Bence sol omzundan vuruldu yada sol kolu sıyırdı... Karen da bebeği düşürmez düşürürse Lucas bitane kendine sıkar o sorumlulukla yaşayamaz Lucas gibi biri...
abi bu neydi ya bu arada beyler burda cok guzel bolumleri anlatan bi arkadas varmis ben gecen hafta ki bolumu kacirdim acaba biri bana neler oldugunu anlatabilir mi yada indirebilecegim bi link bulabilir mi gecen haftayi izleyemedim bu hafta cok anlamsiz geldi o yuzden biri ya anlatmasini rica ediim yada link vermesini yada ikiside
bencede Dan'in omzundan filan sıyırmıştır kurşun..mümkünmü yaa.Lucas katil olduğunu öğreniyor ama Dan ölecek ..
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
bencede Dan'in omzundan filan sıyırmıştır kurşun..mümkünmü yaa.Lucas katil olduğunu öğreniyor ama Dan ölecek ..
Nasıl yaniiiiiiiiiiiiii... Bu bir spoler mıydı... Ne, nasıl, haaaaaaaa... Lütfen bir açıklama alalım...
Spoiler değil
nasıl yani şimdi Dan ölüyormu??? Yani çlüyorsa dizinin kötüsü kim olacak? Lucas ta hapse girer herhalde eee ozaman dizide Oz a döner... Mi acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: Brotherhood
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
Nasıl yaniiiiiiiiiiiiii... Bu bir spoler mıydı... Ne, nasıl, haaaaaaaa... Lütfen bir açıklama alalım...
yahu yok..hani varsayım yaptım ben..şöyle yani "nasıl yani,lucas Dan'in katil olduğunu öğrenicekte,Dan ölecek haa,,pehhh" tarzı bi söylemdi.. yapmayın arkadaşlar bende cnbc-e den haftada bir 40 dk lık bi bölüm izleyen,spoiler içerediğini düşündüğüm hiçbir topici okumayan bir insanım
yalnız FenaQ "spoiler değil" diyerek spoiler mi verdi acaba
yok ben senin ne söylemek istediğini anladım o yüzden öyle dedim
quote:
Orjinalden alıntı: FenaQ
yok ben senin ne söylemek istediğini anladım o yüzden öyle dedim
tamam da ne bu şiddet bu celal
yok ya şiddet yok herşey güzel
quote:
Orjinalden alıntı: FenaQ
yok ya şiddet yok herşey güzel
peki öyle olsun..
baya uzak kalmışım ben olaylardan...
5.sezon 5.bölümüde izledim ayıptır söylemesi.
Arkadaşlar size son kez tavsiye ediyorum..5.sezonu indirin ve izleyin..koskoca 8-9 ay beklemektense aylık kotanızdan (kotalı olanlar için konuşuyorum)1.5 gb ı gözden çıkartın ve indirin..
Birde size yeni bir dizi tavsiyem olucak..Gossip Girl ü mutlaka izleyin...Elif özellikle sen izle çünkü erkek oyuncular aşırı yakışıklı..
Ohhh yalnız içim rahatladı... Birden tırstım Lucas hapse girerse ne olur bu kasabanın hali diye... Yanlış anlamanında bu kadarı olur artık...
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
5.sezon 5.bölümüde izledim ayıptır söylemesi.
Arkadaşlar size son kez tavsiye ediyorum..5.sezonu indirin ve izleyin..koskoca 8-9 ay beklemektense aylık kotanızdan (kotalı olanlar için konuşuyorum)1.5 gb ı gözden çıkartın ve indirin..
Birde size yeni bir dizi tavsiyem olucak..Gossip Girl ü mutlaka izleyin...Elif özellikle sen izle çünkü erkek oyuncular aşırı yakışıklı..
yahu ben bir dizikoliğim yakışıklı var diye seyretmemki hiçbir diziyi..anca digitürk versin öyle izlerim hiç işim olmaz öyle indirmeyle filan(anlamam,çaktırmayın)
ama gossip girl'ü çok duydum..umarım birgün izleyebilirim..sağol tavsiye için..
____Brotherhood,elbette vermem spoiler..olurmu hiç öyle şey(yalnız hakkaten nasıl anladıysan yazdığımı)
ben indirmiştim ama izlememiiştim gossip girl ü..arkadaşım çok methetti bende başladım izlemeye beğendim ve ilk sezonun 13 bölümünü hemen bir çırpıda izleyip bitirdim..
OTH nin tadı bambaşka..hiçbir diziye değişmem OTH yi ama arada başka şeylerinde tadına bakmak lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
ben indirmiştim ama izlememiiştim gossip girl ü..arkadaşım çok methetti bende başladım izlemeye beğendim ve ilk sezonun 13 bölümünü hemen bir çırpıda izleyip bitirdim..
OTH nin tadı bambaşka..hiçbir diziye değişmem OTH yi ama arada başka şeylerinde tadına bakmak lazım..