Şimdi Ara

Ön Sparişte en başarılı mağazalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu konuda ön sparişte başarılı bulduğunuz veya başarısız olan, kullanıcısını hayal kırıklığına uğratan mağazaları yazalım ve bundan sonra insanlar ön spariş verirken bu mağazaları göz önünde bulundursun.

Vatandan iPhone 6 64 GB Uzay Grisi aldım ve sparişimi İstanbul-Tuzla'da öğlen teslim aldım. Daha doğrusu ben cumadayken iş yerine teslim etmişler.

Ön Sparişte en başarılı mağazalar.

Şu an göz attığım kadarıyla Teknosa ve Vatan başarılı gibi görünüyor.

Bir çok yoruma baktığımda gerçekten ürüne çok hızlı ulaştığımı gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 26 Eylül 2014; 22:39:08 >

• Hocam Apple Store dan sonra benim için teknoloji mağazası tektir. Oda Vatan Bilgisayar
  • tatliyasin kullanıcısına yanıt
    Valla beni hiç bir zaman pişman etmedi vatan. Tebrik etmek lazım o kadar mağazanın yanında bu hız iyi duruyor.
  • Hiç bir alışverişimde pişman olmadım çok şükür. Yaklaşık son 1 senedir Vatan Bilgisayar gibi bir mağazanın bu kadar başarılı olduğunu bilmiyordum. İlk maceram Ipad Air ile başladı sonra ASUS X555LN laptop umu Vatandan aldım. Son olarakta iPhone 5S imi de Vatandan aldım. Ailemde ihtiyaçlarını Vatandan alıyor. Ailecek bi sorun yaşamadık
  • Kesinlikle hizlial.com değil. Adamlar ön sipariş ne demek bilmiyorlar :) ürün çıktıktan 20 gün sonra yollayacaklarını söylüyorlar :)) Vatan'ı böyle konularda tek geçerim.
  • Üstelik vatan böyle bir iddadada bulunmamıştı hocam. İlk görüştüğümde elinize ulaşması 27'si veya araya hafta sonu girdiği için 29 bile olabilir dedi ama 26'sı öğlen alınca baya bir iyi geldi. :)

Bir dahaki sefere ön sparişle ürün alacaklar bunları göz önünde bulundurur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.