Şimdi Ara

Omertacılar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
23.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrica beyler , oyunun kalbi IRC dir.Butun organizasyonlar irc uzerinden yapilir.

Organize suclar icin : #orgcrime
    Heist icin : #heist
    Booze ve Narco Fiyatları için : #booze/narcs
    araba yarislari icin : #carrace

vs.vs.vs

butun stratejiler online belirlenir , ailenin sifreli kanallarindan duyurulur.

Ayrica Crush dedigimiz , ucuz arabalarin ( satin alinan hizmete gore degisir , genelde Large Convert alinir 12 Milyon $'a ) mermiye cevrildigi sistemdir.Large Crushda 3000 araba mermiye cevrilir.Her araba 12 mermi eder.
    5 dk içinde crush tamamlanir yaklasik.Bu aileye gore degisir tabiiki.10k altindaki arabalar crushliktir.pahalilari satin.ama oc ve heist arabalari haric

OC Arabalari :

Bentler 3 Litre
    Cadillac V16
    Alfa Romeo

Heist arabalari da diger iyi arabalar diye ayirabiliriz.

iyi oyunlar...
  • merhaba oyunu turkceleştirilebiliyomuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gangstarr

merhaba oyunu turkceleştirilebiliyomuz??

profile gir ordan türkce sec
  • 5 koruma
    Tommy Gun - 509 bullets
    Tüm protectionlar ( Lincoln vs. )
    Villa ( 2 yerde )
    Gelişmek lazım cok daha ...
  • Öldürme işlemi nasıl oluyor. Yani istediğimiz birini öldürebiliyor muyuz (nasıl) ya da öldür diyince rastgelemi biri seçiliyor. Oradaki "rumuz" , "aleni" ve "anonim" ne anlamlara geliyor. Şimdiden sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoooker

Öldürme işlemi nasıl oluyor. Yani istediğimiz birini öldürebiliyor muyuz (nasıl) ya da öldür diyince rastgelemi biri seçiliyor. Oradaki "rumuz" , "aleni" ve "anonim" ne anlamlara geliyor. Şimdiden sağolun.

Dostum öldürmek istediğin kişinin rumuzunu yani oyunda ki ismini oraya yazıyorsun fakat bu kişiyi dedektiflerle aratıp bulman gerekir, onu bulduktan sonra Öldür bölümüne ismini yazıp saldırabilirsn, Anonim ve Aleni de öldürdükten sonra msj aleni bıraklıp bıraklmıcağını seçiyosn ben genelde mesaj bırakmam mesela...
  • quote:

Öldürme işlemi nasıl oluyor. Yani istediğimiz birini öldürebiliyor muyuz (nasıl) ya da öldür diyince rastgelemi biri seçiliyor. Oradaki "rumuz" , "aleni" ve "anonim" ne anlamlara geliyor. Şimdiden sağolun.

Önce Dedektiflere aratiyorsun , her sehir icin 5 dedektif idealidir , daha az seviyede dedektif ile bulamama ihtimali var.Dedektifler buldutan sonra 2 saat icinde oldurmen lazim , yoksa tekrar aratman gerekiyor.Dedektiflerin buldugu inbox'una mesaj olarak geliyor.

Onune geleni olduremezsin , +1 rank , -1 rank ve ayni seviye rank , Kill Skill kazandirir , 2 rank ustunu zaten vuramiyorsun , 2 rank ve asagisindaki adamlari da oldurmen KS kazandirmaz.Ks oyunun en onemli noktalarindan , o yuzden ks kazanmak icin hep siselere ates etmelisin, digerlerini gec.ve kapkac yapmayin olursunuz.

Para kazanmanin en onemli yolu Narco-Booze Run'lar.Yani 30dk da bir degisen uyusturucu ve icki alim satimi yapmak.ucuz yerden lip pahali yerde satmak.

kimin ne kadar alabildigi burada yaziyor.
    Link-Tikla

ks kazanmak icin en az 501 mermi sıkmanız gerekiyor.detayli adam indirme bilgilerini belirtirseniz yardimci olmaya calisirim.su kadar ks , su kadar mermi , su rank vs vs vs..Bunlarin hepsi bir algoritmada hesaplaniyor.O yuzden her parametre cok onemli.

oyunu turkce oynayan , ingilizce bilmeyen arkadaslara birsey diyemem tabiiki ama , ingilizcesi inanin cok daha anlasilir ve kullanisli , cunku ircde bu terimlerle is yapiyorsunuz , oyunu 2 sene oynayipta bir OC yaparken hammeri aldinmi diye biri bir soru sordugunda o ne diye afallamayin ,cok fazla detay var , aklima gfeldikce yazacagim.Bir oc yaparken ve ya birini oldururken kendi sehrinizde ve Hammeri almis olarak gidersenzi daha basarili oluyorsunuz , Hammer nedir diye ailenizin TOP3 üne sorabilirsiniz :)

Bir thief icin en az : 2500 Mermi
    Bir LC için en az : 25000 Mermi
    Bir Brug için en az 60000 mermi gerekir aklinizda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 16 Nisan 2006; 18:49:33 >

• eski oyunda bruglioneydim 120k mermi tommy gun 100KS 5koruma Güvenlik araçlarının hepsi 1,000,000 olan uçaktan 37m para vardı bitince bıraktım hammer aile bişeyiydi adı aklıma gelmiyo hah aile tetikcisi gibi bişey sniper işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrifice -- 17 Nisan 2006; 21:32:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

quote:

Önce Dedektiflere aratiyorsun , her sehir icin 5 dedektif idealidir , daha az seviyede dedektif ile bulamama ihtimali var.Dedektifler buldutan sonra 2 saat icinde oldurmen lazim , yoksa tekrar aratman gerekiyor.Dedektiflerin buldugu inbox'una mesaj olarak geliyor.

Onune geleni olduremezsin , +1 rank , -1 rank ve ayni seviye rank , Kill Skill kazandirir , 2 rank ustunu zaten vuramiyorsun , 2 rank ve asagisindaki adamlari da oldurmen KS kazandirmaz.Ks oyunun en onemli noktalarindan , o yuzden ks kazanmak icin hep siselere ates etmelisin, digerlerini gec.ve kapkac yapmayin olursunuz.

Para kazanmanin en onemli yolu Narco-Booze Run'lar.Yani 30dk da bir degisen uyusturucu ve icki alim satimi yapmak.ucuz yerden lip pahali yerde satmak.

kimin ne kadar alabildigi burada yaziyor.
    Link-Tikla

ks kazanmak icin en az 501 mermi sıkmanız gerekiyor.detayli adam indirme bilgilerini belirtirseniz yardimci olmaya calisirim.su kadar ks , su kadar mermi , su rank vs vs vs..Bunlarin hepsi bir algoritmada hesaplaniyor.O yuzden her parametre cok onemli.

oyunu turkce oynayan , ingilizce bilmeyen arkadaslara birsey diyemem tabiiki ama , ingilizcesi inanin cok daha anlasilir ve kullanisli , cunku ircde bu terimlerle is yapiyorsunuz , oyunu 2 sene oynayipta bir OC yaparken hammeri aldinmi diye biri bir soru sordugunda o ne diye afallamayin ,cok fazla detay var , aklima gfeldikce yazacagim.Bir oc yaparken ve ya birini oldururken kendi sehrinizde ve Hammeri almis olarak gidersenzi daha basarili oluyorsunuz , Hammer nedir diye ailenizin TOP3 üne sorabilirsiniz :)

Bir thief icin en az : 2500 Mermi
    Bir LC için en az : 25000 Mermi
    Bir Brug için en az 60000 mermi gerekir aklinizda olsun.

Dostum bu deisir thiefe lc ye brug a göre , onun icin insanlari yanlis bilgilendirmiyelim, bi thief 2001 mermi ile de ölebilir rahat sekilde, lc ye tecrubem olmadi ama thief ölebilir 2001 mermiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkanguven -- 17 Nisan 2006; 16:57:05 >

• Thief oldum beyler KillSkill %6 oldu 1m falan da para var mermi yok ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Thief oldum beyler KillSkill %6 oldu 1m falan da para var mermi yok ama

mermi almaya calıs cok önemli
  • off öldüm ya thief %30 falandı 7.6 öldürme becerisi vardı yeni açtım 2 tane biri soplifter biri piciotto oldu bugün biri kız biri erkek nese devam kasmaya
  • bende bu oyunu oyuncusuyum ve rankım Chief yardıma ihtiyacı olan warsa pm atabilir oyunda (ıngame: freegostman )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freegostman -- 23 Nisan 2006; 16:54:13 >
  • yaw ben hiç mermi alamıyom daha shoplitferim
  • 9 günde mobster %15 olmuştum narc/booze sağolsun 7000 küsür mermim vardı 2000 tane satmıştım 2700 tane de adam öldürmeye harcamıştım.Toplamda 12000 e yakın mermi ediyo yani.Mermiler her dakika nın 5. saniyesinde çıkıyodu en son oynadığımda.Şimdi değiştimi bilmiorum.Kolay mermi almak için şu siteye bi bakın derim www.omertaturk.com/mermi.html

Oyuna reset atıldıktan sonra tekrar oynamaya başliicam şu aralar yazılılar filan bastırdı hiç bakamıyorum.İlk hesabım Damess ikincisi Dabigmess di. İkisindede mobster ken öldüm.

Sakın mermi satmayın.Omerta mirc kurun ve narc booze kanalına girin douglas ınız varsa sürekli buradaki fiyatları takip edip booze yapın.Narcotiği sonraya bırakın.Bustout(hapisten kaçırma) yapmaya gayret edin.Bir kez brug olup ölmeden ve bir kez de aile kurup godfather olmadan oyunu tam olarak öğrenemezsiniz. 3. hesabınıza kadar yüzeysel oynarsınız sonra aklınız başına gelir bi aileye girersiniz sonra yavaş yavaş öğrenmeye başlarsınız ka filan.Öğrenince daha bi zevkli oluyo oyun.

İyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 26 Nisan 2006; 23:11:07 >

• bende omerta oynuyorum thefim 100 tane arabam var 1 villam var bankada2000000 var cepte 50000 var mağazanın hepsini aldım
  • Değişik bir oyunmuş ancak millet öldüm diyor.Nasıl ölünce char kapanıyormu.Tekrar mı başlamak zorunda kalıyorsun.
  • Bu bölüm yeni gözüme çarptı da eski günlerim depreşti 2.1 de son anlarında tanıştım oyunla ve fazla oynamadım ama 2.2 de sonuna kdr oynadım ve 2.2 bitince oyunu bıraktım 2.3 te 1 hafta kdr oynadım
    2.2 de oynayanlar varsa beni çok iyi tanır nickim MetallicA idi. Sıkı dost olduğum biri çıkar belki burdan die bir yaziim dedim Cobras ailesinde uzun bir süre durduktan sonra oyun resetlenmesine 1 hafta kala kendi ailemi kurdum ve godfather olarak öldüm Size de başarılar dilemek isterdim ama geriye dönüp şöyle bir baktığımda zamanımı bir text-base game için boşuna harcadığımı anlıyorum sizde bence daha iyi oyunlara yönelebilirsiniz

• bendaha yeniim kayit islemini bitirecem
  • 1 tane mermim olmadan "eclipse" ailesinden 3 gün kacmayı basardım 4. gün indirdiler oda şehir değiştirmeyi unuttğum için. sadece zaman isteyen bir oyun ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.