Şimdi Ara

Omegle-Chatroulette experience

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır eğlenme maksatlı bu sitelere girmeye başladım.Omegleyi yıllardır bilirim son durumu söyleyim tamamen evet tamamen Türk var %99 diyebilirim.Çoğu cinsel organını açmış her yaştan erkek kullanıcılar.Anlamadığım (çok mümkün değil barzolara ama) hadi kızlar geldi bikaç show yaptı, twerk yaptı diyelim ne yani saatlerce bunun için mi bunun başında durar eli şeyinde insan.Töbe töbe evet ben saatlerce durdum ve aynı tipler çıktı sürekli karşıma skip skip skip... aynı insanlar.Ben yabancı kafa dengi birileri bulup sohbet etme hevesiyle girmiştim ve omegleyi bu sebeple bıraktım.(Gerçi bi tane türk kızla tanıştık saatlerce konuştuk şuanda konuşuyoruz beni bodruma bekliyor ama o ayrı bi konu girmeyeceğim)
    Ve chatroulletedi denemeye karar verdim.Evet Omegle'ye göre çok daha iyi en azından eli şeyinde 60 yaşında dayılar yok ve sohbet etme isteğinde insanlar var.Bir çok yaştan kız erkek herkesle konuştum sırf ingilizce gelişsin diye ve gerçekten çok etkiliyor ingilizceyi.Misal bi israilli 18 yaşında kızla tanıştım.(Benle yaşıt oda)Saatlerce konuştuk.Askere gidecekmiş bundan yakındı.Müslümanları sevdiğini herhangi bi ayrım yapmadığını söyledi.Bende aynen karşılık verdim.Ama İsrail hükümetinden hoşlanmadığımı belirttim.Irkçı olmadığımı söyledim.Tanıştığım bu gibi insanlarla hemen sosyal medyada takipleşiyoruz ve anında yeni bi arkadaş oluyo sanki buda çok hoşuma gidiyo.Arkadaşlar en azından ingilizce öğrenmek geliştirmek isteyenler chatroulette yi kullanabilir eğlenmek için de kullanabilirsiniz.İnsan çok eğleniyor.Gürcistanlılar çok var bir çok kızla tanıştım.Şunu belirtmek isterimki tipime güvenen bi insan falan değilim yani herhangi bi özgüvensizlik yapmayın açın girin abuk sabuk hareketler yapmadan kafa dengi adamlar bulun arkadaşlar.Bi tane texaslı nigga güm güm şarkısını dinliyodu hayret ettim.Sohebt ettik uzunca istanbuldan bahsetti gelmiş buraya ben tekrar davet ettim kendisini.Aksaray daki niggalar dan bahsettim :D.Öyle işte yazdım bilgilendirme amaçlı.
    Ayrıca ben burdaki tecrübelerimi you tube da ve burada paylaşmak isterim bunun için önerebileceğiniz bi program var mı?(video yapmak için)Eğer yapabilirsem eğlendiğim güzel dakikaları burda paylaşmak isterim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne konuşuyorsun oradaki insanlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git ders calis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

/>

Sonunda soldakinin mutluluğu...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

ne konuşuyorsun oradaki insanlarla

her şey hocam aklına gelebilecek her şeyi konuşuyorum
  • Omegle'nin ios versiyonunda takılıyordum bir ara çok kız arkadaşım oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TikTok Viewer Bot
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya girmeden önce şu Starbucks kahvelerinden biri sandım

• quote:

Sen niye efsane avatarını değiştirdin

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

up

Omegle türk dolu değil aslında ip adresinden otomatik baglaniyor türklere facebook ile giris yapinca senin beğendiklerini beğenen yabancilarda cikiyor karsina

• quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

quote:

Sen niye efsane avatarını değiştirdin

Revizyona gitme kararı aldım, ama kızıldan vazgeçmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 3 Haziran 2015; 18:58:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.