Şimdi Ara

One X Kamera Sorunu YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 7-8 aydır süren bir kamera problemi yaşıyorum. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum fakat 7-8 ay önce video kayıdı yapmıştım yaklaşık 1 saat kadar ve o sıra instagram uygulamaları yüklemiştim (edit, kolaj eklentileri vs..) o dönem kameramı açmak istediğimde kamera arayüzü geliyor fakat siyah ekran olarak kalıyor ve sonra kameradan atıyor. Tekrar açmak istediğimde yine kamera arayüzü geliyor siyah ekran olarak kamera başlatılamadı hatası verip tekrar ana ekrana atıyor. Yüklü olan bütün kamera uygulamalarını sildim sorun devam etti, telefonu formatladım sorun yine devam etti. Bunun üzerine telefona rom attım ve yine çözüm olmadı. İşin ilginç kısmı bu sorun devam ederken ara ara açılıyor olması. Açılıyor 2-3 gün kullanıyorum sonra sorun yine devam ediyor.En son geçen ay başka bir uygulama açmak isterken parmağım kamera uygulamasına değdi ve kamera açıldı yine 2 gün kullandım sonra yine sorun devam etti. Telefonculara götürmedim hiç kameradan kaynaklandığını düşünmüyorum ve direk kamera değişicez deyip yüksek rakamlar çıkarmasınlar diye. Bu konuda fikri, tecrübesi olan varmı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.