Arkadaşlar kesin bilgimiz olmayan konular hakkında duyuru niteliğinde başlıklar açmayalım...son kez düzeltmek adına söyliyeyim kore saati GMT +9'dur...Yani bizim saatimize göre 7 saat ilerdedir...Bu da demek oluyor ki serverlar SABAH 9'da açılacaktır...Saygılar...
arkadaslar yarın aksam 9 (21:00) da acılıo sabah deil herkes bisi soluo
quote:
ikinizde hatalısınız kore saatiyle 16 bize göre 21 oluyo yani 9 ama akşam 9
quote:
SUPER MANİAC YARIN SABAH OYUN AÇILACAK TAMAM MI KORE SAATİNİ SEN BANA SOR SEN BU OYUNU BİLMEZKEN BİZ BURDA SABAHLIYODUK KİMSEYİ YANILTMA
YARIN SABAH 09:00 DA OYUNDAYIZ
ARkadaşlar yarın saat 09.00 da oyuna girilebilecek
bu saatten eminim çünkü bugun sabah saat 8 gibiydi sanırım serverı kapadılar.
hem intenetten şu anki kore saatine bakın aradaki fark kadar, hesaplayın işte :)
bir sorum var SRO da yeniyim ama herşeyi öğrendim
fakat bu Mash Event var yarın başlıyacak tahminim 1 hafta sürecek ama ben nedir bu olay anlamadım
bilenler lütfen anlatsın.
teşekkürler.
Athens te lvl kasıcam yarın hiç çıkmadan 1 2 gün dayanabildiğim kadar lvl kasıcam benimle gelecek varsa
beraber kasarız bu yeni serverda birinci olmalıyım :)
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: KneeDeep
Arkadaşlar kesin bilgimiz olmayan konular hakkında duyuru niteliğinde başlıklar açmayalım...son kez düzeltmek adına söyliyeyim kore saati GMT +9'dur...Yani bizim saatimize göre 7 saat ilerdedir...Bu da demek oluyor ki serverlar SABAH 9'da açılacaktır...Saygılar...
arkadaşım millete acmi diyorsun acemi olan sensin daha GMT saatlerini bilmiyosun onlarla bizim aramızdaki saat farkı 7 deil 5 tir istersen SRO nun sayfasına gir sol tarafta onların standart zamanı yazar bi kolundaki saate bak bide SRO sitedeki saate bak kaç saat var anlarsın
YA KAFAYI YİYECEM YAA ŞUNLARA BAK BİLMEDEN KONUŞUYOLAR
BAK DAHA DÜN GELDİNİZ MİLLETİ YANILTMAYIN YİYOSA SABAH DOKUZDA BURDA OLUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme