https://onepiecechapters.com/manga/one-piece-chapter-1009/ haftaya ara yok acaba big mom a ne olacak ? |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (379. sayfa)
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaido, Luffy'ye sağlam geçirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 2 Nisan 2021; 9:50:28 > -
1009'dan renklendirilmiş bir sayfa;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://store.donanimhaber.com/1e/f2/cb/1ef2cb39d2aa3bb782add099bd2e9e07.png Bu spoilerın içine neden resim koyulmuyor? Linkini bırakabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 2 Nisan 2021; 10:14:9 > -
Big Mom artık ölsün de bitsin şu patates çuvalının olayı. Gelip Perispero kurtarırsa gıcık olacağım. Önce Sanjinin pasta ile zehirleme şansı vardı, sonra King gemiyi düşürdü, denize düşmelerine rağmen hayatta kaldılar, bu 3 oldu artık bundan kurtulamasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uBig Mom artık ölsün de bitsin şu patates çuvalının olayı. Gelip Perispero kurtarırsa gıcık olacağım. Önce Sanjinin pasta ile zehirleme şansı vardı, sonra King gemiyi düşürdü, denize düşmelerine rağmen hayatta kaldılar, bu 3 oldu artık bundan kurtulamasın.
buyuk ihtimalle gemisine dusecek veya dediginiz gibi son anda perespero kurtarir
-
Yeni gelen spoilerlar. :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trao
Yeni gelen spoilerlar. :/Birçok şey mantıksız gelse de bölüm o kadar iyi ki görmezden geleceğim. Şu zamana kadar beni en çok heyecanlandıran bölümdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 7 Nisan 2021; 17:20:29 > -
1010 Spoiler için yorumum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Luffy ve Zoro'nun güç kilidi sonunda açılmış görünüyor. Geçmiş olsun eski nesil Yonkolara -
her hafta spoiler lari okuyup gaza geliyorum, sayi ciktigi zaman gaza geliyorum.
vucutda gaz kalmadi
-
quote:
Orijinalden alıntı: HeavenlyBlueBirçok şey mantıksız gelse de bölüm o kadar iyi ki görmezden geleceğim. Şu zamana kadar beni en çok heyecanlandıran bölümdü
Alıntıları GösterYahu
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Luffy tek başına Kaido ile nasıl yüzleşsin. Bigmom'dan düştü diye gösterdi peşinden Kid - Killer gitti. Çatıya en azından Yamato, Xdrake veya Sanji'yi getirirde bizim tarafa biraz daha güç gelsin. Kid-Killer gitti, Law ve Zoro'da gidecek gibi. Bölüm içinde güzel aksiyon, güzel diyaloglar var ama mantıksız yerler benim hoşuma gitmedi.
-
Bizim taraf (Law-Zoro-Kid-Killer) bari Çiçek Hyogoro'dan Ryuo haki öğrenseydi.
-
Bulundu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 9 Nisan 2021; 10:46:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oda bir 10 yıl daha yazamaz , mangada sona yaklaşıyoruz. Biraz aceleye gelmiş gibi oluyor ama yapacak bir şey yok mangadan zevk almaya çalışalım. Kaido baya hasar aldı aslında pek etki etmiyor gibi gözükse de göz ardı etmemek gerek.
5 seneye kalmaz biter gibi
Luffy kesin Korsanlar Kralı olur 4-5 sene içinde ama sonrasında büyük bir savaş olacak gibi 2 yıl daha uzar.
-
Olucaktir elbette ve shanks ve bi suru buyuk korsanda arkasinda olucaktir
Kaido hasar aldı diyoruz, bir bakıyoruz adamdaki yaralar iyileşmiş. Alınan hasar vücutta kalsa neyse diyeceğim. 9 kın bu adamdan kan aldı ama etki etmiyor Kaido'ya bunlar.
Diğer seriler gibi bu seride işin sonunda batıracak hissi vermeye başladı bana.
-
https://onepiecechapters.com/manga/one-piece-chapter-1010/
yeni sayi
zoroda da emperor haki oldugu onaylandi sonunda.
acikcasi emperor haki hakkinda ogrendiklerimiz bu sayida guzeldi.
-
bölüm çok iyiydi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Luffy'nin yeni saldırısı çok iyiydi ve Zoro sonunda Ashura'yı kullandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 9 Nisan 2021; 11:29:23 > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Luffy'nin Kaido yu tek başına indireceğini hiç sanmıyorum. Ashura panelini beğenmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X