Şimdi Ara

Önden hasar ve cam tavan değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xoyuncu kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun nasıl oldu olay sizin? görünürde bir şey yok kaldırıma fln mı çıktınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok talihsiz bi kaza olmus, gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobus sikistirdi bir anda kafa kafa ya geldik can havliyle gaza abandim sonra hepten kirdi direksiyonu ustume ben can havliyle sag ardim virajda atdim kensimi tavi kaydi kaldirama carptik arkadas demia aslinda bir sey yok ama bende de bir sey gorunuste ☺️ sadece koltuk tavan doseme 2 jant zaten araba agir hasara giriyor koltuk 10bin tl 2 tane jant 6400 tl tavan doseme 4200tl geri solemiyim zaten bir adamlar benim arabayi 1,5 ay beklettiler once pert dediler ben pert e cikmasini istemedim arac 2015 model 16300 km de daha

• Konu icinde konu oldu arkadas kusura bakmasin demis bende bir sey yok 65 bin tl cikdi oyuzden yazdim bende resimleride atdim tekrar gecmis olsun arkadasiniza

• Hocam şaselerde işlem yok. Sadece mevcut parçalar orjinali ile kayıtlı olarak değişecek. Ne istiyorsunuz? Eksper gelip airbag ları tamir yapın, emniyet kemerlerine direnç atın, kaputu işlem düzelt, cam tavanda böyle kullanılır diyip ucuza halletmesini mi istiyordunuz?

Perte çıkar diyenlerde bu şartlarda aracı perte çıkarsa aynı aracı o parayla alabilecekmi?
    Yapacağın aracının fotoğraflarını saklayıp hatta çıktısını alıp saklamak. Herşeyin kayıt altında olursa full değişenli hasar kayıtsız araçlarla bir tutmazlar. Hasarı bahane edenleride siktiri çek gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Hocam şaselerde işlem yok. Sadece mevcut parçalar orjinali ile kayıtlı olarak değişecek. Ne istiyorsunuz? Eksper gelip airbag ları tamir yapın, emniyet kemerlerine direnç atın, kaputu işlem düzelt, cam tavanda böyle kullanılır diyip ucuza halletmesini mi istiyordunuz?

Perte çıkar diyenlerde bu şartlarda aracı perte çıkarsa aynı aracı o parayla alabilecekmi?
    Yapacağın aracının fotoğraflarını saklayıp hatta çıktısını alıp saklamak. Herşeyin kayıt altında olursa full değişenli hasar kayıtsız araçlarla bir tutmazlar. Hasarı bahane edenleride siktiri çek gönder.
    Ayni fikirdeyim

• Sütunlar zaten gerilmiş resimde belli . Bu araç yurt dışında olsa perte ayrılırdı .

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam, sıfır alınan arac daha 20 bınde perte cıkarılması yazık gunah yaptır bın dedım ben de

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    bende

• Geçmiş olsun üzüldüm.
    Arabanın direkleri oynadıysa çektirseler bile fabrika haline geri gelmez. O cam tavan bir daha ayar tutmaz. Aklınızda olsun.

• Böylesine küçük bir tıklamada aracın b sütunu, hatta tavanın etkilenmesi talihsizlik olmuş. Başlıkta adını görünce yeni aldığın Rio ile sen yaptın zannettim kazayı seyfican. Geçmiş olsun arkadaşına.

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan yok istanbuldaki rahatsız şoförlerden beni iki kere kurtardı rio'nun fren desteği yoksa belki de benzer bi konu gelirdi benden. Sağ olasın cidden kendim yapsam da bu kadar üzülürdüm yazık oldu daha sıfır sayılırdı bu araba da, ne diyim allah kaza bela gostermesın kımseye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.