Merhaba arkadaşlar, 11 level Gladiator'üm ve elimde karmic sword var, weaponcu amcadan bir dagger aldım diğer elime dagger takmak için ama dagger diğer el slotuna, yani kalkan slotuna giyilmiyor bir yardımcı olursanız sevinirim, dagger takınca elinde sadece dagger oluyor ben hem karmic sword hem dagger olmasını istiyorum.
Peki bu Dual Wielding ile çift sword takabilirmiyiz, yani dagger yerine?
quote:
Orijinalden alıntı: kaanbb11
Peki bu Dual Wielding ile çift sword takabilirmiyiz, yani dagger yerine?
Evet takabilirsiniz.Ama dahada slowlaştırırsınız.Düşük levellerde önermiyorum dual wieding.Spear aoe ile keserseniz daha hızlı ilerlersiniz
Saolun çok yardımcı oluyorsunuz, bir soru daha, şu an karmic greatswordum ve karmic sword'um var hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz, skillerden 1 tanesi sadece greatswordlarda çalıştığı için şuan great takıyorum.
Düşük levelde bu tarz ayrıntıya takılma.21Lv üstüne çıkınca zaten spear çeşitleri artacaktır.Al eline bir Spear yola devam.Düşük lvllerde silahlara + yada armorlara + basmak ile uğraşmayın.+40Lvlden sonra düşünebilirsiniz bunları
dene ama glad oynaması pek iyi değil o şekilde haberin olsun ben 55 lvl de instancelerde denemiştim , ancak herhalde 2 tane mace alıp %2 1880 god stone takarsın macelere + basıp magic boost 27 takarsan iyi olur gibi oda yine instancelerde pvp yapılmaz öyle glad için çok kasma yani :)
Temp mi Glad mı?
her iki classta party tarafından sürekli beklentide olunan classlardır.Templar ve Glad sorumluluk ister.Özellikle Templar. ve her iki classtada iyi item olması gerek yoksa pek birşey yapamaz.İtemlerin sağlamsa eğer imba classlar diyebilirim.Özellikle Gladiatorler tam bir ölüm makinası olabilirler.
Her classın kötü/iyi tarafları var elbette bunada sen karar ver.Eline en yatkın hangi classa onu oyna. Bu konu çok tartışıldı hangi class daha iyi diye lakin her class birbirinden farklı ve güçlü.
Gladın en iyi damage buildi dual sworddur ama söyle bi eksisi warki glad karakteri has özelliklerinden biri olan aoe skıllerı dual sword da kapanır + dual sword ciddi anlamda mana sıkıntısı cekersin o yüzden pek tercih edilmiyor. Ama imba damage veriyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme