Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
24
Favori
34.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • justmark kullanıcısına yanıt

    Başından beri düşündüğüm gibi Oneplus'ı getirenlerin 11 modelinde de uyguladığı gibi fahiş fiyatlarla gelme planı vardı. Operasyonel sebepler vs. yine sorun olmuştur belki ama onun dışında bu cihazı fiyatlayamadılar. Çok da geç kaldılar. Maksimum fiyatı Xiaomi 14 kadar olabilirdi, o 50 bin liraya çıkınca bunların yüksek fiyat uygulaması da mümkün olmadı. O kadar çok beklettiler ki kurla seçimle fiyatların artışını falan bile beklemiş olabilirler ama o da olmadı.


    OnePlus 12'nin maksimum 50 bin lira liste fiyatı olabilirdi, bunlar fazlasını istediler ve yapamadılar. Bu saatten sonra Xiaomi 14 45 bin liraya, Magic 6 Pro 50 bin liraya gelmişken, bunların çıkaracağı fiyata da Magic 6 Pro varken neredeyse hiç albenisi yok. 40-45 bin lira bi ihtimal kurtarabilir bu cihazı. O kafa yapısıyla piyasaya sokmaktan vazgeçmişlerdir muhtemelen.


    Avrupada da çok farklı değil bu arada cihaz çıktığından beri neredeyse hiç indirime girmedi. En yüksek varyantı 1100€'ya çıktı, arada bir 1000€'ya inip geri çıkıyor, 12/256 olan çıktığından beri 950€. Magic 6 Pro 1300€'dan girip çok kısa sürede 1000'e düştü, Xiaomi 14'ün Türkiyedeki versiyonu 1100€ iken 850-900 bandına indi. Bu piyasada bu cihazın bu fiyatlara alınabilitesi de yok, bu adamlar da bu katı fiyat politikasıyla rekabetçi fiyatlara satmaz. OnePlus'ın asıl hedefi Amerika.





  • Pulucu P kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hocam banada öyle geldi hep seçim sonrasında Dolar yükselir onlarda istedikleri fiyata satar yüksekten demiştim ama olmadı :) dolarda artış. Vergi çok alınıyor ama bunu bahane edeceklerdir. xiaomi Nothing Honor gibi markalar bu fiyatlara satabiliyorsa kar bile ettiği halde.. OP 12 yide 60 a çıkarıp 50 ye düşürür bunlarda :) . Ürünler güzel hoş ama OPPO-OnePlus-Realme gibi markaların Şarj aletini bile bulamıyorsun. Hedefleri Huaweinin yasak olduğu yerlerde ılıman yaklaşan OP dur.

  • bi tanesi de çıkıp da şöyle oldu böyle olacak demiyor arkadaş. mal gibi bekliyoruz harbiden ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    bittibitiyor satıcısı 11 modelini satıyor sorunca ay sonu satışta olacak dediler ama fiyat bilgisi paylaşmadılar :) . Cepport satmayacağız diye serzenişi herhalde her gün arayan arkadaş vardı ondan dolayı oneplus satılmayacak anlaşma bitti vs gibisinden konustu. Firmanın belirsiz yada şu gün gelecek demesi yerine ürün gelmeyecek diye başından savuşturması da ayrı komedi. Cepport bu işi yapamıyor zaten alırsak cepporttan dolayı değil OnePlus markasından dolayı alıyoruz, kolay kolay bozulmaz zaten cepport ile işimiz dahi olmaz diye umuyorum. Ürün 60 üstüne çıkarsa muhakkak beklemek lazım ederi 50 bin civarıdır aslında o bile fazla ... f/p ürün ses seda yok varsa yoksa sayfada bayram mesajları atıyorlar :) 1 Mayısı da Resmi ve dini bayram olmadığı için kaldırdılar sanırım. Admin ilker hesabımı sessize filan aldı sayfada sanırım :) 50 üstü çıkarsa tutup o parayla kripto alıp beklerim batarya alırım 7 Pro'yu kullanmaya devam ederim gibi.





  • | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!


    Cepportu aradım kadin çıktı OnePlus getirmicez dedi :) harbi harbi getirmeyecekler mi acaba, Başlarından yollamak için bunu yapıyorlar böyle yapmaya devam etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 24 Mayıs 2024; 13:47:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getirip başka firmalara toplu satıp onlar üstünden satarlar, son kullanıcıya satmayabilirler. Şu anda 12R satışta onu alan birisi olsa kutuda ithalatçı yazar oradan öğrenebiliriz.

  • falcontr kullanıcısına yanıt
    | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!

    valla anlatamadım derdimi. daha fazla uğraşamicam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Elinize sağlık, bunun üstüne söylenecek söz yok. Telefonla arayanlara da satılmayacak denmesine itibar etmiyorum, satıcılarla doğrudan irtibatlı birisinden haber gelirse iyi olur.

  • falcontr kullanıcısına yanıt

    Hocam bi teknoloji kanalına bu soruyu sordum sağolsun kırmadan direk yetkiliden bilgi almış, habere sorulmasın diye gelmeyecek deyip geçiştiriyorlarmış. Bu hafta belli olur bakalım. Hazirana kalırsa bizim iş almam olur biter yada yurt dışı cihaz alırım 8 ay hakkı var bu sene için seneye 8. aya kadar kullanırım sorunsuz 30-35 bine alırım

  • justmark kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı izlenim oluşmuştu öğrendiğiniz çok iyi oldu, bu hafta dediğiniz gibi belli olursa herkes için iyi olacak | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! 

  • Selamlar arkadaşlar ne belli oluyor? Satılıp satılmayacağımı? Motivasyonunuzu bozmak istemem ama bu saatten sonra satılsa ne olur?

  • tulunoglu kullanıcısına yanıt
    Açıkçası başka hiçbir telefon içime tam olarak sinmiyor. Mantıklı değil biliyorum ama bekliyorum işte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi ara fener karşı takıma gitmesin diye topçu alır bekletirdi kulubede, şimdi cepportunda aynısını yaptığını düşünmeye başladım. Başkası almasın diye kendi distribütörlük alıp kenarda bekletiyo maksat xiaomisine zarar gelmesin diye heralde. Aman millet duymasın, öğrenmesin, başkasına alışmasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    Hocam inan bende OnePlus ekosistemini kullanıyorum hatta wireless charger kilif araç şarj aleti vs aldım. Kulaklık ve saatte OnePlus yoksa şimdiye Samsung S24 Ultra alırdım kamerası daha iyi hele ki ön kamerada , Apple ekosistemine geçerdim ama OnePlus'a alıştım şuan 7 Pro var sarji kötü olsada performansi halen daha iyi , bakıyorum Huawei Pura 70 Ultra mesela 70 bin ama isinamiyorum. Yoksa OnePlus 12 nin kamerası öyle çok iyide değil ön kamerası halen daha 4k video çekmiyor Samsung ve Apple'ın ön kamerası çok güzel Pro Max de 5x güzel zoom var filan ama alışınca insan yeni şeylere isinamamaktan korkuyor , Cepport etkeni tiksindiriyor sadece dileğim Oppo nün satmasi , Oppo da ucuz satmaz ama en azından mide bulandirmaz bunlar gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim. 7t pro vardı şarjı turşu oldu. Gittim parayı bayıldım 15 pro max aldım neymiş bu kadar ovdukleri diye ama yok olmuyo hep birseyler eksik. Dediginiz gibi az daha beklerim kurbana kadar fln baktim olmuyo s24 ultra yada honor alirim ruh halime gore.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnan hocam Apple alsam bugün alırım Samsung çok güzel ama menüsü vs yavaş geliyor bana cihaz , Nothing Phone 3 Temmuz gibi çıkar sanırım belki onu beklerim güzel beklentimi verirse Haziran bi gelsinde bu hafta ne yapacağım belli olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    S23 ultra kullanıcısıyım. Batarya harici çok memnunum. Sırf bataryadan dolayı telefonu değiştireceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Distribütörlerinin burada yaptığı konuşmaya göre telefonun normal fiyatının üstüne bir o kadar daha vergi biniyor ve 5 dolar da üstüne uçak masrafı ödüyorlarmış. Buradan hesap yapınca 640 dolarlık Oneplus 11 41500 liraya denk geliyor. Türkiye'de de fiyatı bu civarda. Buradan da Oneplus 12'nin Türkiye çıkış fiyatını bulabiliriz. 16 Gb şu an 800 dolardan satılıyor. Hesaplarsan da 51500 lira yapıyor. 12 Gb da 700 dolar. Yani bu da 45000 lira yapıyor. Muhtemelen bunlara yakın bir fiyatta satılacaktır. Fakat sorun şu. Telefon kendi sitelerinde 100'er dolarlık indirimle bu fiyatlarda. Satışa çıkarırken indirimli fiyatı mı indirimsiz fiyatı mı temel alacaklar onu bilmiyorum.

    | OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor!Hardware Plusyoutube
    OnePlus Türkiye Distribütörü Cepport Kurucu Ortağı Burak Anlar ve Sosyal Medya Yöneticisi ve Pazarlama Uzmanı İlker Karaca, Markalara Sorun serimizin yeni konuğu oluyor. Sosyal medya hesaplarımızdan OnePlus hakkında sorduğunuz soruları da Ersin Akman iletiyor. Burak ve İlker Bey de sizin sorduğunuz sorulara cevap veriyor. Soruları Zaman Çizelgesi 00:00 Giriş 01:24 OnePlus modelleri Türkiye'de pahalı mı? 06:42 OnePlus markasını Türkiye’de kalıcı olacak mı? 10:41 Şu ana kadar satışlar nasıl? Memnun musunuz? 13:02 İstediğiniz satış rakamına ulaşamayıp iki sene sonra distribütörlüğü kapatıp "Eyvallah biz gidiyoruz" diyecek misiniz? Yoksa sonuna kadar pazarda kalıp mücadele mi edeceksiniz? 15:26 Neden OnePlus almalıyım? 18:28 OnePlus kendisini Türk halkına nasıl bir telefon olarak anlatmayı planlıyor? 21:10 İzmir veya çevresinde fiziki mağazanız veya anlaşma yaptığınız teknoloji mağazası var mı? Fiziki olarak ürünleri deneyebilmemiz mümkün mü? 24:45 OnePlus'ın katlanabilir telefonu olan Open modeli Türkiye'ye gelecek mi? Gelecekse ne zaman? 26:43 OnePlus Türkiye için daha uygun bir fiyat politikası uygulamayı düşünüyor mu? 28:31 Cepport OnePlus için Türkiye'de (daha önce Xiaomi için yaptığı gibi) etkinlikler yapacak mı? 32:49 Hasselblad ile olan kamera ortaklığı orta seviye telefonlara da gelecek mi? 36:24 OnePlus Nord 3 5G neden hâla Türkiye'de satışa sunulmadı? 37:13 OnePlus Genel Merkezi Türkiye'yi önemsemiyor mu? 38:59 Türkiye'de OnePlus fabrikası mı geliyor? 40:56 Önümüzdeki günlerde hangi OnePlus modelleri ülkemizde satışa çıkacak? #MarkalaraSorun #OnePlus #Cepport HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=9KGXVDgxm_w

    Edit: 12'de kontrol ettiğime göre indirimsiz fiyatını temel alıp üstüne 4bin lira eklemişler. Ülkeye 12''nin 16 Gb versiyonunu getireceklerini var sayıyorum ve fiyat 60000 lira civarına çıkıyor. Ben 50-55 aralığına yine tamamdım ama 60 da fazla biraz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamuarte -- 26 Mayıs 2024; 3:36:50 >




  • Hardware Plusyoutube
    N'oldu bu OnePlus 12 Serisi?! | En güncel bilgileri aldık!
    https://www.youtube.com/watch?si=eetm6z9Bn9W0XJ1z&v=8c7OpCocxNo&feature=youtu.be


    Gelen son bilgiler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 27 Mayıs haftası satışta olacak deniyor bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.