Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzan güzelmiş nasıl yaptın bea.....???
    neyse jack'e bende şaştım....ne yalan söyliim?!?!?!?
    quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

ahanda şöyleydi imzam, 3'ü bir aradaydı yau

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon

bu arada jack neymiş öle ya, nikki'yi nasıl kafaya almış helal olsun
    biraz basket sahnelerini arttırsalar keşke, ilk bölümlerde çok daha güzeldi dizi, maçları falan gösterseler daha bomba olur

• ne derler bilirsin

you are welcome man...

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

yine sağol sexai kardeş...
    ben tamamını izliyememiştim.çok azını seyredebildim.ama yine sayende tamamını izlemiş kadar oldum...iyi oluyo yaa böyle kaçırınca...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Evvveettt...taze tazee...soğumadan son bölümün detaylı özeti.....

ilk 1-2 dakikasını kaçırdım ama toparlamaya çalışacağım...
    Nathan antrenmana gitmek için babasının evinden çıkar o sırada babası bir şeyler hazırlamıştır yesin diye sanırım.O da "baba sen de kalmaya başladığımdan beri geç kaldım ,bir gün bile doğru dürüst yetişemedim" der...Bunun üzerine babası yetişeceksin der ve bir anahtar fırlatır Nathan'a..
    Kapıda da bir adet Mustang yatmaktadır..
    ÇEVİRMEN NOTU: "anasını satayım hemde siyah..bir de motor var ki böğürüyor o biçim"
    Neyse Dan teşekkür beklerken Nathan ne teşekkürü bana rüşvet vetiyorsun falan der ve yine de binip,okula gider.
    Lucas antrenman yapıyordu,ağırlık kaldırıyordu salonda.Arkadaşları ise antrenmandalar,maç yapıyorlar.Lucas kendini biraz kasıyor ve zorlanıyor haliyle.Zenci arkadaşı gelip zorlamamasını söylüyor,Lucas ise bir an evvel dönmem gerek tarzı bir şeyler söyleyip azarlıyor sanki.Daha sonra koç Lucas'ı salona çağırıyor.Salona gerçerken ponpon kız olan Brooke'da karşıdan geliyordur ve öyle bir pis bakar ki..Küfür etse daha iyi ardından Lucas "Brooke özür dilerim" der..O da ne için falan diye sorar.Lucas seni üzmek için söyleyecektim ama fırsat olmadı vs der...Brooke da "cehenneme git" der.Brooke salona geçtiğin de ise acaip bir bakış da Peyton'a atar..
    ÇEVİRMEN NOTU: "Bu bakış Brooke çok yakışıyor...görmelisiniz.."
    Salon da koç Lucas'a "kendini zorlama,ağırlık çalışma...." şeklinde uyarı yapıyor.Lucas bir an evvel oynamak isterken koçu tarafından böyle bir direktif gelmesine bozuluyor ve koçu "kenarda otur, izle" demesine rağmen eleman çıkmak için kapıya yöneliyor,çıkacakken ondan evvel babası kapıyı açarak içeri girer.
    Dan: "seni bu kadar çabuk salonda görmeyi beklemiyordum"
    Lucas: "öyle mi yada ben de seni mi" o tarz bir şey söylüyor.-yalan olmasın-
    Dan:Kapıyı tutarak "geç"
    Lucas : "kendi kapımı kendim tutarım"
    Dan: "öyle mi ,bir şey değil"
    Lucas: "bir şey değil mi dedin?"
    Dan: "evet,hastaneden çıktığından beri bir şey demedin de"
    Lucas: "yaptıkların nasıl biri olduğunu değiştrmiyor"
    Dan: "hayatını kurtardım böyle mi düşünüyorsun " tarzı bir şey söylüyordu sanırım
    "haklısın tüm bu yaptıklarım bir planın parçası,seni oradan kurtardım çünkü oğlum oynarken senin izleyip kahrolmanı üzülmeni istedim..o yüzden oradaydım ve o yüzden seni kurtardım"....
    Lucas 'da sert bir şekilde kapıdan cıkar,gider.
    Antrenmadan çıkışta Brooke 'un arkasından Peyton koşar ve Brooke bu daha ne kadar sürecek..eninde sonunda konuşacağız der...Brooke ise hayır der..konuşcak bir şeyim yok..Erkek arkadaşımı elimden aldın,arkamdan iş çevirdin...Peyton :"Bak üzgünüm tamam mı,ama isteyerek olmadı,herşey aniden oldu,sana söyleyecektik ama kaza falan oldu.Her neyse Brooke' da "Hiç onunla yattın mı?" der..Peyton 'da " tabii ki hayır işler oraya kadar gelmedi" der.Brooke:"Üzülsem mi sevinsem mi " tarzı bir şey söyledi gibi me geliyor yada bakışları bana öyle geldi..bir çok yerde altyazılara dikkat etmiyorum da...yanlışlık varsa üzgünüm..
    Sonra da Brooke: "Ona aşık mısın" diye sorar.
    Peyton :cevaplayamaz....sadece yere falan bakar..
    Brooke: Umrumda değil der ve arkasını dönüp gider...

antrenman cıkışı Nathan ile Dan konuşurlar..
    Nathan: hiç nefesini tükeme baba,ben de Lucas'ın tarafındayım...
    Dan:Saçmalama diyordu galiba...sabah arabanla çok hızlı geçtin çantanı eziyordun onu unuttun diye getirdim se bana ne diyorsun falan der...
    Beni sectiğin için aldım onu sana..teşekkür etmek için..
    NAthan: ben bir şey seçmedim,tek seçimim vardı der..
    Dan: istemiyormusun arabayı?
    NAthan: (susar)
    Dan: "güzelllll" der.....Şerefsiz işte.....

O akşam Karen,Haley ve Lucas kafede akşam yemeği yiyeceklerdir..
    HAley: haley epey zaman oldu bunu yapmayalı
    Karen: değişen bir şey yok sanırım
    HAley: bir tek dalak eksik der....
    LUcas: bozulur...suratını ekşitir..
    HAley:ok ok şakaydı der...
    Karen: nasıl gidiyor der lucas'a...fizik terapi nasıl gidiyor der
    Lucas: Fizik terapi zaman kaybı..Koç çalışmama izin vermiyor,Brooke benden nefret ediyor ve Peyton ise konuşmuyor...
    KAren : sakin ol geçecektir falan diyordu sanırım...
    Lucas ise kalkar masadan kapıyı açar dışarı çıkıyorum beni beklemeyin der...Bir bara gider.....

DEvamı REklamlarDan SoNRa.....

• quote:

ne derler bilirsin

you are welcome man...

quote:

yine sağol sexai kardeş...
    ben tamamını izliyememiştim.çok azını seyredebildim.ama yine sayende tamamını izlemiş kadar oldum...iyi oluyo yaa böyle kaçırınca...
    quote:

Evvveettt...taze tazee...soğumadan son bölümün detaylı özeti.....

ilk 1-2 dakikasını kaçırdım ama toparlamaya çalışacağım...
    Nathan antrenmana gitmek için babasının evinden çıkar o sırada babası bir şeyler hazırlamıştır yesin diye sanırım.O da "baba sen de kalmaya başladığımdan beri geç kaldım ,bir gün bile doğru dürüst yetişemedim" der...Bunun üzerine babası yetişeceksin der ve bir anahtar fırlatır Nathan'a..
    Kapıda da bir adet Mustang yatmaktadır..
    ÇEVİRMEN NOTU: "anasını satayım hemde siyah..bir de motor var ki böğürüyor o biçim"
    Neyse Dan teşekkür beklerken Nathan ne teşekkürü bana rüşvet vetiyorsun falan der ve yine de binip,okula gider.
    Lucas antrenman yapıyordu,ağırlık kaldırıyordu salonda.Arkadaşları ise antrenmandalar,maç yapıyorlar.Lucas kendini biraz kasıyor ve zorlanıyor haliyle.Zenci arkadaşı gelip zorlamamasını söylüyor,Lucas ise bir an evvel dönmem gerek tarzı bir şeyler söyleyip azarlıyor sanki.Daha sonra koç Lucas'ı salona çağırıyor.Salona gerçerken ponpon kız olan Brooke'da karşıdan geliyordur ve öyle bir pis bakar ki..Küfür etse daha iyi ardından Lucas "Brooke özür dilerim" der..O da ne için falan diye sorar.Lucas seni üzmek için söyleyecektim ama fırsat olmadı vs der...Brooke da "cehenneme git" der.Brooke salona geçtiğin de ise acaip bir bakış da Peyton'a atar..
    ÇEVİRMEN NOTU: "Bu bakış Brooke çok yakışıyor...görmelisiniz.."
    Salon da koç Lucas'a "kendini zorlama,ağırlık çalışma...." şeklinde uyarı yapıyor.Lucas bir an evvel oynamak isterken koçu tarafından böyle bir direktif gelmesine bozuluyor ve koçu "kenarda otur, izle" demesine rağmen eleman çıkmak için kapıya yöneliyor,çıkacakken ondan evvel babası kapıyı açarak içeri girer.
    Dan: "seni bu kadar çabuk salonda görmeyi beklemiyordum"
    Lucas: "öyle mi yada ben de seni mi" o tarz bir şey söylüyor.-yalan olmasın-
    Dan:Kapıyı tutarak "geç"
    Lucas : "kendi kapımı kendim tutarım"
    Dan: "öyle mi ,bir şey değil"
    Lucas: "bir şey değil mi dedin?"
    Dan: "evet,hastaneden çıktığından beri bir şey demedin de"
    Lucas: "yaptıkların nasıl biri olduğunu değiştrmiyor"
    Dan: "hayatını kurtardım böyle mi düşünüyorsun " tarzı bir şey söylüyordu sanırım
    "haklısın tüm bu yaptıklarım bir planın parçası,seni oradan kurtardım çünkü oğlum oynarken senin izleyip kahrolmanı üzülmeni istedim..o yüzden oradaydım ve o yüzden seni kurtardım"....
    Lucas 'da sert bir şekilde kapıdan cıkar,gider.
    Antrenmadan çıkışta Brooke 'un arkasından Peyton koşar ve Brooke bu daha ne kadar sürecek..eninde sonunda konuşacağız der...Brooke ise hayır der..konuşcak bir şeyim yok..Erkek arkadaşımı elimden aldın,arkamdan iş çevirdin...Peyton :"Bak üzgünüm tamam mı,ama isteyerek olmadı,herşey aniden oldu,sana söyleyecektik ama kaza falan oldu.Her neyse Brooke' da "Hiç onunla yattın mı?" der..Peyton 'da " tabii ki hayır işler oraya kadar gelmedi" der.Brooke:"Üzülsem mi sevinsem mi " tarzı bir şey söyledi gibi me geliyor yada bakışları bana öyle geldi..bir çok yerde altyazılara dikkat etmiyorum da...yanlışlık varsa üzgünüm..
    Sonra da Brooke: "Ona aşık mısın" diye sorar.
    Peyton :cevaplayamaz....sadece yere falan bakar..
    Brooke: Umrumda değil der ve arkasını dönüp gider...

antrenman cıkışı Nathan ile Dan konuşurlar..
    Nathan: hiç nefesini tükeme baba,ben de Lucas'ın tarafındayım...
    Dan:Saçmalama diyordu galiba...sabah arabanla çok hızlı geçtin çantanı eziyordun onu unuttun diye getirdim se bana ne diyorsun falan der...
    Beni sectiğin için aldım onu sana..teşekkür etmek için..
    NAthan: ben bir şey seçmedim,tek seçimim vardı der..
    Dan: istemiyormusun arabayı?
    NAthan: (susar)
    Dan: "güzelllll" der.....Şerefsiz işte.....

O akşam Karen,Haley ve Lucas kafede akşam yemeği yiyeceklerdir..
    HAley: haley epey zaman oldu bunu yapmayalı
    Karen: değişen bir şey yok sanırım
    HAley: bir tek dalak eksik der....
    LUcas: bozulur...suratını ekşitir..
    HAley:ok ok şakaydı der...
    Karen: nasıl gidiyor der lucas'a...fizik terapi nasıl gidiyor der
    Lucas: Fizik terapi zaman kaybı..Koç çalışmama izin vermiyor,Brooke benden nefret ediyor ve Peyton ise konuşmuyor...
    KAren : sakin ol geçecektir falan diyordu sanırım...
    Lucas ise kalkar masadan kapıyı açar dışarı çıkıyorum beni beklemeyin der...Bir bara gider.....

DEvamı REklamlarDan SoNRa.....

• REklamlar bİTTi....Devam ediyorum...

bir bira ister,birayı veren barmene borcum ne kadar der,barmen de yan tarafta oturan kadını gösterir ve ödendi der...Sonrası kesişmeler başlar....Kadın 1-2 alengirli soru sorar,sonra da sevgilinin adı ne falan dedi..O da güldü...Kadın: yapmaaa,vardır bir tane dedi..
    Lucas: 2 tane vardı..(şerefsiz utanmadan söylüyor bir de) ama artık yoklar
    Nİcki: nasıllardı?
    Lucas: biri sürekli eğlence isteyen biriydi diğeri ile de aramda çok kuvvetli bir bağ vardı
    Nİcki:sen de buradasın şimdi..
    Nicki hadi kalk gidelim der........

KAren akşam olur dayanamaz ve Peyton'u arar,nerde biliyor musun der.CEvap hayırdır..Brooke ise malum sebepten ötürü Karen arayınca açmaz zira Karen Lucas'ın cebinden aramaktadır.KAren Peyton dan mümkünse Brooke 'a gidip Lucas'a bakması yönünde olur..Peyton kalkar,Brooke 'a gider...yine Brooke bir güzel azarlar,ne işin var vs...Peyton Karen aradı ve "Lucas evde değilmiş" ,Brooke "umrumda değil..." der...O da iyi o zaman der tam cıkacakken Brooke "bekle...." der...Sonraki sahne ikisi birlikte Lucas'ın 1-2 saat evvelinde geldiği bardır..İzleyici ohaa nerden biliolar derken Peyton aynı şekilde şaşırır ve burada olduğunu ne biliyorsun der...Brooke ise: ona yaptığım sahte kimliğin burada geçebileceğini biliyor...Bara gelir ikisi ve yalnız gezen ,sarışın uzun boylu birini gördünüz mü diye sorarlar...Barmen: az farkla kaçırdınız az evvel çıktı ama dediğiniz gibi yalnız değildi...şansı yaver gitmişti sanırım...
    Brooke: güzell ,galiba ben bira alacağımm
    Peyton: biralar 2 oldu......

ve giderler...gittikleri yer lunapark'tır..atlı karıncalara çıkarlar...lucas' ı bir koltuk gibi bir şey oturtup üzerine de kendisi oturur...eğlenmelisin der..ve devamında üzerini falan çıkarır...
    (ÇEVİRMEN NOTU: fazla detaycı gördüm kendimi) sonra işte malum davranış kalıpları gururla sergilenir...

Peyton ve Brooke biraz oturur..
    Brooke: Şuradaki erkeklerin hepsinden iğreniyorum ve hepsinin suratını parçalamak istiyorum..
    Peyton: anlıyorum diyordu sanırım yada bende...dedi galiba...
    Brooke:senin için ne düşündüğümü bilmiyorsun ama (sexai NOTU: bu lafa bittim...)
    Peyton daha fazla dayanamaz orada ve ben gidiyorum der ve gider....
    Brooke yanına bir erkek oturur,Brooke kesin ve net:NO !!
    Karen'da duramaz ve Keith'in yanına gider,belki oradadır diye..ama orada değildir..kapıdaki satılık yazısını görür..ne demek olduğunu sorar...
    Karen "OK,hemen cafeyi ipotek ettirip çekini vericem" der..
    Keith:"Çekini bozamam,saçmalama..."
    KAren: Lucas'ın hastane masrafı yüzünden işini kaybetmene gerek yok!
    KEitH: ben olmasaydım o da kaza geçirmeyecekti,öyle bir masraf olmayacaktı der..zaten hallettim,der..bir başkasına devir edicem ama yine işimin başında olucam...
    Karen:yanlış bir şey yapma...

KAren çıkıp gider... Eve gider ...

Lucas Nicki 'yi alıp Karen'ın cafesine getirmiştir..birşeyler yerken Nickki birşey ister tuz sanırım..Lucas arkaya gider almak için döndüğünde Nicki çıkmışıtr...afallayan Lucas eve döner..annesi onu beklemektedir..
    Lucas ve karen oturur..
    Lucas: "özür dilerim anne,yanlış yaptığımı biliyorum ama herşeyi düzelticem..basketbolla herşey düzelecek sandım..takıma girmek için okadar çabalamıştım ve şimdi oynayamamak...istediklerimin olamaması vs hepsi beni ok yordu ama herşey güzel olacak..
    KAren: ergenlik zor bir dönemdir..sana güveniyorum,başaracaksın...

ertesi gün Deb ile Karen konuşurlar ve KAren "nathan'a ne olursa olsun sırrı söylemesi gerektiğinden bahseder...
    Deb cesaretlenir ve Haley'e NAthan nerde der..Haley de sizin evde der...Deb gider ve ona anlatmaya başlar... Ben babanla bir ara kötü iken başka biriyle ilişki yaşadım der..Nathan ne zaman der o da bir kaç sene evvel der..NAthan da babam bana senin iş seyehatinde olduğunu söylemişti ve babam çok kötü durumdaydı beni nasıl ona emanet ettin dedi...
    Deb:İşte pişman oldum,seni düşündüm ve geri döndüm..
    Nathan: Hayır bu yüzden değil,ilişkin bittiği için geri döndün...Hayır anne seni nasıl affedicem bilmiyorum...beni nasıl terkettin anlamıyorum...der ve cantasını hızlıca toplar ve çıkar...
    Nathan HAley ile konuşur kafede ne yapcağımı bilmiyorum artık 2si ile de yaşayamam ,istemiyorum der...o sırada cafe'ye Sherly Crow girer..önceki gece haley konseri için açık arttırmaya girmiş ama kazanamamıştır...cok sevinir...Sherly Crow kahve ister,ücretini sorar..haley:"fincanı bir şarkı der...Ve şarkı başlar....

Nathan elinde bir belge ile annesinin evine gelir..ve artık 2nizle de değilim...avukata gidip anlattım sizi dava edebileceğim...artık 2nizin de hayatımda istemiyorum...(annesi inanamaz ve aplamaya başlar) Nathan gayet soğukkanlı ve sakin+ mükemmel oyunculukla...) "Terkedilmek nasıl bir duygu anne ????"

Lucas ise ertesi gün koça gider önce önceki gün yaptığının yanlış olduğunu,özür dilemek için geldiğini,takımın ve o pozisyonun onun için çok önemli olduğunu anlatır..Koç ise "o yer senin der.altı üstü sen yoksun diye 1-2 maç kaybederiz" der..." Lucas ise; "hayır koç,benim yerime başkasını bulun,takım yenilgisiz gidiyor,lütfen..."der..Koç amacına ulaşmış Lucas'ı istediği kıvama sokmuş olduğunu anlar ve "Özrün kabul edildi".. der......
    Oradan çıkan Brooke'a giderr...
    Lucas:"Beni affetmeni istemiyorum ama özür dilerim...seni anlıyorum,yaptığımın yanlış olduğunu da biliyorum ,ama herşey aniden oldu...üzgünüm "der..
    Brooke: Artık söylediklerin hiçbirşey ifade etmiyor seninle çıkarken hep senden daha aşağıda olduğumu düşünürdüm(senin en iyi olduğunu düşünürdüm manasında) ama yanılmışım sende diğerleri gibiymişsin...Şimdi git bunu dün gece birlikte olduğun kıza ver...derken önceki gece Nickki ile çıkarken unuttuğu siyah kol askısını elinde bulur..KIZ ARKADAŞINDIM AMA ARTIK ARKADAŞIN BİLE DEĞİLİM !!!!(sexai NOTU:Brooke tabiri caizse...Lucas'ın ağzına s*çm*ştır.)yarasınnnnn....

İşte tüm bunlar olurken Peyton JAke'nin bir düğün için 1kmlik uzağa gideceği için kızına bakacaktır...o gün ona bakarak geçiriir Peyton'da..JAke gelir ve Peyton çıkmak isterken o da pizza ısmarlarım dedi...Peyton "Ok " dedi..Sonra ki sahnede akşam olmuş Peyton evinde idi...çizim yapıyordu...Jake ise tabakları toplarken kaçı çalar... Jake kapıyı açar...

-JAke
    -Nicki
    -Kızımı görebilir miyim.......

NOT:Bu hafta yalnızca 1 kere izledim ve ara ara kuş gribi haberlerine bakıyordum,yinde de iyi toparladım gibi,çok hata olmamıştır umarım...Yanlışım varsa affola...kusura bakmayın,altyazılara fazla dikkat etmiyorum da ondan da bazı yerler doğaçlama olmuştur belki...Yardımcı olabildiysem ne mutlu..Bileğimi hissetmiyorum şu anda..Allah senariste sabır versin..Belki de ondan fazla yazmışımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 8 Ocak 2006 13:11:06 >

• abi naptın ya bu gidişle cnbc-e dizinin tekrarlarını yayınlamaktan vazgeçicek reklam falan da iste bence bundan sonra yazılarına, böle kuru kuru yazı karın doyurmaz bileğine kuvveet kurban bileği böyle işlerde heba etme yaw, daha zewkli işlerde de kullan derim

edit: bu arada nbacafe'ye takılıyomusun sezai? andre orda da sen de war mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 7 Ocak 2006 19:29:26 >
  • tavsiyelerine dikkat edicem bi sponsor almanın zamanı geldi de geçiyor de mi? haklısın...bu işten bi kıyak olmazsa biz de başka yollara dalacam galiba...

olmam mı nbacafe'de..majesteleri varım,hatta rccp ile konusup orlando'nun yazarlığını isteyecektim.. amma finallerim başlayacak bayram sonrası uzun bir süre aranızda olamayabilirim..nbacafe'ye de işte ara sıra bakarım burada fazla kalıyorum da ondan takılamıyorum...
    ilovethisgame nickli üye benim

görüşmek üzere...
    quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

abi naptın ya bu gidişle cnbc-e dizinin tekrarlarını yayınlamaktan vazgeçicek reklam falan da iste bence bundan sonra yazılarına, böle kuru kuru yazı karın doyurmaz bileğine kuvveet kurban bileği böyle işlerde heba etme yaw, daha zewkli işlerde de kullan derim

edit: bu arada nbacafe'ye takılıyomusun sezai? andre orda da sen de war mısın?

• su yeni Nicki göremeyen gözlere ithaf olunur...Lunapark'ta atlı karıncaların arasındasınız..parmaklarınız bunun dudağında yoruma ne hacet.....

• şeyy biraz sansüre gereksinimi olabilir ama Lucas denen yaratığı görünce öldürme sebeplerinizden biri daha...bilemiyorum artık ne dersiniz...ben şahsen yakalarsam o Lucas denen çömezin diğer kolunu kırıcam...sizi bilemem ...........yorum yok resimle ilgili...

• bu arada unuttum ama Keith'in iş yerini Dan abisi yani alır ama yamuk yaparak alır..başta değişiyorum bırak yardım edeyim falan der..imzalanan antlaşmanın ertesi sabahında iş yerinin adı değişir..Keith Dan'in uygun gördüğü bir adamın patronluğunu kendi iş yerinde kabul etmek zorundadır.
    ++++
    Nathan annesine belgeyi verince Deb o belgeyi Dan'e götürdü..sadece bu kadar...aslında çok önemli değil de yinede boşluk olmasın diye...Nicki denen hayaletin son resmi +dizide de pack shot....

• bu resimde çok hoş çıkmış...
    quote:

bu arada unuttum ama Keith'in iş yerini Dan abisi yani alır ama yamuk yaparak alır..başta değişiyorum bırak yardım edeyim falan der..imzalanan antlaşmanın ertesi sabahında iş yerinin adı değişir..Keith Dan'in uygun gördüğü bir adamın patronluğunu kendi iş yerinde kabul etmek zorundadır.
    ++++
    Nathan annesine belgeyi verince Deb o belgeyi Dan'e götürdü..sadece bu kadar...aslında çok önemli değil de yinede boşluk olmasın diye...Nicki denen hayaletin son resmi +dizide de pack shot....

• aa
    süper bölümya ya yine bu seferde kaçırıdm ama gece 2 de tekrarını izledim
    ah lucas ahhh peyton nolcak
  • Yapıcam ben onların yuvasını....
    quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

aa
  • Tüühh yaaa Purlin'ciğim ben senin için yazdım o kadar niye demiyorsun ki ben izledim...bak yaaaaa...üzüldüm şimdik....
    quote:

aa

• quote:

Tüühh yaaa Purlin'ciğim ben senin için yazdım o kadar niye demiyorsun ki ben izledim...bak yaaaaa...üzüldüm şimdik....
    quote:

aa

olsun diğer izlemeyenlere faydası olmuştur kesin...

• quote:

quote:

Tüühh yaaa Purlin'ciğim ben senin için yazdım o kadar niye demiyorsun ki ben izledim...bak yaaaaa...üzüldüm şimdik....
    quote:

aa

ay çok saolasın sexai yaff ellerine sağlık olsun ben yine seninkini okudum zaten yaff

• eehh ii bari...
    quote:

quote:

quote:

quote:

aa

ay çok saolasın sexai yaff ellerine sağlık olsun ben yine seninkini okudum zaten yaff

• quote:

eehh ii bari...
    quote:

quote:

quote:

quote:

aa

• neee noldu niye güldün ??
  • heçç ölesinee
  • ne o dövcen mi ...
    sinirlenme canım takıldım sadece...
    <----<---- bunlardan kullanmana gerek yok ...tamam korktum...
    quote:

heçç ölesinee
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.