Şimdi Ara

ÖNEMLİ OLAN SADECE AYT DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım tytden 95-100 arası yaptı ilk 10k ya girip 62-63 ayt yaparak 18k'ya attı sıralamasını obpsi 90-92'ydi 17kya çekti

ben tytden 83 yapıp 47k'ya girdim, 67 ayt 19k'ya çekti obp 87'ydi 20.5'e attı.

benim ayt netim çok mu yüksek göreceli.

orta halli bir ayt, iyi bir tyt, 90 civarı obp ile çok rahat 15k'da olabilirdiniz bu sınavda.
    eğer obpniz iyi değilse hem ayt hem de tyt kasmanız lazım ayrıca tytde de sınavda paniklememeniz lazım.

kolay gelsin.

• O ayt'nin o kadar atmaması lazım
    Atıyosa senin o kadar çekmemen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 24 Temmuz 2019; 23:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok korktuğum şey gerçekten emek verdiğim şeyin karşılığını alamamak (tyt) ve gram bana faydası olmayan okulum yüzünden istediğim bölümü kaçırmamdı. ikisi de oldu

Dönem içinde şöyle çalışın böyle çalışın demeyeceğim az çok bunları söyleyenler var ama sınav anında panikleyip sakın bırakmayın bırakmaktan kastım soruyu çözerken "çok az kaldı daha fen var sosyal var ben kaçıncı sorudayım mahvoldum allahım" demek.

msüde de aynısı olmuştu hatta belki msüde süreyi daha kötü kullandım ama içimden bu tarz şeyler demediğim için çok daha iyi bitirmiştim.

emeğinizin boşa gitmemesi için sakin olmanız gerekiyor bunu halletmenin bir yolunu mutlaka bulun.
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    bence de ama anlayamadığım da bu zaten
  • Arkadaşının aytsi daha düşüktür

• GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    62.75ti
  • Doğru. Ayt tytden daha önemli ama her şey değil

ÖNEMLİ OLAN SADECE AYT DEĞİL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden önemli olan ayt idi şimdi önemli olan obp

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    evet ayneen öyle
  • ++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.