Şimdi Ara

Omuz düşüklüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
14.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vallaha hocam yüreğime su serptiniz. Genede bir doktora göstereceğim. 2 haftaya fitnessa gideceğim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam benim tek korkum bu ameliyat olayı. Biraz araştırdım da sizce ameliyatlık bir durum var mı yoksa kilodan kaynaklı mı ? Yorumunuz nedir

Hamlıktan kaynaklı.Vücut ham çalışmamış her hangi bir güçlük görmemiş.Yapacağın günde 1 saat 15 dakika sporla bir kac aya düzeleceğini farkediceksin

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Skolyoz bende de mevcut genetik tamamen,korse falan hikaye tedavisi yok ameliyat dışında,bıçak değmeden düzelmiyor.
    Arkadaşta skolyoz yok hemen korkutmayalım,zaten skolyoz her 1.000 insandan 1 tanesinde görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 4 Ağustos 2016; 20:08:19 >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de o hastalık olamaz bende . Fotoğraflara baktım omurga eğri vs benim sırtımda hiç o eğrilikten yok . Sadece ben sağ elimle her türlü ağırlığı kaldırıyorum atıyorum mesela damacana ,
    2 damacana kaldırıyorsam biri sağ omzumda oluyor , diğeri sol elimde. Heralde oraya yüklenmekten dolayı olmuş olabilir mi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Skolyoz bende de mevcut genetik tamamen,korse falan hikaye tedavisi yok ameliyat dışında,bıçak değmeden düzelmiyor.
    Arkadaşta skolyoz yok hemen korkutmayalım,zaten skolyoz her 1.000 insandan 1 tanesinde görülüyor

skolyoz çok sık goruluyor özellikle kızlarda

not=yüzde 1,5-3 arası imiş 10 derece ustu nedeni bilinmeyen skolyoz oranı(2,5 milyon civarı skolyoz hastası varmış türkiyede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 4 Ağustos 2016; 22:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.