Şimdi Ara

OnePlus 13'ün render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 13'ün render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 13, gelecek yılın başlarında tanıtılacak. Ancak şimdiden sızıntılar duymaya başladık. Bildiğiniz gibi halihazırda mevcut olan OnePlus 12, uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle ses getirmeyi başarmıştı. Bugünse OnePlus 13'ün tasarımını gösteren yeni render görüntüleri ortaya çıktı.



    OnePlus 13'ün render görüntüleri paylaşıldı



    Paylaşılan CAD görüntülerine göre, OnePlus 13 modelindeki en büyük değişim kamera bölümünde olacak. Aşağıda da görebileceğiniz gibi dikey olarak konumlandırılan sensör düzeni, eski OnePlus Nord cihazları anımsatıyor. Bunun haricinde tanıdık Hasselblad markası halen mevcut. Ancak bu renderda herhangi bir uyarı kaydırıcısı bulunmuyor. Bunun yerine yalnızca güç ve ses açma kısma tuşlarını görüyoruz. 



    OnePlus 13'ün render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    Kaçıranlar için OnePlus 10 Pro, OnePlus 11'e ilham veren bir tasarım dili başlattı. Bunun ardından OnePlus 12 ve sonraki R serisi cihazlarla imza niteliğinde benzer bir tasarımla karşılaştık. Son görüntüler ise, OnePlus 13'ün tamamen farklı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Tabi ki bunun erken bir üretim örneği olduğu düşünülürse, ileride bazı değişimler yaşanabilir.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 12 sağlamlık testinde: Serinin en dayanıklı modeli



    OnePlus 13'ün özelliklerine gelirsek, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, 50MP birincil kamera, ultrasonik parmak izi okuyucu gibi önemli yükseltmeler sunacağı belirtiliyor. Akıllı telefon bu yılın sonlarına doğru resmiyet kazanacak ve ilk olarak Çin'de piyasaya sürülecek. 




    Kaynak:https://wccftech.com/early-oneplus-13-render-shows-an-uninpsired-and-boring-design/







  • Ya kardeşim şu BBK'nın cihazlarından uzak durun uzak...
  • Xperia Pro I çakması
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Android in en sağlam yazılımı bu cihazlarda ama para olmadığından uzak duruyoruz. Sağolsun ekonomimiz sağlanmış ucuyor, uçuyorken cebimizden de uçuruyor.
  • ebagirtan E kullanıcısına yanıt

    Android'in en sağlam yazılımı bu cihazda mı, sen hangi devirde kaldın? Yok öyle bir şey, bunların hepsi ColorOS kullanıyor, savunmaya bile değmez!

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    ColorOs dediğin en iyi en stabil Android arayüzüdür kanka. 🤣 Asil sen hangi devirde kaldın. Oos ise en temiz arayüzüdür. Daha dün e kadar kullandığım arayüzler bunlar.
  • ebagirtan E kullanıcısına yanıt

    ColorOS en stabil arayüz mü!? Tamam hocam, sizinle tartışmayacağım. Siz bildiğinizi doğru sanmaya devam edin.

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Konu zaten tartışmaya kapalı sen istediğini kullan. eskiden dh de hersey farklı idi. Nedense erdi ve mesut gidince böyle azınlık olarak kaldık.
  • Piyasadaki en stabil marka ne Android e benziyor nede ios A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.