Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum siteden paramı iade aldım ancak savcılığa suç duyurusunda bulundum.
    Bundan sonrası Yüce Türk Adaletinin takdiri.
    Bu arada malum site yetkililerine teşekkür ederim. Bu olay sayesinde kimlerin banka kimlerin de banka müsvettesi olduğunu görmüş olduk.

• ben o "iyi bankaları" merak ediyorum hocam....
  • iyi bankaları yazsan da öğrensek.bildiğim kadarıyla vakıfbank kötü bankalar arasında.
  • Yapı Kredi parayı hemen iade etti ancak Vakıfbank iade etmediği gibi ilgisizdi.
  • evet şu bankaları deşifre edin hele ona göre sayılarını azaltalım kartların
  • Ykb 2 gün içinde sorgusuz sualsiz iade yaparak kuşkusuz bu vakada kazanan olmuştur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • finansbank ile çalışıyorum son 1 yıldır.
    bu banka nasıldı?
  • malum siteden ben de paramı aldım... amma savcılık şikayetimi de yaptım... iki ay paramızı çalıştırdılar, şimdi de teşekkür filan bekliyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

evet şu bankaları deşifre edin hele ona göre sayılarını azaltalım kartların

Vakıfbank WorldCard' ı iptal edip, doğradım.
    YKB World yeter de artar bile
  • yapı kredi ile pazartesi sabah dilekçeyi verdim salı öğleden sonra param yatmıştı
  • geçmiş olsun beyler malum sitenin hiçbir ürününü sıcak fırsatlara açmayın bedava dahi verse
  • Yapı krediyle alışveriş yaptım.İadeyi kısa sürede yaptılar.
  • Hayati meseleler bunlar
    Emege saygi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

evet şu bankaları deşifre edin hele ona göre sayılarını azaltalım kartların

Vakıfbank WorldCard' ı iptal edip, doğradım.
    YKB World yeter de artar bile

güzel eline sağlık finansbank mağduru var mı ? bizde 2 tane finansbank varda

• ykb kart ücreti kesti diye kapattırdım bende de finansbank var
    elfen_lied gibi ben de merak diyorum finansbankın performansını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

ykb kart ücreti kesti diye kapattırdım bende de finansbank var

Uğraştırsalarda, ödeme yaptıklarını ekran görüntüsü koyan bir mağdurdan görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

ykb kart ücreti kesti diye kapattırdım bende de finansbank var

Geçen yıl benden de kart ücreti istedikleri için YKB WorldCard' ımı kapatmıştım. Neden diye sorduklarında aldıkları yıllık aidatı gerekçe gösterdim. Kapattıklarını söyledi ama içimden bir his "Bu banka seni mağdur etmez" dediği için kartı doğramadım.
    1 hafta sonra YKB müşteri hizmetleri arayıp "WorldCard' ınızı yıllkık aidat nedeniyle kapatmak istediğini öğrenince araştırma yaptık ve bizim 10 yıllık müşterimiz olduğunu anladık. Bu nedenle aldığımız aidatı bir sonraki ay iade edeceğiz eğer isterseniz 2013 Haziran ayına kadar kartınızı herhangi bir aidat ödemeden kullabilirsiniz" dediklerinde ben de kartın yeniden açılmasını kabul ettim.
    Ertesi ay da aldıkları aidatı aynen iade ettiler.

Ben Banka diye Yapı Kredi Bankası' na derim, gerisi yalan...

• Ben de Yapı Kredi kart aidatı kestiği için kapattırdım. Üstelik iade etmeyi teklif etmediler.
    Card Finans ve Akbank'tan paramı iade etmediler.
    Dün en sonunda malum siteden iade geldi. İşin zoruma giden yanı 3 ayda iade ettikleri halde EFT ücretini bizim ödediğimiz tutardan kesmişler. Yazıklar olsun malum siteye ve sahibi Egemen Çiftçi ve Abdullah bey gibi her sözü yalan,dolan olan Yöneticilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Ben de Yapı Kredi kart aidatı kestiği için kapattırdım. Üstelik iade etmeyi teklif etmediler.
    Dün en sonunda malum siteden iade geldi. İşin zoruma giden yanı 3 ayda iade ettikleri halde EFT ücretini bizim ödediğimiz tutardan kesmişler. Yazıklar olsun malum siteye ve sahibi Egemen Çiftçi ve Abdullah bey gibi her sözü yalan,dolan olan Yöneticilerine.

EFT ücreti kestiklerini nasıl öğrendiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Ben de Yapı Kredi kart aidatı kestiği için kapattırdım. Üstelik iade etmeyi teklif etmediler.

EFT ücreti kestiklerini nasıl öğrendiniz?

Gönderdikleri Dekont'ta Vergi + Komisyon kesintisi var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.