SonTeklif üzerinden yine Kredi/Banka kartınızı kullanabilir, taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ek olarak PTT, Ininal ve Payby.me seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.
Sitemize Gelecek Yenilikler - Şimdilik sadece PayPal ve Banka Hesabına Transfer seçeneklerini sunuyoruz. Kredi kartına taksit, Skrill, Payza, Liberty Reserve ve WebMoney eklemeyi düşündüğümüz ödeme yöntemleri arasında.
Sitemizde Nasıl Ödeme Yapılabilir?
- Kredi kartınızı kullanmak istiyorsanız PayPal üzerinden, PayPal üyeliği gerektirmeksizin tek çekim ile alışveriş yapabilirsiniz. - İş Bankası, Yapı Kredi veya Finansbank'a aktarım yapabilirsiniz. Havale/EFT için %5 indirim uyguluyoruz. - USD, Euro veya Türk Lirası ile ödeme yapabilirsiniz.
İndirimler, kampanyalar ve bedava oyun dağıtımlarından faydalanmak için bizi takip edin:
Abi yanlış anlamayın da bu fiyattan satmayı mı planlıyorsunuz ?
27 aralık 2016 tarihinde aldığım Halo Guardians keyini ne zaman göndermeyi düşünüyorsunuz ? gg üzerinden attığım mesajlara cevap vermiyorsunuz gittigidiyor mh telefon numaranızı verdi arıyorum açmıyorsunuz ?
sakın ama sakın bu şirketten herhangi bir ürün almayın. aldığım ürünü ben istemeden sırf beğenmedim diye iade eden yorumlarda bu sebeple steam üzerinde kısıtlama yemememe neden olmayı amaçlayan bir firmadır kendisi. mesajlarda yaptığı hakaretler ve tehditler de cabası. ürünün güvenilirliğini sorguladığımda ise firma tarafından mesajlarıma engelleme geldi. aman uzak durun...