Şimdi Ara

ÖNeMLİ Bİ KONU SkıllRoad Yarın saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNeMLİ Bİ KONU SkıllRoad Yarın saat 16:00 Da acıllacaktır Herkeze duyurulurr Saygilar

• SAÇMALAMA YARIN SABAH 9 DA HERKES GİREBİLECEK O KORE SAATİYLE ACEMİ SİLKROAD CI :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

ÖNeMLİ Bİ KONU SkıllRoad Yarın saat 16:00 Da acıllacaktır Herkeze duyurulurr Saygilar

ikinizde hatalısınız kore saatiyle 16 bize göre 21 oluyo yani 9 ama akşam 9
  • Aptal Ne diyon Yaw Adam gibi söylesenee
  • ewt haklısın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

Aptal Ne diyon Yaw Adam gibi söylesenee

kim kime aptal dedi şimdi ?? yok sen bize aptal diyosan adam gibi söledik zaten ne iş anlamadım
  • acemi Turkey seni o kore saati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20)
    12 yıl önce açıldı
    saat hakkında bi soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte karşınızda saçmalayan çocuk tayfası :)
  • Arkadaşlar kesin bilgimiz olmayan konular hakkında duyuru niteliğinde başlıklar açmayalım...son kez düzeltmek adına söyliyeyim kore saati GMT +9'dur...Yani bizim saatimize göre 7 saat ilerdedir...Bu da demek oluyor ki serverlar SABAH 9'da açılacaktır...Saygılar...
  • arkadaslar yarın aksam 9 (21:00) da acılıo sabah deil herkes bisi soluo
  • quote:

ikinizde hatalısınız kore saatiyle 16 bize göre 21 oluyo yani 9 ama akşam 9
    quote:

SUPER MANİAC YARIN SABAH OYUN AÇILACAK TAMAM MI KORE SAATİNİ SEN BANA SOR SEN BU OYUNU BİLMEZKEN
    BİZ BURDA SABAHLIYODUK KİMSEYİ YANILTMA

YARIN SABAH 09:00 DA OYUNDAYIZ
  • ARkadaşlar yarın saat 09.00 da oyuna girilebilecek

bu saatten eminim çünkü bugun sabah saat 8 gibiydi sanırım serverı kapadılar.

hem intenetten şu anki kore saatine bakın aradaki fark kadar, hesaplayın işte :)

bir sorum var SRO da yeniyim ama herşeyi öğrendim

fakat bu Mash Event var yarın başlıyacak tahminim 1 hafta sürecek ama ben nedir bu olay anlamadım

bilenler lütfen anlatsın.

teşekkürler.

Athens te lvl kasıcam yarın hiç çıkmadan 1 2 gün dayanabildiğim kadar lvl kasıcam benimle gelecek varsa

beraber kasarız bu yeni serverda birinci olmalıyım :)

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Arkadaşlar kesin bilgimiz olmayan konular hakkında duyuru niteliğinde başlıklar açmayalım...son kez düzeltmek adına söyliyeyim kore saati GMT +9'dur...Yani bizim saatimize göre 7 saat ilerdedir...Bu da demek oluyor ki serverlar SABAH 9'da açılacaktır...Saygılar...

arkadaşım millete acmi diyorsun acemi olan sensin daha GMT saatlerini bilmiyosun
    onlarla bizim aramızdaki saat farkı 7 deil 5 tir istersen SRO nun sayfasına gir sol tarafta onların standart zamanı yazar bi kolundaki saate bak bide SRO sitedeki saate bak kaç saat var anlarsın
  • YA KAFAYI YİYECEM YAA ŞUNLARA BAK BİLMEDEN KONUŞUYOLAR

BAK DAHA DÜN GELDİNİZ MİLLETİ YANILTMAYIN YİYOSA SABAH DOKUZDA BURDA OLUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.