Şimdi Ara

Önceden mi8 seçeneklerimin arasında vardı artık hiç yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 dolar çıkış fiyatıyla zenphone 5z bile daha uygun hemde garantiside var neden mi8 aliyim?
    450 avroluk honor10 ülkemizde 3000tl ile giriş yaptı(şimdi 3500tl oldu ama amaç o değil) ve garantiside var; neden mi8 aliyim?Ve 4000tl ye s9 varken (hemde garantili) affedersiniz ama ben enayimiym mi8 alacak?
    Eleştirim telefona değil(hatta çok iyi bir cihaz); Türkiye fiyatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 16 Eylül 2018; 15:8:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 800 € luk G7 3800 e bulunuyor üstelik Tr garantili dediğiniz gibi çok pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi store ile beraber xiaomi turkiye adi altinda garantili satilacak telefonlar ancak fiyatlari bilemiyorum

• Beyler kafam attı bugün gittim 5z aldım geldim

• Bende mi8 den vazgeçtim meizu 16. Ya bakacam oda olmassa asus zenfone 5 alınabilir kaça nerden aldınız 5z yi?

A2 nasil

• rasit019 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi tanıdık telefoncu vardı 3800tlye aldık vatanda bulamadımdı A2 de güzel cihaz zenphone ile arasında sanırım işlemci farkı vardı ama tasarımda zenphone daha güzel

• Zenfone 5 alacağım Xaomi Mi8 defterini başlamadan kapattım adamlar S9 Plus fiyatı ile aynı fiyata satmaya çalışıyıor. Son olarak Explorer edition 8000 TL. olur bu hesap ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.