Şimdi Ara

Omerta Oynuan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daki Omertya adLı oyunu oynuan varmı?

• Türlçelerşince oynarız.
  • Türkçe zaten :D

PrifiLinden Turkce yapabiLiosun :D
  • ben oynuyorum kllanıcı adım atasoyhk senin nedir ?
  • bende oynuyorum shoplifterim. bi aile teklif yaptı kabul etmedim ama kabul ettiniz dedi var mı böle bişey ya.ayrılamıozda şimdi...
  • msn XXXXXXXXXXXXX@hotmail.com

sizde werin msn rahat haberleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoyhk -- 21 Kasım 2005, 11:52:49 >
  • Asikan ve LetsshowEm

adında 2 kuLLanıcım var

aSikan Shop oLamk uzere...

Dieri piç :D

msn Profilde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    ...:::OMERTA OYUN REHBERİ:::...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide aiLEsi oLan varsa aiLe ye aLAbiLirmi beni..

bide aile nasıl kuruLuor biLen varsa anLatabiLirmi :D

Bide Şimdiden saoLun :D
  • Up
  • ya cok sıkıcı oyun..malesef ölünce de account gum.2 kez olup 3.kez basladim..maalesef bi hatun icin kastik bu kadar ama yeter dedim dun oynamicam sıkıldımmmmmmm:) tavsiye aile disinda kalmayin olursunuz..
    devamli ayni seylerin tekrarlandigi bi oyun..tek kelimeyle zaman kaybi..
  • bendeoynuyorum bu oyunu ama tam anlayamadım anlatırmısınz lütfen
  • Oyunda seviye atlamak belli bir süre sonra sıkıyor sürekli hapiste olmak insanı bayıyor en güzel yanı bir araba çaldıgında arabanın resmini ve özelliklerini görmek bir de ben biraz para biriktirince hemen kumara dalıyorum tabi her zaman kasa kazanıyor ..........
  • Zuahhahaha :D
  • Bu oyunu nerden indirebilirim aceba?
  • walla ben bayadır oynuyorum!!! şu an pickpoket tim ottomans ailesine girdim. ama çok fazla kastırıyo walla. bütün paramı kumarda yedim ztn
    herkese borcum var. herkes beni arıyo oyunda. paso şehir deiğiştiriyorum. sıkıldım walla. bigün öldürücekler ama hade neyseee
  • evet ya bütün para kumara gidiyor ama ben 200.000 dolar kaybedince bıraktım kumarı namuslu yollarla para kazanıyorum mesela araba çalıyorum.
  • arkadaşlar yakında bende aile kurcam aileye girmek isteyen benim le irtibata gecsin msn adresim bu dark_nevel@hotmail.com siz<i bekliyorum acele olun lütfen
  • Yaw o kadar oynuyorum anca 2 araba çalabildim.Birini başka bi kullanıcıdan çaldım.Hihihihhi sinirden küplere binmiştir şimdi.Bi tane reo royale çaldım biraz test sürüşü yaptım.Arabayı çalıyom sürmeyi bilmediğimden %50 hasarla geliyo araç.O yüzden biraz öğreneyim dedim.
  • akkadaşla siz kumarda para kaybettinizimi sanıyomnuz ben hayatım mı akybettim tam tamına 3.000.000 miyon gtti ve 10 dk kada ama bi odaar 2 katı oluyo bu kazandım canım saolsun
  • omkertacılar buraya aile kuyrucamda ondan omerta cılar gelsin bu adrese dark_nevel@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.