Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.934
Cevap
43
Favori
241.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://onepiecechapters.com/manga/one-piece-chapter-1009/

haftaya ara yok

acaba big mom a ne olacak ? ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! 

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kaido, Luffy'ye sağlam geçirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 2 Nisan 2021; 9:50:28 >
  • 1009'dan renklendirilmiş bir sayfa;

Spoiler,

https://store.donanimhaber.com/1e/f2/cb/1ef2cb39d2aa3bb782add099bd2e9e07.png

Bu spoilerın içine neden resim koyulmuyor? Linkini bırakabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 2 Nisan 2021; 10:14:9 >
  • Big Mom artık ölsün de bitsin şu patates çuvalının olayı. Gelip Perispero kurtarırsa gıcık olacağım. Önce Sanjinin pasta ile zehirleme şansı vardı, sonra King gemiyi düşürdü, denize düşmelerine rağmen hayatta kaldılar, bu 3 oldu artık bundan kurtulamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Big Mom artık ölsün de bitsin şu patates çuvalının olayı. Gelip Perispero kurtarırsa gıcık olacağım. Önce Sanjinin pasta ile zehirleme şansı vardı, sonra King gemiyi düşürdü, denize düşmelerine rağmen hayatta kaldılar, bu 3 oldu artık bundan kurtulamasın.

buyuk ihtimalle gemisine dusecek veya dediginiz gibi son anda perespero kurtarir

• Yeni gelen spoilerlar. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trao

Yeni gelen spoilerlar. :/

Birçok şey mantıksız gelse de bölüm o kadar iyi ki görmezden geleceğim. Şu zamana kadar beni en çok heyecanlandıran bölümdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 7 Nisan 2021; 17:20:29 >
  • 1010 Spoiler için yorumum

Spoiler,

Luffy ve Zoro'nun güç kilidi sonunda açılmış görünüyor. Geçmiş olsun eski nesil Yonkolara ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! 
  • her hafta spoiler lari okuyup gaza geliyorum, sayi ciktigi zaman gaza geliyorum.

vucutda gaz kalmadi  ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! 

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

Birçok şey mantıksız gelse de bölüm o kadar iyi ki görmezden geleceğim. Şu zamana kadar beni en çok heyecanlandıran bölümdü

Alıntıları Göster

Yahu

Spoiler,

Luffy tek başına Kaido ile nasıl yüzleşsin. Bigmom'dan düştü diye gösterdi peşinden Kid - Killer gitti. Çatıya en azından Yamato, Xdrake veya Sanji'yi getirirde bizim tarafa biraz daha güç gelsin. Kid-Killer gitti, Law ve Zoro'da gidecek gibi. Bölüm içinde güzel aksiyon, güzel diyaloglar var ama mantıksız yerler benim hoşuma gitmedi.

• Bizim taraf (Law-Zoro-Kid-Killer) bari Çiçek Hyogoro'dan Ryuo haki öğrenseydi.

• Bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 9 Nisan 2021; 10:46:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trao kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Oda bir 10 yıl daha yazamaz , mangada sona yaklaşıyoruz. Biraz aceleye gelmiş gibi oluyor ama yapacak bir şey yok mangadan zevk almaya çalışalım. Kaido baya hasar aldı aslında pek etki etmiyor gibi gözükse de göz ardı etmemek gerek.

• HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt

5 seneye kalmaz biter gibi  ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! 

• erkahn kullanıcısına yanıt

Luffy kesin Korsanlar Kralı olur 4-5 sene içinde ama sonrasında büyük bir savaş olacak gibi 2 yıl daha uzar.

Olucaktir elbette ve shanks ve bi suru buyuk korsanda arkasinda olucaktir  ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! 

Kaido hasar aldı diyoruz, bir bakıyoruz adamdaki yaralar iyileşmiş. Alınan hasar vücutta kalsa neyse diyeceğim. 9 kın bu adamdan kan aldı ama etki etmiyor Kaido'ya bunlar.

Diğer seriler gibi bu seride işin sonunda batıracak hissi vermeye başladı bana.

• https://onepiecechapters.com/manga/one-piece-chapter-1010/

yeni sayi

zoroda da emperor haki oldugu onaylandi sonunda.

acikcasi emperor haki hakkinda ogrendiklerimiz bu sayida guzeldi.

• bölüm çok iyiydi.

Spoiler,

Luffy'nin yeni saldırısı çok iyiydi ve Zoro sonunda Ashura'yı kullandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 9 Nisan 2021; 11:29:23 >
  • Spoiler,

Luffy'nin Kaido yu tek başına indireceğini hiç sanmıyorum. Ashura panelini beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.