Şimdi Ara

Onboard Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı ailem bana sürpriz olarak yeni bir pc almıstı pc ye baktıgımda ekran kartı yuvaları boştu ancak özelliklerde gözüküyordu biraz araştırdım ve onboard ekran kartı oldugunu öğrendim internette yazanlar hep onboard ekran kartının bir işe yaramayacagıydı sadece internette dolaşmak vs gibi işlerde işe yarayacagını sölediler ancak ben bu pc de assasins creed 4 oyununu bitirdim düşük grafiklerle olsada bitirdim sizce bir ekran kartı almalımıyım alırsamda ne almalıyım fazla bütçem yok öğrenciyim ona göre bi şeyler önermenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• makinenin özelliklerini yazmamışsın ama hesaplı kartlar içinde en iyisi budur.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7730-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-10606.html
  • Özellikler ve hangi oyunları oynamak istediğin önemli bunları yazman lazımki ona göre öneri gelsin. Birde onboard ekran kartı ile assasins creed 4 ü bitirmişssin ya artık helal olsun ne diyim ben sana

Sende böle bir sabır varsa bence almasanda olur...
  • StephanG S kullanıcısına yanıt
    Şoklardayım hangi anakartmış o ac4 lowda açmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar özellikleri birazdan yazıcam oynamak istedigim oyunlar yeni çıkanlar en azından düşük grafiklerlede olsa oynamak istiyorum çünkü oyun bağımlıları iyi bilir bir seriye başlayıp bitirememek çok kötü bişeydir şuana kadar call of duty serisinde black ops 2 dahil hepsini oynadım ama ghostu oynayamadım assasins creed lerde hepsi bitti şimdi yenisi çıkıcak
  • ARKADAŞLAR ANAKARTIMDA BU

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1289&MenuID=1&LanID=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StephanG -- 13 Haziran 2014; 15:33:20 >
  • StephanG S kullanıcısına yanıt
    İşlemci ram ve monitör çözünürlüğünü ve gü. Kaynağının 300 400 W 12V 5V gibi yazan yerlerini çek konuya ekle bütçeni yaz öneride bulunalım hiç bikey sölemeden bizden bişi bekliosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gücüne bakıorum yazıcam şimdi
     Onboard Ekran Kartı Onboard Ekran Kartı

• güç kaynağı 300 W ama onu değiştiririm sıkıntı yok
  • sizce nasıl bir ekran kartı almalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.