geliyor
-
beta 12 den sonra da mı böyle? -
Stabil yazılıma küçük bir güncelleme geldi oneplus 5
oneplus 5t yeni güncelleme gelmiştir.global rom sürüm 5.1.3 vpn üzerinden indirebilirsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X