Arkadaşlar maddi sıkıntılarımdan dolayı koleksiyonumdan bazı saatleri satışa çıkardım,saatleri normalde satacağımdan çok daha uyguna bırakıyorum,saatler replikadır fakat hamilton ve omega çok kaliteli bir mekanizmaya sahiptir,saat&saat te öyle bir saati 400 den aşağı alamazsınız,Saatler sıfır ayarındadır ve en ufak çizik hasar yoktur,isteyene kordon değişebilirim mevcut olanlardan
OMEGA SEAMASTER CO-AXİAL
-Saatte tüm göstergeler çalışmaktadır -Saat otomatiktir ve yaklaşık iyi performansla 40 saati gördüm -ay-gün-zaman dilimi göstergeleri mevcuttur -orjinalinde olduğu gibi helyum ayarlaması vardır fakat ne işe yaradığını çözemedim -saatte en ufak bir çizik hasar yoktur -kaliteli bir işlemeciliğe sahiptir,omega sahibi bir saatçiye götürdüğümde saatin orjinal olmadığını anlayamamıştı:) -FİYAT:175 TL
HAMİLTON KHAKİ
-saatte tüm göstergeler aktiftir -gün-tarih ve kronometre vardır -en ufak çizik hasar yoktur -Pillidir -saat çok şıktır benim favorilerimden FİYAT:175 TL
DIESEL
-Saatin 2 farklı mekanizması vardır yani 2 farklı saat var içinde -arkasında daha jelatini bile duruyor -saat fonksiyonellikten çok görsel etkilemeye yöneliktir ve çok şıktır -kasa çapı büyüktür -kesinlikle hiçbir çiziği yoktur FİYAT:120 TL
IK
-Saat iskelet saattir ve otomatiktir -saatin görünümü gerçekten çok hoştur ve yaklaşık 1 gün idare etmektedir power reserve i -kasa çapı herkesin koluna olacak büyüklüktedir -camında kesinlikle hiç bir çiziği yoktur FİYAT:120 tl