arkadaşlar nextstar marka receiver almayı düşünüyorum 150-200 ytl arası bütçem var bana hangi modeli tavsiye edersiniz.bir de en hesaplı nerede bulabilirim.hepsiburada da 200 ytl civarı güzel bi model var.
tek cihazmı istiyorsunuz? bu arada cihazı next tabela bayiisinden almanızı öneririm tek cihaz istiyorsan YE-2000 SUPER X PLUS FTA -USB modeli veya YE-2000 CX SUPER PLUS USB modelini öneririm daha hesaplı istersen next 6000 fta modeli var
quote:
Orjinalden alıntı: nezihh
tek cihazmı istiyorsunuz? bu arada cihazı next tabela bayiisinden almanızı öneririm tek cihaz istiyorsan YE-2000 SUPER X PLUS FTA -USB modeli veya YE-2000 CX SUPER PLUS USB modelini öneririm daha hesaplı istersen next 6000 fta modeli var
cevap için teşekkürler ye-2000 fta modelini aldım.
hayırlı olsun
quote:
ben teşekkür ederim her zaman yardımcı olurum
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS uydu alıcama şifre çözmek için yazılım atmak istiyorum. Acaba yardımcı olacak bir bölüm forum içinde var mıdır. Yok ise çok detaya girmeden bilgi verir misin :)
yazılımı bu siteninhttp://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php next süper plus bölümünden 30.06.2008 tarihli yazılımı indir usb belleğine koy cihaza tak yazılımın üstünde ok de güncelleme başarılı diyip kapanıp açılcak cihaz sonra girişler menüsündeyken kırmızıya bas şifre isticek 1234 orjinali olmazsa 8503 gir cas diye bir menü çıkacak ona gir hepsini açık yap bu kadar polsat paketini izliersin kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: driversss
quote:
ben teşekkür ederim her zaman yardımcı olurum
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS uydu alıcama şifre çözmek için yazılım atmak istiyorum. Acaba yardımcı olacak bir bölüm forum içinde var mıdır. Yok ise çok detaya girmeden bilgi verir misin :)
ayrıcawww.depo.shows.it linkinden de gerekli yazılımı atabilirsiniz..
beşiktaş falan kişi hazırlık maçları şifresini var mıdır
yok
yarin bir uydu receiver almayi dusunuyorum. cokta anlamiyorum bu islerden ama NEXT 6000 FTA ile NEXT YE12500 FTA arasinda ne gibi farklar vardir acaba? hangisini tercih edeyim ve neden?
arkadaşlar benim makine next YE-2000 CIS SUPER PLUS
menüden uydu ayarlarına giriyorum orda üstte uydu listesi geliyor orda TÜRKSAT 3A yok sadece 1C var 3Ayı nasıl ekleyeceğiz bi söyleyebilirmisiniz
ikiside hemen hemen aynı cihaz hangisini istersen al farketmez
quote:
Orjinalden alıntı: wild_rain
yarin bir uydu receiver almayi dusunuyorum. cokta anlamiyorum bu islerden ama NEXT 6000 FTA ile NEXT YE12500 FTA arasinda ne gibi farklar vardir acaba? hangisini tercih edeyim ve neden?
quote:
Orjinalden alıntı: alp-er500
arkadaşlar benim makine next YE-2000 CIS SUPER PLUS
menüden uydu ayarlarına giriyorum orda üstte uydu listesi geliyor orda TÜRKSAT 3A yok sadece 1C var 3Ayı nasıl ekleyeceğiz bi söyleyebilirmisiniz
Arkadaşlar bende 5000cl var. Bugunlerde bir problem olmaya başladı. Sallanınca görüntü gidiyor. En ufak sarsıntıda görüntü bozuluyor. Arkadaki uydudan glen kabloda problem vardır dedim onu çıkardım ama sinyal yok veya zayıf yazan görüntüdede sarsılınca görüntü bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilrim? Şimdiden teşekkürler.
servise götürmeniz gerekiyor tabi scartla ilgili değilse arkadaki siyah kalın kabloyu kontrol edin
benim soruma cvp vermediniz lütfen bilen varsa yazsın
özür dilerim yadıpımı samıştım kontrol etmeden gödermişim 1c ile 3a aynı 42 derecede olduğu için sizin birşey yapmanıza gerek yok o 1c aslında 3a iyi günler
quote:
servise götürmeniz gerekiyor tabi scartla ilgili değilse arkadaki siyah kalın kabloyu kontrol edin
Arkadaki kablo ile alakası yok. Kabloyu çıkardıktan sonrada sallanınca görüntü bozuluyor.
o siyah kablo görüntüyü taşır çıkarınca sinyal yok yazısı olıyorsan yanlış kablo yu çıkarıyon demektir bu arada tv dende olabilir istersen başka bir tv ile dene