Şimdi Ara

#omerdemiristifa Bu Resmen Rezalet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adımı koyarım ali demir başta olsa perşembe yada cuma açıklanırdı. Osym son 4 yılda kazandığı yüksek ivmeyi yeni başkan ile kaybetti. Ygs nin 4 gunde acıklandıgı bır yıldayız. Bir önceki yıl gerçekleştirilen lys sınavı 6 gunde acıklanmıstı. Eğer bugun acıklanmasssa ömer demir ben bu işi beceremedim gelişen teknolojiye rağmen ben gece elaman çalıştırmadım diyerek şapkasını bırakıp gitmeli. #omerdemiristifa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 27 Haziran 2015; 14:30:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan artık cidden yeter açıklansın ona göre yolumuzu çizelim hayır yani üni araştırasım da gelmiyor of

• eksiler burdan (Ömer demire)
  • Ömer Demir (temsili) =

• ya anladık hocam kidebir ekttiler bultan ektile burdamödsamfaslnöfsaönsa öçffffff başımı etini yedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: syrmaa

ya anladık hocam kidebir ekttiler bultan ektile burdamödsamfaslnöfsaönsa öçffffff başımı etini yedin

sen bana yırmıh atma sen dışarda değilsin sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Omor domor ostofo hede hodeee. 2011 deki sinav sonucu 21 Temmuzda aciklanmisti. Bu neyin acelesi bu kadar anlamadim ki. Birde istekleri siralamis yok isi beceremedi yok aciklayamadi istifasini sunsun. Oldu tabi.

"Gun dogarken ardindan tepelerin, sonuc aciklaninca ... tum ogrencilerin". Ali Demir. Boslugu doldurmak sizin hayal gucunuze kalmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.