Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün izleyemedim asıl bölümünü.gece tekrarınıda izlemedim ama 20 dakka sonra haftasonu tekrarını izlerim.

@oc_seth;

şahsen ben ne zaman bilmiyorum.ama hem oc hemde tree hill bitiyo.inşallah en kısa sürede başlar ikiside...
  • ikisideeylüldebasljak die biliom ben ama umar1m daha erken baslar cünkü dayan1lmaz o kadar ay yane
  • yaw bende diziyi çok sweyom ama malesef fazla izlemey waktm olmuyo yani dersten olduğm içnbu arada o dizide lucas manyak ama herkes aynı çocuğun peşinde ya deli olcam yakışıklılık başa dert en iyisini peyton yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karikaTÜR_KoMEDYA -- 5 Mart 2006; 17:51:34 >
  •  One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon
  • bu diziyi çok seviyorum eylul u bekleyeceğiz malesef yeni sezon bölümler için.

sezon finalini doyasıya izlemek gerek

• arkadaşlar niyee bu kadar uzun ya o kdr vakit dayanılmaz
    ama yine de beklenmeye değer.
  • ilginç yapmışlar bu haftaki olayları...Haley ayrılıyor imajı verdi,Lucas madem gidecekti neden ki haftaya sezon finali var anlamadım mesela...ben olsam bu hafta bitirirdim yani...biraz garip olmuş...
    jake 'in ayrılışını çok dramatize etmişler...Bir de ayrılırken o Peyton'u dudaklarından mı öptü? Evet ise arkadaşça bi öpücükmüydü yoksa Karen'ın havaalanında Keith'i öpmesi gibi manalı bir öpüşmüydü...önümüzdeki hafta ve sezon çok önemli hale geldi vallaha...yaza abd 'ye gidicem eylül başı ortası gibi donecem ellerimde tüm sezonları olacak...inşallah...Hem oc hem de tree Hill....
  • bencede bu haftaki bölüm ilginçti.ama ben bu bölümde haley'e gıcık oldum açıkçası.ilişkiye girmek istemiyo.orası tamam.ama niye nathan'ın internette dolaştığı xxx sitelere karışıyo ben onu çözemedim...
  • yaa çok üzüldüm valla nasıl kaçırırım yaaaaaaa imrendim şimdi izleyenlere neyse ben bi cnbc-e ye mail atıyım " ne zman yeni bölümleri yayımlanır ve 1. sezon tekrarları olucakmı??? " umarım olumlu bi yanıt alırım sizide bilgilendirirm arkadaşlar
  • bayağı birşey kaçırmışsın
    hele sondaki şarkıyı dinleyemedin yaa!! yazık...o şarkı eşliğinde gidiyorum anne,Keith'le gidiyorum dediğini duyamadın...Peyton2ın kendine çeki düzen vermelisin dedikten sonra "Zaten öyle yapıcam da seni son kez görmek istedim diye geldim" diyişini göremedin..çok şey kaçırdın be ROAN,üzüldüm senin adına....bu arada hatırlat bi ara msn den atayım sana...süpper şarkı....

dizinin tekrarları başlar herhalde 1 hafta içinde işşallah yada mart sonu nisan bası gibi geçen sene Oc 'yi tekrar vermişlerdi....dilerim one tree hill'in de tekrarının yayınlanması..

olmadı ayaklanır CnbcE 'nin merkezine yürürüz..eylem yaparız..Nasıl Fikir ???
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

yaa çok üzüldüm valla nasıl kaçırırım yaaaaaaa imrendim şimdi izleyenlere neyse ben bi cnbc-e ye mail atıyım " ne zman yeni bölümleri yayımlanır ve 1. sezon tekrarları olucakmı??? " umarım olumlu bi yanıt alırım sizide bilgilendirirm arkadaşlar

• dizi tekrarı umarım olur bende cnbc-e den cvp bekliyorum zaten ...
    yürüyüşe gelince hayatımda hiç yapmadım ama bu dizi için her şeye OK
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

bayağı birşey kaçırmışsın
    hele sondaki şarkıyı dinleyemedin yaa!! yazık...o şarkı eşliğinde gidiyorum anne,Keith'le gidiyorum dediğini duyamadın...Peyton2ın kendine çeki düzen vermelisin dedikten sonra "Zaten öyle yapıcam da seni son kez görmek istedim diye geldim" diyişini göremedin..çok şey kaçırdın be ROAN,üzüldüm senin adına....bu arada hatırlat bi ara msn den atayım sana...süpper şarkı....

dizinin tekrarları başlar herhalde 1 hafta içinde işşallah yada mart sonu nisan bası gibi geçen sene Oc 'yi tekrar vermişlerdi....dilerim one tree hill'in de tekrarının yayınlanması..

quote:

yaa çok üzüldüm valla nasıl kaçırırım yaaaaaaa imrendim şimdi izleyenlere neyse ben bi cnbc-e ye mail atıyım " ne zman yeni bölümleri yayımlanır ve 1. sezon tekrarları olucakmı??? " umarım olumlu bi yanıt alırım sizide bilgilendirirm arkadaşlar

• aferim yürürüz tabiii....

son bölümde Lucas Annesi ile konusurken arkada calan şarkının linkinii veriyorum kesin indirip dinleyinnn...şiddetle tavsiye olunur....

http://rapid----share.de/files/13948141/Vast_-_Nude_-_03_-_Don_t_Take_Your_Love_Away.mp3.html

edit: arada ki çizgileri sileceksiniz rapid ile share arasındaki :))
    quote:

dizi tekrarı umarım olur bende cnbc-e den cvp bekliyorum zaten ...
    yürüyüşe gelince hayatımda hiç yapmadım ama bu dizi için her şeye OK
    quote:

bayağı birşey kaçırmışsın

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 23 Şubat 2006 18:45:54 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALISH -- 30 Nisan 2014; 16:49:11 >
  • senin mesaj sayın arttıkça rütbende artıcak.yavaş yavaş olursun yüzbaşı...
    quote:

Orjinalden alıntı: ALISH

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cewap weren yok msn açık al ekle

burası güzelmiş ama

çok sade akşamları

demi

msn:

alisah_yardimci@hotmail.com

ayrıca erim nası programmer yüzbaşı olcam anlatın lütfen
  • Veee.....Veda Günü...DÜn OC'ye bugün de One Tree Hill'e veda edicez......

Ölümlerden ölüm beğen der gibi bir şey...Off offff.....

• Bu topiğide 6. 7. sayfalardan toplarız artık
    quote:

Veee.....Veda Günü...DÜn OC'ye bugün de One Tree Hill'e veda edicez......

• valla evet biraz öyle olcak gibi.bu eylüle kadar olan sürede nelerden konuşcaz hiç bilmiyorum.iki gün üst üste geldi sezon finalleri yaa.halen yastayım zaten...
    quote:

Bu topiğide 6. 7. sayfalardan toplarız artık
    quote:

• bende bi dizi için bu kadar heyecanlanıp, sevinip, üzüleceğimi tahmin etmezdim en azından gece 2 lerde kalkıpta o sıcacık yatağımdan uykulu gözlerle dizi izliceğim aklıma dahi gelmezdi
    ama pişman falan değilim ve böle bizi izlediğim için mutluyum

çok mu dramatik oldu

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

valla evet biraz öyle olcak gibi.bu eylüle kadar olan sürede nelerden konuşcaz hiç bilmiyorum.iki gün üst üste geldi sezon finalleri yaa.halen yastayım zaten...
    quote:

Bu topiğide 6. 7. sayfalardan toplarız artık
    quote:

• @ROAN evet acaip dramatik olmuşş...

Ama dünkü Oc kadar güzel bitiyor şu anda son reklam arasında dizi...VE mükemmel ilerledi...

Brooke ve Keith'in izleyenleri ters köşeye yatırmış olmaları aman Allah'ım dedirtti bana.... Brooke için tam adi ve "bitch" diyecektim ki Nicki 'ye oyun oynadığını öğrendik...Keith'in Deb ile ne işi olabilirdi ki?? Kimin aklına gelirdi ki??? Ama çok güzel kurgulamışlar son bölümü...Karışık ilerliyor gibi gözüküyor olaylar maçın öncesi sonrası ve maç anı hepsi karma karışık ama anlaşılır biçimde ifade edilmiş...Dumur oldum Nathan ile Lucas 'ın diyaloglarına... 10 numara valla.... Lucas'ın sokacağını düşünüyordum ama kaçırdı şutu....
    Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum valla...Süpper dizi,iyiki var..... -dı...

Yaa ohaaaa!!! Ben yattılar sandım Haley ile Nathan...enfes bir finaldi valla....TEbriklerr....

• yafs bende öldüm bittim yane ikisininde finaline.hele oc yafs şindi marissa hapse mi girjeks yafs:S amma ei yaptı hak etti trey manyaghı.one tree hill in finalide güseldi.geçen bölümde harikaydı ama(jake giderken ahhh ahh dönsün bi an evvel!)bu arada oc nin son sahnesnde marissanın trey i vurduğu yada vurduktan sonraki sahnede çalan şarkı hakkında bilgisi olan bi yardımcı ossun bea onu arıoms döne döne:S
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.