Şimdi Ara

Onda V972 A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
20.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

bu özellikteki cihazda BLUETOOTH olmaMAsı çok garip...

Bence ikisini de alma. exynos tabletler Android 4 ile geliyor. Android 4.1 ile gelmemesi büyük kayıp. Ayrıca pil süreleri kısa. Bende senin gibiyim. Az kalsın Onda v972 alacaktım. Videolarına bakınca istediğim tablet olmadığını anladım.

hocam videolardaki kasmalar takilmalar stock romdan kaynaklaniyor diyorlar peki ne alalim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

quote:

Bence ikisini de alma. exynos tabletler Android 4 ile geliyor. Android 4.1 ile gelmemesi büyük kayıp. Ayrıca pil süreleri kısa. Bende senin gibiyim. Az kalsın Onda v972 alacaktım. Videolarına bakınca istediğim tablet olmadığını anladım.

hocam videolardaki kasmalar takilmalar stock romdan kaynaklaniyor diyorlar peki ne alalim ?

Genelde hep rom'dan kaynaklıdır. Ama bir türlü çözülmez. :)

Paran varsa Huawei Media Pad 10 FHD al. Yakın zamanda Android 4.1 geleceğini okumuştum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paran varsa Huawei Media Pad 10 FHD al. Yakın zamanda Android 4.1 geleceğini okumuştum.

valla o kadar param yok sinir 500 tl sizce ne almaliyim oyun cok oynarim kasmamasi lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla o kadar param yok sinir 500 tl sizce ne almaliyim oyun cok oynarim kasmamasi lazim

Aşağıdaki tableti alın. Onda v972'nin daha düşük çözünürlüklü versiyonu. Çözünürlük düştüğü için kasma yapmaz. Ben yinede beklemenizi tavsiye ederim. Pişman olmanız muhtemel.

http://www.pandawill.com/onda-v812-quad-core-a31-tablet-pc-8-inch-android-41-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70962.html

• Bu güzel de çözünürlük biraz düşük sanki. Bu çözünürlükte görüntü kaltesi iyi midir acaba ? 1280x800 olsa hiç düşünmeden alınabilir. Gerçi bizim 10" Ampe A10'un çözünürlüğü 1280x800 ve görüntü kalitesi çok iyi. Bu 8" olduğundan 1024x768 de yeterli olabilir. Performansı ise kesinlikle çok iyi olacaktır. 2048x1536 çalıştırabilen bir işlemci için 1024x768 tüy siklet gelir.
  • ainol novo da 10 touch point var. onda da 5 touch point. Bilgisi olan varmı? 10 olması önemlimidir. Ne işimize yarayabilir. Aklıma piyano programı geliyor
  • Arkadaşlar bu tablet cube u9gt5'ten ileri mi acaba çok bilgim yok da aşağı yukarı aynı sanırım özellikleri ama bir arkadaş kıyaslama yapabilir mi acaba?
  • cube ram 1gb. onda 2gb. cube hdmi çıkışı yok. cube kamera 2mp. onda 5mp. cube batarya 10000mah. onda 8000mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxinates -- 11 Ocak 2013; 23:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

Onda V972 A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu

Model: ONDA V972 Quad Core Tablet PC
    CPU: Allwinner A31, Cortex A7 quad core 1.5 GHz
    GPU: PowerVR SGX544 MP2
    İşletim Sistemi: Android 4.1.1
    RAM: 2GB (DDR 3)
    Depolama Alanı: 16/32/64GB Nand Flash
    Malzeme: Plastik
    Ekran Boyutu: 9.7 Inch
    Ekran Tipi: Retina Ekran, IPS
    Ekran Çözünürlüğü: 2048 x 1536px

Hafıza Kartı Desteği: 32GB
    Kamera: Ön 2.0 megapixel, Arka 5.0 megapixel AF
    Video Çekim: 1080p
    Yerçekimi Sensörü: Var
    Çoklu Dokunmatik: 5 Noktalı

Play Store: Var
    Bluetooth: Yok

Desteklediği Video Çözünürlüğü: 4K(4096 x 2160 px)
    Desteklediği Video Formatları:H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG4, XviD / DivX, RM Real 8 \ 9 \ 10, AVI, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV, vb
    Müzik: MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook: UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…

Email ve Tarayıcı: Var
    WIFI: Var, 802.11 b/g/n
    Dahili 3G: Yok
    Desteklediği Harici 3G: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Çalışma Süresi: 8 saate kadar
    Pil: 8000 MAh, 3.7V

Diller: Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkish, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    Diğer Uygulamalar: File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…
    Tablet Boyutları: 242.6 x 187.5 x 9.8mm
    Tablet Ağırlığı: 649g

Extend Port:
    1 x TF card slot
    1 x Micro USB port
    1 x MINI HDMI port
    1 x 3.5mm Kulaklık Girişi

Paket İçeriği:
    1 x Şarj Aleti
    1 x USB Kablosu
    1 x Kullanma Kılavuzu(English, Russian, German, Spanish)

Paket Ağırlığı: 1300g

O değilde benim anlamadığım şey bu kadar güzel tablet yapıyorlar ama bluetooth yok Ainol novo 9 spark ta da yok bundada yok yahu

• vteck bluetooth u nerede kullanıyorsunuz ? tabletlerde wifi olduğu için bluetooth u koymuyorlar artık. sonuçta bluetooth dediğiniz şeyde bir donanım ve kapladığı bir hacim var. Herşey olsun içinde diyemezsiniz. Çok meşhur ipad de hdmi ve usb yok bu çok daha vahim bence.
  • bluetooth ile;
    cep telefonunun gps i ile navigasyon cihazına dönüşebilir,
    klavye ve mouse takılabilir,
    bilgisayar, tv gibi diğer cihazlara bağlanabilir, resim / dosya alış verişi yapılabilir,
    hoparlör takılabilir.
  • ogh cep telefonun gpsi ni bluetooth'dan nasıl bağlıyorsunuz?
    klavye dockunu 13 dolara satın alabilirsin, mouse da usb den bağlayabilirsin( klavye yazı yazmak için kullanılabilir belkide dokunmatik bir ekrana neden mouse bağlanır?)
    bilgisayara wifi den bağlayabilirsin( bluetooth ile 700kbps bağlantı yapabilirsin, wifi ile 100mbps kıyaslama bile yapılmaz zaten)
    tv ye bluetooth bağlantısı nasıl oluyor? hdmi ile bağlantı yapabiliyorsun zaten
    hoparlörü de 3,5mm kulaklık jackı ile takabilirsin.

bu sebeplerden dolayı bluetooth gereksiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxinates -- 12 Ocak 2013; 15:42:57 >
  • quote:

quote:

eyvallah Hocam...

bir de rica etsem; size göre bi tablet özellikleri yazabilir misin?

İşlemci:
    Ram:
    İşletim Sistemi:
    Dahili Hafıza, ekran vs vs

İşlemci: 4 Çekirdekli en az 1,3 hızında
    Ekran Kartı = En Az 4 Çekirdek.
    Ram: 2 Gb ddr3
    İşletim Sistemi: Android 4.1 ve üstü
    Dahili Hafıza: En az 8gb ( Sonradan attırılabiliyor )
    Ekran: 7 incte 1280x800, 9 ve üzerinde minimum 1920x1080 IPS olmalı.
    Batarya: 7incte en az 4000, 9 ve üzeri inçte 7000 Mah.
    Bluetooth olmalı.

saydığınız özelliklerde cihaz var mı? veya bu özelliklere en yakın cihaz hangisi?

Artes D9702 3G tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli__Divane -- 14 Ocak 2013; 1:21:14 >

• bu ürün videoların hep takılıo ya neden acaba? bide menü geçişleri felan yawaş görünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah Hocam...

bir de rica etsem; size göre bi tablet özellikleri yazabilir misin?

İşlemci:
    Ram:
    İşletim Sistemi:
    Dahili Hafıza, ekran vs vs

İşlemci: 4 Çekirdekli en az 1,3 hızında
    Ekran Kartı = En Az 4 Çekirdek.
    Ram: 2 Gb ddr3
    İşletim Sistemi: Android 4.1 ve üstü
    Dahili Hafıza: En az 8gb ( Sonradan attırılabiliyor )
    Ekran: 7 incte 1280x800, 9 ve üzerinde minimum 1920x1080 IPS olmalı.
    Batarya: 7incte en az 4000, 9 ve üzeri inçte 7000 Mah.
    Bluetooth olmalı.

saydığınız özelliklerde cihaz var mı? veya bu özelliklere en yakın cihaz hangisi?

Artes D9702 3G tavsiye eder misiniz?

Belirttiğiniz modeli almayın. Hem işlemci çift çekirdek hemde çözünürlük düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakorhan23

bu ürün videoların hep takılıo ya neden acaba? bide menü geçişleri felan yawaş görünüyor.

Ya Allwinner ya da Onda işletim sisteminde bir optimizasyon yapmamış o yüzden takılıyor. Ayrıca işlemcinin 1 ghz'de çalışması sanki biraz darboğaz yaratıyor.
  • Yukarıda söylediğimi yineleyeyim:

Şubat sonu veya mart başlangıcında RockChip Rk3188'li tabletler çıkacak. İlk tabletleri de Cube markası çıkaracak. Bu tabletler Onda v972'ye göre en az %50 performanslı olacak. Eğer yüksek çözünürlüklü, takılmayacak bir tablet istiyorsanız bence de bekleyin. Kabul edelim ki RockChipseti Çin'deki diğer chipsetler'den daha üstün.
  • quote:

Yukarıda söylediğimi yineleyeyim:

Şubat sonu veya mart başlangıcında RockChip Rk3188'li tabletler çıkacak. İlk tabletleri de Cube markası çıkaracak. Bu tabletler Onda v972'ye göre en az %50 performanslı olacak. Eğer yüksek çözünürlüklü, takılmayacak bir tablet istiyorsanız bence de bekleyin. Kabul edelim ki RockChipseti Çin'deki diğer chipsetler'den daha üstün.

Daha güçlü bir cpu ve daha güçsüz bir gpu ya sahip rk3188
    Benchmarklari görmeden kimse birsey diyemez

Benim oyunla pek isim yok ondan dolayı rk3188 alacağım ama beklemekte fayda var

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Okuduğum kadarıyla RK3188'de 4 Çekirdekli Mali 400 varmış ama 533 mhz'de çalışıyor. Yani gpu olarak Exynos'dan %35 daha hızlı. Ayrıca AllWinner'deki gpunun 8 çekirdek olduğundan şüpheliyim. Bana 4 çekirdek gibi geldi. Gpu'nun aldığı puanlar benim tegra 2'li telefonumun iki katı. Yani Tegra 3 kadar. 8 Çekirdekli bir gpunun daha fazla puan alması gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.