Bildirim
ON PARMAK ÖĞRENMEK İÇİN F KLAVYE ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Logitech K120 F Klavye'yi öneririm. Ellerimizin duracağı yerler hesaplanarak, köşeleri kıvrımlı olduğu için kullanım çok rahat
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Sampiyon daktilo kurslari var...imkanin varsa oraya git 1 ayda ogrenirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK YABGU
Logitech K120 F Klavye'yi öneririm. Ellerimizin duracağı yerler hesaplanarak, köşeleri kıvrımlı olduğu için kullanım çok rahat
İyi akşamlar Hocam!
Tavsiye ettiğiniz klavye güzel klavye ama sanki tuşları biraz ufak gibi geldi, başka bir alternatif varmı acaba?_____________________________ Toshiba 46SV685
-
quote:
Orijinalden alıntı: transformer200
Sampiyon daktilo kurslari var...imkanin varsa oraya git 1 ayda ogrenirsin.
Merhaba!
Şampiyon da hangi model klavye veriliyor öğrenmek için, buraya modelini yazabilirmisiniz?_____________________________ Toshiba 46SV685 -
Üstadlar, acil klavye önerisine ihtiyacım var,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 17 Aralık 2014; 17:23:18 >_____________________________ Toshiba 46SV685 -
Bence denemeden karar vermeyin, tuşların boyutu rahatsız edecek düzeyde değil ben rahat kullanıyorum fakat herkesin kullanımı farklı olduğundan mutlaka deneyin sonra karar verin _____________________________
Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Marka bilmiyorum ben gittigimde standart bir f klavye idi...daha sonra turkce q ve us klavye ogrenmem gerekti. simdi q dizim yaziyorum. onemli olan parmaklarini dogru yerlestirmeyi ve parmak hareketlerini ogrenmek. everestin f flavyesi varsa ona bak. isini gormesi lazim. istersen sampiyon diye arat google da telefon edip sor subelerden birine _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK YABGU
Bence denemeden karar vermeyin, tuşların boyutu rahatsız edecek düzeyde değil ben rahat kullanıyorum fakat herkesin kullanımı farklı olduğundan mutlaka deneyin sonra karar verin
Sizce şu nasıl Hocam A4TECH KD-800L_____________________________ Toshiba 46SV685 -
F klavye arıyorum tercihleri/önerileri bekliyorum.
Logitech K120 USB F Klavye'nin yapı olarak benzeri var Wirelessli (Q Klavye) ama tuş tarzına pek alışık değilim genelde laptop üzerinde yazdığım için düz tuşlara sahip klavye tarzlarına alışığım,ama mecbur kalırsam logitech F K120 alcam._____________________________ -
Herhangi bi mekanik klavye alıp tuş dizilimini kendiniz değiştirerek f klavye yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt