Şimdi Ara

omuz kemikleri genişletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimde olsa bundan 2 sene öncesine dönüp haftada en az 2 gün yüzerdim. Ektomorf yapılı bir arkadaşımın bütün vücudu incecikken geniş omuzları var. Boyu da uzun olduğu için T cetveli gibi duruyor ama vücut geliştirmeye başlasa en azından o bölgeyle ilgili sorunları olmaz. Şuan en çok sıkıntı yaşadığım bölge omuz bölgesidir benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Elimde olsa bundan 2 sene öncesine dönüp haftada en az 2 gün yüzerdim. Ektomorf yapılı bir arkadaşımın bütün vücudu incecikken geniş omuzları var. Boyu da uzun olduğu için T cetveli gibi duruyor ama vücut geliştirmeye başlasa en azından o bölgeyle ilgili sorunları olmaz. Şuan en çok sıkıntı yaşadığım bölge omuz bölgesidir benim.

Hocam sizin yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: as2lan

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Elimde olsa bundan 2 sene öncesine dönüp haftada en az 2 gün yüzerdim. Ektomorf yapılı bir arkadaşımın bütün vücudu incecikken geniş omuzları var. Boyu da uzun olduğu için T cetveli gibi duruyor ama vücut geliştirmeye başlasa en azından o bölgeyle ilgili sorunları olmaz. Şuan en çok sıkıntı yaşadığım bölge omuz bölgesidir benim.

Hocam sizin yaş kaç?

20, gelişim çağı bitti yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kemik büyütmek diye bi tabir olmaz olamaz.genetiğin neyse o zaten olur, sen DNAnda yazılı olana müdahale edemezsin.

Gelisim durmadiysa yardimci egzersizlerle ilerleme kaydedilebilir bence tabi bilimsel bir dayanagim yok bu konular hakkinda biseyler okumadigim icin sadece basketbolcular ve yuzuculer ornegine dayanarak soyluyorum

ben onların genetiğinde var diye biliyorum.basketbolcu veya yüzmeci olan adam çocukluktan belli oluyor zaten

Gelişim , kalıtım ve çevrenin ortak ürünüdür . Yani gelişimi etkileyebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• küçük yaşlardan itibaren beslenmeye ve genetiğe bağlı olarak gelişir kemikleriniz. boy uzaması da buna bağlı. barfiks çekip yada asılı kalıp boy uzatmaya çalışmak gibi bu mevzu da. bir faydası olacağını zannetmiyorum. yine de denemekten zarar gelmez, inşallah tatmin edici olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: as2lan

Kardeşim çok teşekkür ederim cevabın için moralim yerine geldi biraz. Peki kemik gelişimim kaç aya kadar durur yani kaç ay şansım var omuzlarımı biraz düzeltmek için?

Kisiye gore degisir ama daha en az 7-8 ayin en cok 2.5 yilin var denilebilir tahmini olarak. Bu arada 150 tekrari tek bir sette mi yapicaksin ben az once 25 one 25 arkaya 50 tekrar denedim kollarim kopuyordu

Yüzme sporu yaparak kemik nasil genisleyebilirki bama bunu bilimsel olarak aciklarmisiniz ?
    Gelişen kas değilmi , duzenli yuzsen bile kemik nasil uzayabilirki ?

Kemikleri uzatan kaslarin gerilmesimi ?
    Yoksa uzayan sadece kaslarmı ?
    şunu netleştirelim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bestanden kullanıcısına yanıt
    o adamlar öyle olduğu için basketbolcu veya yüzücü.
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    çevre etkeninde elinde olan tek şey hasar almamak ve beslenmek ama kemik olunca konu.
  • nedenini tam olarak bilmemekle yani yüzdüğüm için mi yoksa genetik mi yoksa omuzlarım kaslı olduğu için mi geniş duruyor bilmiyorum ama kardeşimle kıyaslarsam ki göğüs şekline göre bire bir genetiğimiz zaten yaşıt olsak ikiziz yüz olarak da neyse omuzlarım ondan daha geniş yani o benden 3-4 sene daha az yüzdü ve benim kendimi bildim bileli geniş 8 yıllık yüzme geçmişim var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.