Şimdi Ara

ONDEN CEKER ARACLARDA DIFRANSIYEL varmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
23.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oğlum cilikka 3000 e yakın mesajın var paso böyle saçma saçma yazılar konular vs...

aç bir araştır bırak passatı golfte bile var.

insan vw nin resmi sitesinden öğrenmeye çalışır
  • japon_dostu ağır olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

japon_dostu ağır olmuş..

+1

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 7 Nisan 2007; 1:09:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

japon_dostu ağır olmuş..

kaldırır o

takılıyorum dostum alınmaz o
  • Yok ya bende öylesine diyom, gaz vermek maksatlıı anladın sen onuuu
  • Tabikide var.Clikka yapma yaw

• sigarayı bıraktım sözüm ona geri başlayacam:) ya çilikka diferansiyel neyde olmaz biliyomusun? sadece 2 tekerli motosikletlerde olmaz. diferansiyelsiz araba olurmu hiç?
  • aslında düşündüğü gibi diferansiyel yokta ..ciliika aslında dogru sormuş ..içinde ayna dişlisi mahruti dişlisi yan dişlisi sonsuz dişlisi filan olan çok kapsamlı diferansiyel yok ama aynı işi gören içinde 3 tane birbirine 90 derece açı ile yerleştirilmiş dişliler ve bilyalarda mafsal benzeri birşey var diye biliyorum ..söküpte görecein haa bu diferansiyel diyeceğin bir şey yok ..şanzumana eklenmiş bir kaç dişli var diye biliyorum ..ama diferansiyel olayı var önden çekişli araçta
  • pardon bir ekleme yapmam gerekiyor .. motorun aracın aksına enlemesine veya boylamasına yerleşmesine görede diferansiyelin şekli kullanılan parça sayısı mekaniği değişmekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: capitatoo33

aslında düşündüğü gibi diferansiyel yokta ..ciliika aslında dogru sormuş ..içinde ayna dişlisi mahruti dişlisi yan dişlisi sonsuz dişlisi filan olan çok kapsamlı diferansiyel yok ama aynı işi gören içinde 3 tane birbirine 90 derece açı ile yerleştirilmiş dişliler ve bilyalarda mafsal benzeri birşey var diye biliyorum ..söküpte görecein haa bu diferansiyel diyeceğin bir şey yok ..şanzumana eklenmiş bir kaç dişli var diye biliyorum ..ama diferansiyel olayı var önden çekişli araçta

Çok yuvarlak konuşmuşsun he.. arkadaşım düşünüldüğü gibi diferansiyel yokta falanda filanda olmaz ona bakarsan bende sana bir ton diferansiyel sistemi çıkarayım yok kilit tip bilmemne dişli tip vs...vs... sonuçta bu parça iki tekerin virajlarda hız dengelemesini yapıyomu* yapıyo o zaman bu diferansiyeldir ve olay bitmiştir.... adı ister ahmet olsun ister memet olsun ona bakarsan hidrolik fren var havalı fren var egsoz freni var retarder var telma var varda var ee bunlar sonuçta ne? fren bitmiştir aynı hesap...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

aslında düşündüğü gibi diferansiyel yokta ..ciliika aslında dogru sormuş ..içinde ayna dişlisi mahruti dişlisi yan dişlisi sonsuz dişlisi filan olan çok kapsamlı diferansiyel yok ama aynı işi gören içinde 3 tane birbirine 90 derece açı ile yerleştirilmiş dişliler ve bilyalarda mafsal benzeri birşey var diye biliyorum ..söküpte görecein haa bu diferansiyel diyeceğin bir şey yok ..şanzumana eklenmiş bir kaç dişli var diye biliyorum ..ama diferansiyel olayı var önden çekişli araçta

Çok yuvarlak konuşmuşsun he.. arkadaşım düşünüldüğü gibi diferansiyel yokta falanda filanda olmaz ona bakarsan bende sana bir ton diferansiyel sistemi çıkarayım yok kilit tip bilmemne dişli tip vs...vs... sonuçta bu parça iki tekerin virajlarda hız dengelemesini yapıyomu* yapıyo o zaman bu diferansiyeldir ve olay bitmiştir.... adı ister ahmet olsun ister memet olsun ona bakarsan hidrolik fren var havalı fren var egsoz freni var retarder var telma var varda var ee bunlar sonuçta ne? fren bitmiştir aynı hesap...

çok iyi özetlemişsin katılıyorum

• quote:

quote:

tebrik ederim iyi yakalamışsın .. usta adamın hali bir başka ya

• diferansiyelsiz otomobil en son bildiğim kadarıyla 1944 te ford tarafından üretilmişti..ondan sonra her otomobilde diferansiyel vardır..bu konu hala neden tartışılıyor anlamadım
  • konu silinsin bari ya
  • A vehicle's wheels rotate at different speeds, especially when turning corners..
    bir aracın tekerleri özelliklede dönmelerde differantial hızlardadır ..

günümüzde arabalar virajları kibrit kutusu gibi dönmediğine göre different hızlarda döndüğüne göre differential var ama önden çekişili ve arkadan itişli araçlarda farklı şekillerdedir ...
  • quote:

quote:

quote:

tebrik ederim iyi yakalamışsın .. usta adamın hali bir başka ya

Yok sistem farklıdır veya yeni bişey çıkmıştır lafım yok herşeyi bilecek halim yok hele bu marka araç ilgi alanım dışı ancak dediğim gibi diferansiyelsiz araba tır kamyon vs şu anın teknolojisiyle olmaz sadece adı değişir..

• içerik bayağı sapmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.