Şimdi Ara

önce fallout 3 mü new vegas mı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İstediğini oyna hocam hikaye olarak bağlantıları yok. Ama New Vegas 3'e göre çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız icin tesekkür ederim aradıgım cevap buydu new vegası 3 ün ardılı gibi birşey zannediyordum
  • new vegas daha iyi o yüzden ilk 3'ü oyna.
  • New vegas diyalog ve yapılabileceklerin çeşitliliği açısından 3'ten iyi. Ama bug fazla mod yapman lazım. Bir de ana hikaye bitince oyun devam etmiyor o can sıkıcı. Dlcler konusunda da 3 new vegası ezer, net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 27 Temmuz 2019; 16:31:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3'ü bilmiyorum fakat indirimde para verdiğim New Vegas'tan pişmanım.Çölün ortasına atıyorlar kanka bu çölde deli dana gibi örümcek avla.Olay bu.Tavsiyem RPG seviyorsan Vampire: The Masquerade Bloodlines,Skyrim bunlar daha iyi
    New Vegas çok sıkıcı haritanın öbür tarafına göreve yolluyor yürüyosun.Hiç ama hiç akıcı değil çölde yürümeye bir şans verdim örümcek kafama atlıyor tek atıyor göremeden.
  • New Vegas serinin en iyi 3 boyutlu oyunu.
    1. oyunu oynamadim ama 2'de gayet iyi. Zamaninda bir 30 saat civari oynamistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat civarı oynayıp kapadım aynen öyle çölde 2 saat yürüyüp coyote kesiyorsun skyrim defalarca bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

1 saat civarı oynayıp kapadım aynen öyle çölde 2 saat yürüyüp coyote kesiyorsun skyrim defalarca bitirdim
    Aynen abi bide fanları var bu oyunun mario daha eğlenceli lan en azından oyun ilerliyor bir de 8 saat süre verdim belki sonradan açılıyordur hala aynı
  • Bugün cok sıkılmıştım fallot 3 ü full dlcleriyle beraber yükledim güzelmiş gercekten New Vegas gibi bomboş bir harita yok skyrim kadar olmasada dolu dolu bir haritası var ve senaryosunu begendim oynuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.