Şimdi Ara

One Piece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
8.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuNTeR2007

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

Ben mangasını takip ediyorum. Söyliyim bu seri büyük ihtimal bir 7-8 yıl daha sürer. Konu bayağı yavaş ilerliyor özellikle bu aralar. Manganın son arcı filler gibi bir şey. Şu ana kadar olanlarla hiçbir ilgisi yok, bundan sonra olacaklarla da. Tabi büyük ihtimal yeni bir tayfa edinicek grup nerdeyse her arcda olduğu gibi. :)

Açıkçası bana hiçbir zaman naruto'dan,gantz'dan ya da hunterxhunter dan aldığım zevki vermedi ama yine de güzel bir seridir. izlenilmeye değer.

Açıkçası ben Gantz veya HunterXHunter'ın One Piece'nin yanına bile yaklaşamayacağını düşünüyorum. Beni ağlatmayı başaran nadir animelerdendir One Piece.

Bu seri gerçekten de çok uzun sürecek. Anime de bile 320 bölüm işlendi, hala yanıtlanmayı bekleyen tomarla soru işareti var.

@Alptekin'e katılıyorum. Macera olan hep macera olarak gidiyor. Ama bu animenin en güzel tarafı hepsinden yoğun şekilde taşıması. Bu diğerlerinde olmayan bir özellik. Seyredenler bilir, her elemanın trajik bir geçmişi var ve onunla ilgili macera muhakkak yaşanıyor. (Luffy ve Zoro hariç. Trajik geçmişleri olmasına rağmen henüz sırf onlar ile ilgili macera yaşanmadı.)

Tabi yaşattığı heyecanı unutmamak gerek. Kavgaya başlandığı zaman bölümlerin nasıl hızlıca bittiğini anlayamıyorum.

Ah tek eksiği romantik öğeler barındırmıyor. Ama bu kadarı bile yeter.

Diğer arkadaşlar gibi başka animeler ile kıyaslamayacağım. Kendisini çıktığı yıldan bu zamana kadar çok fazla bir seyirci kitlesine izlettirebiliyorsa zaten gereği de yoktur.

Öyle deme ama Sanji'yi unutmayalım

Bu arada download linkleri vermeyin, bu anime lisanslı

• quote:

Öyle deme ama Sanji'yi unutmayalım

Bu arada download linkleri vermeyin, bu anime lisanslı

Doğru diyorsun.Şimdi aklıma geldi.

Bide bu animenin türkçe altyazıları varmı.Varsa kaçıncı bölüme kadar.

• Bir zamanlar star tvde verilmişti belki hatırlarsınız plastik çocuk luffy gayet güzel bir anime

Açıkçası ben Gantz veya HunterXHunter'ın One Piece'nin yanına bile yaklaşamayacağını düşünüyorum. Beni ağlatmayı başaran nadir animelerdendir One Piece.

Ben bu kıyaslamayı mangalarına bakarak yaptım aslında(tabi bence). HunterxHunter'ın animesini hiç izlemedim. Gantz'ın bir kısmını izledim o da abuk bir yerde bitirmişler animeyi. Naruto'nunkisi ise izlememeye çalışıyorum, çünkü cidden kötü mangaya kıyasla, özellikle son bölümler.

Pek duygusal olmadığımdan hiçbirşey için ağlamadım şu ana kadar ama One Piece'in duygusallık ve komediyi çok iyi harmanladığı bir gerçek. Gerçi komedi unsuruna alıştıktan sonra o kadar da komik gelmemeye başladı bana son zamanlarda. Ama asıl dövüş sistemini o kadar beğenmediğimi söylemeliyim. HunterxHunter ve Naruto'nun dövüş sistemleri çok daha orjinal ve daha iyi düşünülmiş izlenimi verdi bana. Dragonball'a bayağı bir benziyor one piece bu açıdan. Gerçi bu tarz bütün shounenlerin dragonball'dan esinlendiği de ayrı bir gerçek.

• Ben şu ana kadar izlediğim ne bir filmde ne bir dizide veya animede ağlayamamıştım yeteri kadar duygusal gelmiyorfu taki full Metal Alchemisti izleyene kadar. Hatta bölümlerini bitirince piskolojimin bozulduğundan korkmuştum. Kendimini boşlukta hissediyordum. Ova ları izleyince ve neşeli animeler izleyince kendime anca gelebildim. One piece de ise bana göre duygusal yön biraz az ( Naruto ile eş değerde diyebilirim gerçi bu benim görüşüm) ama komedi unsurları muhteşem. Kesinlikle izlenmesi gereken bir anime.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

quote:

Ben bu kıyaslamayı mangalarına bakarak yaptım aslında(tabi bence). HunterxHunter'ın animesini hiç izlemedim. Gantz'ın bir kısmını izledim o da abuk bir yerde bitirmişler animeyi. Naruto'nunkisi ise izlememeye çalışıyorum, çünkü cidden kötü mangaya kıyasla, özellikle son bölümler.

Pek duygusal olmadığımdan hiçbirşey için ağlamadım şu ana kadar ama One Piece'in duygusallık ve komediyi çok iyi harmanladığı bir gerçek. Gerçi komedi unsuruna alıştıktan sonra o kadar da komik gelmemeye başladı bana son zamanlarda. Ama asıl dövüş sistemini o kadar beğenmediğimi söylemeliyim. HunterxHunter ve Naruto'nun dövüş sistemleri çok daha orjinal ve daha iyi düşünülmiş izlenimi verdi bana. Dragonball'a bayağı bir benziyor one piece bu açıdan. Gerçi bu tarz bütün shounenlerin dragonball'dan esinlendiği de ayrı bir gerçek.

Ben aslında bu konuyu animesi için açtım. Gantz'ın mangasının çok kaliteli olduğunu biliyorum, One Piece'nın mangasını hiç okumadım. O yüzden manga olarak hangisinin daha iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama anime olarak One Piece'dir.

Dövüş sistemi olarak Naruto daha iyi olabilir, sonuçta o kadar jutsu var. Ama One Piece dövüşten değil, aynı zamanda dövüşün yanında komedi ve duygusallık üzerine kurulu bir macera animesidir. Bunların hepsinin bir arada getirmeyi başaran pek fazla anime yoktur, işte One Piece'yi de farklı yapan budur diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence de süper bir anime

I think it's time we blow this scene.
    Get everybody and stuff together.
    OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • bende izliyodum ama net ten değil tv den çünkü adsl kotalı olnca olmuyo
  • İlk olarak bir kaç sene evvel star yayınlıyordu bunu 60 bölüm kadar verdiler fakat yasaklandı.Sebebide duman adam'ın çok fazla sigara içmesi(adam 2 tane puroyu aynı anda içiyor ve her sahnede)+animede çok fazla kan akması(ama ne hikmetse kimseye bir şey olmuyordu).Youtube'da 215 bölüm kadar seyrettim hakikaten fazla ağırdan alıyorlardı,konuyla alakası olmayan yan bir karakter geliyordu mesela;onun geçmişini 20 bölümde anlatıp daha sonra ana konuya dönüyorlardı.Youtube'da bazı ara bölümler eksikti ama konu zaten belli olduğu için bişi kaçırmış olmuyodum.Ama japonların küçük çocukları ve kızları ana karakter yapması ve çok fazla şişirmesini sevmiyorum.Adamım MİHAWK'tır one piece'de.Adam ne karizma yaw, seyrettiğim 215 bölümde sadece 5 kere felan görünmüştür.Ama özünde hastasıyım ONE PİECE'in.

One Piece

One Piece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 30 Temmuz 2007; 15:17:47 >

• Citten yaw bu mihawk bi doğru düzgün animede gösterilemediToplasam 15-20 dk 320 bölümde zor görmüşümdür

Orjinalden alıntı: shadowhero

Citten yaw bu mihawk bi doğru düzgün animede gösterilemediToplasam 15-20 dk 320 bölümde zor görmüşümdür

Kardeş sen hepsini seyrettin galiba.Benim bir kaç sorum olacaktı 100 bölüm açığım varda

1)mihawk en son olarak büyük reislerin toplantısında görmüştüm ve başına konulan ödül 600.000.000 beli idi.Daha sonra hiç göstermedilermi bu abiyi?
    2)shank abimiz'in akibeti ne oldu?Ve ödülü ne kadarmış?
    3)duman adam vardı bu luff'nin peşini arabasta da bırakmıştı ona ne oldu?
    4)büyük korsanların(beyaz sakal-kara sakal)savaşları başlamak üzereydi acaba ne oldu?
    5)son soru:sence son 100 bölüm seyretmeye değermi?200'lü bölümler biraz sıkmıştıda.

eğer cevaplarsan çok teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Citten yaw bu mihawk bi doğru düzgün animede gösterilemediToplasam 15-20 dk 320 bölümde zor görmüşümdür

Kardeş sen hepsini seyrettin galiba.Benim bir kaç sorum olacaktı 100 bölüm açığım varda

1)mihawk en son olarak büyük reislerin toplantısında görmüştüm ve başına konulan ödül 600.000.000 beli idi.Daha sonra hiç göstermedilermi bu abiyi?
    2)shank abimiz'in akibeti ne oldu?Ve ödülü ne kadarmış?
    3)duman adam vardı bu luff'nin peşini arabasta da bırakmıştı ona ne oldu?
    4)büyük korsanların(beyaz sakal-kara sakal)savaşları başlamak üzereydi acaba ne oldu?
    5)son soru:sence son 100 bölüm seyretmeye değermi?200'lü bölümler biraz sıkmıştıda.

eğer cevaplarsan çok teşekkür ederim.

1-)Bende en son orada görmüştümYani bi daha ya fark etmedim ya da gözükmedi

2-)Shank'da pek gözükmüyorduda.Şu son 318. veya 317. bölümde gözüktü.Bu korsanların büyük savaşı filan başlayacak dedi.Yani aynı zamanda 4. sorununda cevabı

3-)Vallaha cittiyim o adam arabistanda kaldı galiba

5-)Vallaha youtube ye luffy vs lucci yaz neler kaçırdığını görürsün

Edit:http://www.youtube.com/watch?v=ubu9P8LUHYI en sevdiğim luffy vs lucci amv'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 30 Temmuz 2007; 16:41:11 >

• Saol cevapladığın için.Bu arada luccı en güncel boss'u muz galiba.Ben en son 215'lerde kalmıştım fakat robin'in devlet ile alakalı olan geçmişi üzerine yeni bir macera olacağını okumuştum ve en sağlam konusu olacağını duymuştum one piece'in.Bence verdiğin videodaki boss biraz abartı olmuş konu iyice dalgalanmış desene iyiki belli bir yerde bırakmışım.Adam CROCODİLLE'ı yend(hemde arabastada kendi mekanında),TANRI'YI(ENEL) yendi,şimdi kalkmış aslan kılıklı bir adamı yırtınarak zor yeniyor.Valla star zamanında seyrettiğim zamanlarda ilk KURAHADOL ve sonra ARLONG hikayeleri çok ama çok iyiydi hiç o tadı alamdım desem yeridir.Birde zoro'nun mihawk'a meydan okuduğu ve yaralandığı bölüm var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 30 Temmuz 2007; 19:49:01 >

Mihawk'ın 600.000.000 beli'lik bounty'si olduğunu nereden çıkardınız. Daha o dahil birçok kişinin bounty'si bilinmiyor. (Shanks dahil)

Bu arada o aslan kılıklı adam (Lucci) Crocidile'den çok daha güçlü.
  • mihawk'ın küçücük bir çakı ile zoro'nun 3 kılıcığını birden durduğu sahne animeler tarihinde izlediğim en saçma sahneydi. :D Aradaki güç farkı gözterilmeye çalışılmış ama çok anlamsızdı. Shanks'in bounty'si muhtemelen mihawk'dan fazladır ama gelin görün ki o kadar güçlü bir insanın köpekbalığına kolunu kaptırması da anlam verilemeceyecek bir başka şey. o güçte birisinin bırakın köpek balığını, en büyük deniz canavarınlarından bile çizik almaması gerekirdi. :S

Daha one piece dünyasının güç dengeleri bile tam olarak oturmamış durumda. önümüzde cidden çok fazla bilinmeyen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 30 Temmuz 2007; 23:36:12 >

mihawk'ın küçücük bir çakı ile zoro'nun 3 kılıcığını birden durduğu sahne animeler tarihinde izlediğim en saçma sahneydi. :D Aradaki güç farkı gözterilmeye çalışılmış ama çok anlamsızdı. Shanks'in bounty'si muhtemelen mihawk'dan fazladır ama gelin görün ki o kadar güçlü bir insanın köpekbalığına kolunu kaptırması da anlam verilemeceyecek bir başka şey. o güçte birisinin bırakın köpek balığını, en büyük deniz canavarınlarından bile çizik almaması gerekirdi. :S

Daha one piece dünyasının güç dengeleri bile tam olarak oturmamış durumda. önümüzde cidden çok fazla bilinmeyen var.

İyi de Luffy'i kurtarmaya çalışırken kaptırdı kolunu. Birebir savaş yoktu yani. Orada Luffy'i bırakıp deniz canavarıyla dövüşse Luffy kesinlikle ölür. Dikkatinizi çekeyim, Luffy Gomu Gomu meyvesini bu olay yaşanmadan önce yemişti, yani biraz daha beklese o balyoz haliyle suda kesin ölür. Ben bir mantıksızlık göremiyorum, hem 12 sene önce Shanks çokta güçlü olmasa gerek.

Mihawk konusunda ise şaşıralacak birşey yok bence, bin beterini yapan ne animeler var. Zoro orada dövüşürken daha toydu, bir Shichibukai'nin minik bir çakıyla onu durdurabilmesi gayet normal. Sıradan bir swordsman vs dünyanın en iyi swordsman dövüşüydü o. Ha Zoro şu anki haliyle Mihawk ile dövüşse, ve Mihawk Sountoryu'yu yine sade bir çakıyla durdurabilse gerçekten anlamsız olur. O dövüşten sonra Zoro en az 10 kat güçlenmiştir. Şu 9 kılıç skili ayrı bir muhteşem zaten.

Güç dengeleri gayet yerinde, ama iyice incelemek lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben daha 16 . bölümü izliom ama bişey dikkatimi çekti bütün capon animelerde karakterlerin duygularını gözlerle anlatırlardı bunda ağızla anlatmışla ilginç ve güzel olmuş

I think it's time we blow this scene.
    Get everybody and stuff together.
    OK.
    3..2..1
    Let's jam!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

One Piece

Ben internetin yalancısıyım valla gözüme takılmıştı bir ara şimdi çok zor buldum.

One Piece

Buda shanks abimiz.

/>

Bu eleman kim yaw bilen varmı?

ALPTEKİN diyorsunki LUCCİ CROCODİLLE'den kat kat güçlü.Nasıl oluyorki CROCODİLLE kum adam yani dokunamıyoruz bile ve tüm yaşam enerjimizi kurutuyor.Gelelim ENEL'e(TANRI)luffy bunuda hakladı rubberman olduğu için.Yani birden tepenin başına çıktılar ondan sonra çıkacak yer kalmadıki lucci'de kim oluyor?Ben buna saçma demiştim.

NOT:Arkadaşlar spoiler içerdiğinden resimlere bakmayınız..

Photoshop o posterler

Crocidile biraz su yerse yenilmesi 1 dakikalık iş, önemli olan hız ve crocodilede bu yok. Dokunamaz bile Lucci'ye o Soru varken.

• Güç dengeleri yerinde tabi de biz bilmiyoruz bu dengeleri henüz. Mesela Karasakal'ın işlevi ne olucak? Luffy'nin babası ne işler çeviriyor vs...

O resimler de photoshop hakketen. Bir kez shichibukai'lerin Bounty'si olmuyor. Shichiboukai olmadan önceki bounty'sinden bahsedilir çoğunlukla. işin ilginci bu bountyler kolay kolay değişmiyor. Bir tek luffy ve tayfası var bounty'sini arttıran.

Güç dengeleri yerinde tabi de biz bilmiyoruz bu dengeleri henüz. Mesela Karasakal'ın işlevi ne olucak? Luffy'nin babası ne işler çeviriyor vs...

O resimler de photoshop hakketen. Bir kez shichibukai'lerin Bounty'si olmuyor. Shichiboukai olmadan önceki bounty'sinden bahsedilir çoğunlukla. işin ilginci bu bountyler kolay kolay değişmiyor. Bir tek luffy ve tayfası var bounty'sini arttıran.

Ben photoshopcularin yalancısıyım.
    Evet dengeler epey karışık mesela şu NAMİ'nin 16.000.000 beli bounty'si olması tuhaf.Ne yani don creek'le eşit gücemi sahip?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.