Şimdi Ara

OMÜ TIP DÜŞÜNENLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.sınıfa geçtim önermiyorum.Düşünenler varsa sorularını alabilirim

• Tıpı mı önermiyorsun üniversiteyi mi?
  • Bence güzel üniversite sen bence tıpı sevmiyorsun.
  • Kardeşim ben tıpı küçüklüğümden beri isteyerek girdim.Tıp okuyunca da gerçekten doğru bir tercih yaptığımı anladım ama üniversite için aynı şeyler geçerli değil.Sıralamam yüksek yanmasın diye o zaman burayı tercih ettim.Bana da zamanında arkadaşım benim şimdi yaptığım gibi önermedi üniversiteyi dinlemedim ilk sıradan yazdım.Ama şu an omü den düşük başarı sıralamasındaki arkadaşlarıma baktıkça pişman oluyorum yatay geçiş yapamadım maalesef.Bildiğim var ki söylüyorum ama herkesin kendi kararı tabi
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki cevap sana da yardımcı olur kardeşim
  • sarpgo S kullanıcısına yanıt
    zorluğundan mı yakınıyorsun galiba geçem notu yüksekti fakültenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TungaTigin -- 19 Temmuz 2016; 21:13:13 >
  • zorluk değil hocam tıp illaki her yerde zor.Ama sistem saçma geliyo.bu sadece benim düşüncem değil emin ol çoğu arkadaşım düşünüyo bunu.ve başarısı da çok yüksek değil bu da çoğumuzun gözünü korkutuyo.
    o sıralamayla gidilecek öğretmen kalitesi ve başarı oranı daha yüksek olan çok tercih var.
  • Ayrıca evet geçme notu da yüksek kalan çok oluyo
    Nereleri öneriyorsunuz o aralıkta acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesfen2011 J kullanıcısına yanıt
    Dumlupınar ve Ktü çok güzel üniversiteler hem de şehirler güzel.Çanakkale ve Celal bayarın da iyi olduğunu duymuştum
    Paüyle ilgili duyduklariniz var mi ?

• Hocam bende omu disle omu tip arasinda kalmistim ve tipi cok dusunmuyorum sen istedigin halde boyleysen gozumu koekuttu suan. Giden arkadaslarim memnun aslinda ama hocam sikinti cekende cok var heralde

• Ktü mü güzel? Şuan ailevi meselelerim olmasa ve sıralamam yetse direk şehir dışı yazarım.Trabzon güzel bir şehir değil.Samsunun yanından bile geçemez.+Ktü de 1 sene hazırlık okutturuyolar.Oluyo sana fakülte 7 sene.Ben olsam dumlupınar çanakkale falan yazarım.
  • ZarakiKenpachiDa Z kullanıcısına yanıt
    Tıpı zaten düşünmüyosan burayı hiç düşünme derim ve inan 5 kişiden 3ü memnun değil. Omü diş dusta çok rahat çalışma olanağı tanıyo 1 gün okul var bi gün yok gibi bi şey.Ege dişin başarı DUS başarı oranını 2 ye katladı geçen sene
    Dostum hangi şehirdesin
  • Hocam canakkaleliyim gözüm Paüde ama emin olamiyorum pdö sistemi gözümü korkutuyor iste

• Ben omü ingilizceyi de değerlendirerek söylüyorum orada da hazırlık okuyacaklar.Trabzon gayet güzel bir şehir samsunda atakum dışında resmen hayat yok siz beğenmiyo olabilirsiniz kişiye göre değişir zaten soran arkadaşlara dumlupınar ve çanakkaleyi de öneriyorum
  • Cok saolun hocam aklimda hep dis vardi zaten puan yanmasin diye tipa gitmek sacma birsey zaten

Dostum kendi şehrinde mis gibi yaz onsekiz martı kafan rahat olsun.
    pdö omüde de olan bir sistem ve gerçekten zor. PAÜ yü tercih etmen bence de daha iyi cevabı da burdan vermiş oldum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.