Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
19
Favori
82.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mursel80

    3 model araştırıyorum. Xiaomi mi 5 - mi5s ve oneplus3t. Mi5 ve oneplus3t aynı kamerayı kullandığını öğrendim sony imx 298. Mi5s in kamerası mi5ten daha iyimiş. Demekki oneplus3t den de iyi.

    İlk sayfada op3t kamera karşılaştırma videoları mevcut. ona göre bir fikir edinebilirsin.
  • Ben kapatılıyor diye biliyorum ama emin değilim.
  • Sanal tuş extra isterseniz aktif ediyorsunuz.
  • Cihazı Türkiye de bulabileceğiniz yerler sahibinden ya da burası. Başka bir yerden bulamazsınız. Yurtdışında bile sadece internet üzerinden satış var.
  • Dilskesti kullanıcısına yanıt
    Oxygen os'de galiba Cm Theme Engine yok, o yüzden yüklenir ama temalarda görünmez. Cyanogen yüklersiniz kesin
  • Oneplus 3t eu model kapalı ambalajda 64gb foruma özel 2150 tl...şeffaf kapak hediye...
  • Bugün İngiltere'den OP3T'yi sipariş ettim, kargolanmasını bekliyorum. Mi5/Mi5s ile arasında kalmıştım ama sonunda eski G2'mi düşürüp ekranını kırmam sebebiyle tercih yapmak zorunda kaldım. Esasında MIUI arayüzünü çok beğeniyorum ama donanım olarak OP3T öne geçti benim için. Mi5 ve Mi5s modellerinde 6gb ram seçeneği yok, plus modelinin de tasarımı hoşuma gitmedi. Ayrıca Çin'den kargo vs. beklememek de istediğim için kararım bu oldu. Memnun kalacağımı umuyorum .
  • keşke uygun fiyata getirenler olsa, eminim bu telefonun burada epey beğeneni var.
    ama forumdaki fiyatlar epey kazık bana kalırsa, kayıt harç da eklenince anlamı kalmıyor pek.
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru seçim yapmışsın hocam. Bende çok araştırdım ve çok net söyliyim şuan android dünyasının en iyi cihazlarından biri demiyorum en iyi cihazı diyorum net. Donanımı hayvan gibi olması bir yana yazılımıda son derece stabil. Uzun yıllar kulanılacak bir cihaz. Bu cihazın tek rakibi iphone 7 bence. Hani tartışılır öyle diyim. Ben iphone dan geçiş yaptım ama boyutuna alışabilecekmiyim zamanla göreceğiz. Benim için tek kötü yanı alışkın olmadığım kadar büyük, hani şöyle 5 inç falan olsa tam benlik olacakmış. Bu arada iphone larda bulunan sessize alma tuşu benim özelikle aradığım kriterler arasındaydı ve ne tesadüfdürki oneplus 3t de sessize alma tuşu var ve üstelik daha etkili kullanılabiliyor. Neyse fanboy gibi biraz abartı övdüm ama fanboy falan değilim yiğidi öldür hakkını ver demişler, oneplus 3t gerçekten harika bir cihaz, kötü bir tarafını görürsem onuda yazarım. hayırlı olsun bu arada..




  • barocker kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim, cihaz gelsin ben de güzel deneyimler paylaşırım umarım . Boyut konusuna kesinlikle katılıyorum 5-5.2 inç arası daha ele uygun ama koca elli bir insan olduğum için kurtarır diye umuyorum. Hele ki uzun süre kullanabileceğim bir cihaz olursa tadından da yenmeyecek. Kullanıcıları o denli memnun ki zaten bu yorumları görünce alası geliyor insanın .
  • Nicat__ N kullanıcısına yanıt
    hocam sar değerini sormuşsunuz. kutudaki safety kataloğunda değerler aşağıdaki gibidir:

    ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0  Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU!
  • Ben de cihazımı bu akşam teslim alıyorum. :) 1 hafta sonra imei attıracağım.
  • Telefonlarını İngiltere, Almanya vs ülkelerin oneplus.net adresinden satın alıp tanıdıklarına kargolatan arkadaşlar, bu web sitesinden alırken Türk bankalarının Kredi Kartları kabul gördü mü? Yoksa oradaki tanıdıklarınızın kartıyla mı satın aldınız?
    Belçika'da bir tanıdığa kargolatmak istiyorum, ama bu tanıdığın kart bilgilerini sormak istemiyorum.
    Teşekkürler,
    Cengiz
  • intruder600 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu ben burdan kıbrısa sipariş verdim. İş bankası sorun çıkardı ilk başta fakat sonra world card ile hallettim. Banka ile ve oneplus ile görüştüm hani neden kaynaklanıyo diye ama oneplustan kaynaklandı sanırım sorun. tahminim sorun olmayacağı yönünde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regionella

    Ben de cihazımı bu akşam teslim alıyorum. :) 1 hafta sonra imei attıracağım.

    Hayırlı olsun hocam, benim cihazda dün Polonya deposundan yola çıktı, takip numarasını verdiler sonunda takip ediyorum adım adım:) Chazın gelince ilk izlenimlerini bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intruder600

    Telefonlarını İngiltere, Almanya vs ülkelerin oneplus.net adresinden satın alıp tanıdıklarına kargolatan arkadaşlar, bu web sitesinden alırken Türk bankalarının Kredi Kartları kabul gördü mü? Yoksa oradaki tanıdıklarınızın kartıyla mı satın aldınız?
    Belçika'da bir tanıdığa kargolatmak istiyorum, ama bu tanıdığın kart bilgilerini sormak istemiyorum.
    Teşekkürler,
    Cengiz

    Türkiye kredi kartları ile satın alabilirsiniz, hatta hesabınıza bağlı sanal kart ilede alabilirsiniz, ben öyle yaptım. Ama size tavsiyem yurtdışı alış verişlerde hangi banka ne kadar kur farkı alıyor bir araştırın derim. Ben mesela Garanti sanal kart ile aldım yaklaşık 100 lira fazladan aldılar. Telefon yaklaşık 1800 liraya gelmiş oldu. Bence yine çok iyi fiyata geldi çünkü direkt oneplus.net üzerinden aldım ve kafam rahat. Buradaki satıcıara hem güvenemiyorum hemde 2150 TL den aşağı satan yok.




  • Bu telefonda 800, 900 mhz destegi var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barocker


    quote:

    Orijinalden alıntı: Regionella

    Ben de cihazımı bu akşam teslim alıyorum. :) 1 hafta sonra imei attıracağım.

    Hayırlı olsun hocam, benim cihazda dün Polonya deposundan yola çıktı, takip numarasını verdiler sonunda takip ediyorum adım adım:) Chazın gelince ilk izlenimlerini bekliyoruz.

    Sağolasın :)

    İlk izlenimim beklediğimden çok daha şık görünmesi oldu. ve baya ince ve hafif bir telefon. Henüz güncellemeleri yüklemedim priz dönüştürücü yok elimde hızlı şarj etmediğim için. usb ile bilgisayardan şarj edip nougat yükleyeceğim. Ekranı kamerası arayüz akıcılığı ve ekran kısayolları çok güzel. tek beklentimi karşılamayan yanı ses desibeli oldu. ama henüz marsmallow yüklü, güncellemeden sonra tekrar yazarım. parmak izi de aşırı hızlı, bu kadar hızlı açan bir telefon yok hakkaten.

    Yalnız pil göstergesini rakam olarak göstermiyor onu nasıl yaparım bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 17 Ocak 2017; 20:35:22 >




  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Var tabi hocam, yok yok bu cihazda :)
  • Benim 3t de Bulgaristana teslim edileli bir müddet oldu ancak henüz bana ulaşmış değil. Yakında gelir.
    Cihaz android dünyasının 2016 yılında tartışmasız lideri. Performans müthiş. Görünüş göreceli ve diğer amiral gemilerinden sıyrılan bir yapısı yok ancak son derece şık.
    Bekliyoruz bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.