Şimdi Ara

OMEGLE.COM da bir Çİnli ile kavga ettim..Doğu Türkistan Hakkındaa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chinaaa baaaad persooon kill person baaad ingilizce güzel devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

böyle muhabbet mi olur ya adam iyi dayanmış . sanki bütün çinliler bebek yiyor . ayrıca ermeni-kürt kavgasınada benziyor bu olay diğer arkadaşların dediği gibi yani adam bu olayları sallamıyor bile olabilir . şahsen Türkiye'de ermeni-kürt kavgası çıksa bende sallamam . olaya duygusal olarak yaklaştığımızda ise Türklerin kurtulmasını istiyoruz (bende istiyorum) ama bu etkisiz devletimiz olduğu sürece kınamaktan öteye gidemeyiz

Bu devletin oradaki Türklerle hiç bir bağı yok.Aklınıza sokun artık bunu.Kıbrıs taki ve Kuzey Iraktaki Türkler hariç hiç bir kendini Türk tanımlayan millete bu devlet yardım etmek zorunda değildir!

ne diyosun evladım sen?

ortaokuldan itibaren size edebiyat dersinde okutulan tüm türk destanları o topraklarda öztürkler tarafından yazılmıştır.anadolu yokken türkistan vardı.hee öztürkleri türkten saymıyorsan,arnavut kürt karışımı milletine başka bi ad bul çünkü türk adı öztürklere aittir.

ağzına sağlık

• omeglede geziyodum geçen çinli bi kız geldi im from turkey dedim heralde bilmiyo hani ingilizcede hindi demek ya diyo dalga geçiyosun falan sonra zor anlattım türkiyenin turistler için hazırlanmış bi sitesini falan verdim anca anladı bazı elemanların olaylardan haberleri bile yok yani
  • ben ing. bilmediğim halde neredeyse anladım, adamla neredeyse resmen türkçe konuşmuşun yahu :=)

en ilginç yanı da

You: ok what time is it in china

:=)
  • why kill why kill başka bişe dememişsinki
  • neyse boşverin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxori -- 12 Temmuz 2009; 13:25:45 >
  • abicim sen dengesiz falanmısın ? resmen adama Türkleri niye öldürüyorsun demişsin.Bu kadar saçmada konuşulmaz ki ? sanki katliamları yapan o adam.Bu devletin işi.Sen kalkıpta her çinliyi katil diye suçlayamassın...ayrıca orada ölenler uygur türkleridir.Sırf iş olsun diye böyle saçma sapan şeyler yapılmaz arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Raven -- 12 Temmuz 2009; 13:29:36 >
  • eyw direkt dalmışsın..eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.