Şimdi Ara

ön kayıt meselesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çukurova Üniversitenin sitesinde kayıt için gerekli belgeler yayınlanmış ama ön kayıt ile ilgili bir bilgi edinemedim bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili yardimci olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burdan da yardımcı olan çıkmazsa ben öğrenci işlerini ariyacam gerçi genelde acmiyorlar ama yinede deniyecem şansımi seninde aklında bulunsun olmadi ara mutlaka

• Bi ton ıvır zıvır saçma işler getiriyorlar bişeyi de düzgün yapsalar şaşarim . Bir gün veriyorsun kayıt için onda da öğrenciden ne istiyorsun tam olarak açıkla bari

• Ya arkadaslar kafama takilan mesele su ben cumhuriyet târih ikinci öğretimde okuyorum Erciyesin gündüz tarihi kazandim simdi yurt başvurularini bekliyorum cikmazsa gitmeyecem cumhuriyette kalacam.. Kayiti yaptirirsam cumhuriyetteki kaydim silinir mi . nasil olacak benim is Allah rizasi icin yardimci olun bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerandkoch

Ya arkadaslar kafama takilan mesele su ben cumhuriyet târih ikinci öğretimde okuyorum Erciyesin gündüz tarihi kazandim simdi yurt başvurularini bekliyorum cikmazsa gitmeyecem cumhuriyette kalacam.. Kayiti yaptirirsam cumhuriyetteki kaydim silinir mi . nasil olacak benim is Allah rizasi icin yardimci olun bana

Valla kardeşim benim bilgim yok ne desem yanlış olur yardimci olamadım ama gören biri olursa msjı yardım eder inş sen sor soruştur önemli bir soru çünkü

• foruma yazayım bi kardeşim . bilgin olursa mesaj atarsın bana ...
  • Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

• quote:

Ya arkadaslar kafama takilan mesele su ben cumhuriyet târih ikinci öğretimde okuyorum Erciyesin gündüz tarihi kazandim simdi yurt başvurularini bekliyorum cikmazsa gitmeyecem cumhuriyette kalacam.. Kayiti yaptirirsam cumhuriyetteki kaydim silinir mi . nasil olacak benim is Allah rizasi icin yardimci olun bana

yurt sonuclari kayitlardan sonra belli olacak. yani ya kayit yaptiraxaksin ya da yaptirmayacaksin. yurt sonuclandiginda kayit islemi yok

• Desene yandik cikmaz ise ne halt edecez kardesim @Adebayo Akinfenwa

• quote:

Desene yandik cikmaz ise ne halt edecez kardesim @Adebayo Akinfenwa

cikacak diye bit sey yok valla artik eski okulda devam gibi duruyo ama sen yine de bir araastur

• Ön kayıtta üniversitenin bilgi sisteminden form doldurup çıktısını kayıt günü okula götürüyorsunuz.
  • Kayit tarihî Eylül de mi olur kardesim ne zaman olur sitede Ağustos'da diyor da o e kayit mi oluyor beni bilgilendirir misin rica etsem

• E-kayıt yaptıktan sonra bir daha ağustosta üniversiteye gitmeye gerek var mı beyler.Kafam allak bullak oldu.Yok e-kayıt yok ön kayıt yok kesin kayıt.Allah rızası için bilen biri her şeyi doğru düzgün açıklayıversin.

• Bildiğim kadarıyla çukurovada ön kayıt yok, varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Burak

E-kayıt yaptıktan sonra bir daha ağustosta üniversiteye gitmeye gerek var mı beyler.Kafam allak bullak oldu.Yok e-kayıt yok ön kayıt yok kesin kayıt.Allah rızası için bilen biri her şeyi doğru düzgün açıklayıversin.

Olay şu; E-kayıt yaptırırsanız bizzat üniye gitmenize gerek kalmaz.Yaptırırsınız ve biter,duyduğum kadarıyla gerekli belgeleri de okulun ilk haftası öğrenci işlerine teslim ediyormuşsun

Bazı ünilerde üniye gitmeden ön kayıt yaptırmak zorundasın.Bir nevi internetteki sistemlerine dahil oluyorsun yani.Sonra o kayıt formunun çıktısını istiyorlar üniye giderken onu da götürüyorsun.Yani en azından ytü de bu şekilde işliyor.

Üniversitelerin internet sayfasından kayıt işlemleri için yayınlanan rehberler olması lazım onlara bakın

• Hocam çok sağolun şimdi daha net oldu.Anadolu Üni.nin kesin kayıt tarihi 3-7 Ağustos yazıyor.Kesin kayıt olduğu için mutlaka gitmemiz gerekli mi acaba bu konuda net bir şey yazmıyor sitede.

• quote:

Hocam çok sağolun şimdi daha net oldu.Anadolu Üni.nin kesin kayıt tarihi 3-7 Ağustos yazıyor.Kesin kayıt olduğu için mutlaka gitmemiz gerekli mi acaba bu konuda net bir şey yazmıyor sitede.

Artık her üniversite için e-kayıt seçeneği aktif diye biliyorum ben yani gitmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeİstediğiniBilmeyenAdam

quote:

E-kayıt yaptıktan sonra bir daha ağustosta üniversiteye gitmeye gerek var mı beyler.Kafam allak bullak oldu.Yok e-kayıt yok ön kayıt yok kesin kayıt.Allah rızası için bilen biri her şeyi doğru düzgün açıklayıversin.

Olay şu; E-kayıt yaptırırsanız bizzat üniye gitmenize gerek kalmaz.Yaptırırsınız ve biter,duyduğum kadarıyla gerekli belgeleri de okulun ilk haftası öğrenci işlerine teslim ediyormuşsun

Bazı ünilerde üniye gitmeden ön kayıt yaptırmak zorundasın.Bir nevi internetteki sistemlerine dahil oluyorsun yani.Sonra o kayıt formunun çıktısını istiyorlar üniye giderken onu da götürüyorsun.Yani en azından ytü de bu şekilde işliyor.

Üniversitelerin internet sayfasından kayıt işlemleri için yayınlanan rehberler olması lazım onlara bakın

Ama kayıt için istenilen belgelerde ön kayıt çıktısı falan yazmıyor hocam yinede emin olmak için ben yarin ariyacam üniversiteyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 8urc8

quote:

Orijinalden alıntı: NeİstediğiniBilmeyenAdam

quote:

Ama kayıt için istenilen belgelerde ön kayıt çıktısı falan yazmıyor hocam yinede emin olmak için ben yarin ariyacam üniversiteyi

Valla ben kendi ünimden örnek verdim siz yine araştırın tabi diğerleri için bilemem durumu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.