Dh forum düzenli olarak takip ediyorum fark ederseniz cevaplamalarda bulunuyorum...Buradan arkadaşlara söyleyeceğim.Next ürünlerinde ve sunny ürünlerinde yazılımsal hatalar olduğunu okumaktayım.Next ithalatçısı bunları görmüyormu zırt pırt yeni uydu ithal edip duruyor garibim vatandaşta iyi bir markaymış gibi atlayıp alıyorlar sonra vay efendim şuyu eksik bu çalışmıyor acaba bunu taktım çalıştırmıyor gibi abest yazılar okumaktayım burada bazı arkadaşlar bizlerle kafa yapıyor gibi geliyor.Bu firmaların fabrikalarını yada mühendisleriyle irtibata geçilirse sağlıklı olacaktır.Örbek:Ben 2008 ve 2010 yıllarında Olimpia 8200cı model cihaz kullandım ve bu cihazın yaptığını hala next sunny yapamıyor neleri derseniz rs232 kablosuyla server desteği stabil olarak çalıştırmak ta ve hala yabancı forumlarda bu modele bazen yazılım desteği verilmektedir.Fakat nedense next sunny goldmaster gibi kaliteli zannettiğimiz cihazlar hala Next 2000cı ya yakın kalite üretemiyor nedense....
Next in ilk önce 2000 FTA olanını aldım. görüntü gayet güzel ve sorunsuzdu. sonra 18000 HD CX ini de küçük TV me aliyim dedim, Biss için güncelleme yapılması gerekiyordu bir yaptım , yaptığıma pişman oldum. şimdi 2 3 günde bir kafayı yiyor mecburen arkasındaki sigorta düğmesinden kapayıp açmak zorunda kalıyorum. güncelleme yazılımları çok sorunlu. Next desteğe mesaj attım beni bir siteye yönlendirdi. orada şu ana kadar çıkan bütün yazılımları mevcutmuş. denesem mi acaba eski yazılımları. ama o zamanda farda TV ile biss keyli yayınları izleyemiyorum arada kaldım. son çıkan 3 yazılımıda sorun verdi nextin.
next next kurtlar vadisini sunar zamanında iyi bombaladılar.elimden çıkaramadım aldık bir hışımla neyse yağlamayacağım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme