Bildirim
Onay Bekleyen Mesajlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Etiket
#Çözüldü
Giriş
-
Profilinizden sms ile üyeliğinizi onaylamanız gerekmekte. _____________________________ *NORTHERN STAR* -
Daha önce onaylamıştım. GSM numara bölümüne numaramı yazıp uygula dediğimde zaten numara kayıtlı diyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erensifiralti
Daha önce onaylamıştım. GSM numara bölümüne numaramı yazıp uygula dediğimde zaten numara kayıtlı diyor.
yani fakesin
_____________________________ -
Sorun düzelmedi, yazdığım mesajlar onay bekliyor, onaylanıncaya kadar geri sayfalarda kalıyor _____________________________ -
Üzerinize bir telefon numarası kayıtlı görünmüyor, başka bir üyelikte kullanıp sonra onu açtığınızı unutmuş olabilir misiniz acaba. _____________________________ test 1
test 2
test 3
test 4
test 5 -
Başka bir gsm numarası ile doğrulama yaptım sorun düzeldi teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensifiralti -- 7 Ekim 2009; 17:21:53 >_____________________________ -
numaramı yazdım ikinci adıma geçti ama bana kod falan gelmedi _____________________________ ***FENERBAHÇE***
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler