Şimdi Ara

Ön panel mikrofon girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bende Thermaltake SopranoRS 101 model kasa var ve anakartım da Asus P8Z77-V LX. Ön panel için gerekli olan bütün bağlantıları (AAFP) anakarta taktım ve kontrol de ettim. Ön paneldeki USB'ler çalışıyor fakat kulaklık veya mikrofon girişleri bir türlü çalışmıyor. Bios'dan ön panel ayarlarını HD audio ve AC'97 yaptım fakat ikisinde de bir netice alamadım. En son bios ve audio driverlarını yükledim yine çalışmıyor. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Ön panel ses kablolarını anakarta düzgün takmak her zaman en büyük kabusum olmuştur.Kablo sıralamalarını kontrol edin derim.Büyük ihtimal ondandır.Hep yanlış pine takılıyor çünkü.
  • Bu sorun bende de var ne yapmam gerekiyor
  • Ben sorunu çözdüm fakat biraz saçma oldu yine de anlatayım. Realtek HD Audio Manager ile birlikte anakart ses driverlarını 2-3 defa baştan kurdum. Ilk seferlerinde Audio Manager programını yüklemedi nedense. Yüklendikten sonra ön paneldeki bütün girişleri görmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MindsEye

Ben sorunu çözdüm fakat biraz saçma oldu yine de anlatayım. Realtek HD Audio Manager ile birlikte anakart ses driverlarını 2-3 defa baştan kurdum. Ilk seferlerinde Audio Manager programını yüklemedi nedense. Yüklendikten sonra ön paneldeki bütün girişleri görmeye başladı.

Bende tam teamviewer verin driveri ve kontrol paneli kontrol edeyim diyecektim.Realtekin HD Audio Driveri kadar başarısız bir program görmedim ben hayatımda.Aynı türkiyenin yolları gibi nasıl sadece bilen gidebiliyorsa realtekde de durum aynı sadece bilen yapabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.