Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler 3 kutusu 45-50 tl ye satılan carlsonlar güvenilirmi hakikaten ? ben tanesini 38 liraya aldım. nasıl satılıyo bu fiyata allah aşkına. bi bilgilendirirmisiniz

özellikle epidoras bilgilendirebilirmi bizi

ve birde güvenir bulduğum efa dailiy yi ucuza alabileceğim bi yer varmı. hani 35-38 tl arasında fiyata bulursam alacğaım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 10 Aralık 2013; 23:58:20 >
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu daha onceden tartismistik satici bu urunden adetli olarak aliyormus 5000 adet gibi ve maliyetide oldukca asagi cekiyor
    Kutusunu 10tl ye almis olsa 30tl ye alip bize 50tl ye yatiyor.

Carlson sirketide artik ciftliklerinde balik uretimi yapiyor olmaliki bu kadar urunu rahatlikla temin edip ucuza satabiliyorlar...

Diye dusunuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum bende efa 1200 da karar kildim gibi. Simdi ikinci asama hesapli fiyat olayini arastiricam .Uygun fiyat bulursak paylasalim

Hocam biz internetten sipraris verdik 2 arkadas.Efa 1200 u 79.80 aldik kargo içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Hocam biz internetten sipraris verdik 2 arkadas.Efa 1200 u 79.80 aldik kargo içinde

kaç kapsül hocam ?

quote:

Dostum bende efa 1200 da karar kildim gibi. Simdi ikinci asama hesapli fiyat olayini arastiricam .Uygun fiyat bulursak paylasalim

bende efa-carlson. bulursak haberleşelim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Bu konuyu daha onceden tartismistik satici bu urunden adetli olarak aliyormus 5000 adet gibi ve maliyetide oldukca asagi cekiyor
    Kutusunu 10tl ye almis olsa 30tl ye alip bize 50tl ye yatiyor.

Carlson sirketide artik ciftliklerinde balik uretimi yapiyor olmaliki bu kadar urunu rahatlikla temin edip ucuza satabiliyorlar...

Diye dusunuyorum...

bu arada süper konu ve donanım.. kral adamsın vallahi. bu 3 lü carlsonlara güvenebilirmiyiz sence ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

3 firma arasında kaldım. Efa daily, Solgar ,Gnc. Üstatlar siz alsanız hangisini tercih ederdiniz.

Bencede solgar ve gnc bu konuda belli tecrübeye sahip bilindik markalar. Ben bunların dışında bizdeki internet sitelerinde satılan ve çok uygun fiyatlara sahip markalara pek güvenmiyorum. Ben farklı markaları baya inceledim inanın çoğu şişesinin üzerinde aynı yazılara sahip olan fakat markalarının farklı olduğu ürünler. Ben pek güvenemedim. Alırsam solgar veya gnc düşünüyorum.

New life'ın EFA ürünleri de IFOS onaylıdır. IFOS la ilgili bilgi almak için:
    http://www.newlife.com.tr/tr/ifosdetay/1

Zamanında bu ürünü araştırırken IFOS'un sitesinden de kontrol etmiştik.
    Siz de bakabilirsiniz. Listeden new life a tıklayınız
    http://www.ifosprogram.com/consumer-reports.aspx

Yani bu ürünü de güvenle kullanabilirsiniz.

Bunu bilmediğimden yazmadım ama inceleyince adam gibi bir firma olduğu belli. Zaten çoğu markayı internette yaz bak sadece satış ilanları var. doğru dürüst bir internet siteleri bile yok.

Ustat ifos ne is yapar acaba. Incelenen urunlerdeki kriterleri nedir. solgar 950 ve gncde bu sertifika varmidir. Saygilar

Üstteki newlife ın kısa yolunu paylaşmış arkadaş. orada ayrıntılı yazıyor. solgar ve gnc dede kendi sitelerine gir orada dediğin ürünü arat yap. kutu içeriğini ayrıntılı yazmışlar. Bende genelde epa dha içeriklerine baktığımdan ifos nedir yabancı kalmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

kaç kapsül hocam ?

quote:

Dostum 45 kapsül Arkadasin paypali ile aldık.eczane.com.tr adresi. Benim gördüğüm piyasada en iyi fiyat. Orjinal sitede 55 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 11 Aralık 2013; 10:50:18 >

• quote:

Dostum 45 kapsül Arkadasin paypali ile aldık.eczane.com.tr adresi. Benim gördüğüm piyasada en iyi fiyat. Orjinal sitede 55 tl

yani 90 kapsül. bencede iyi fiyat hocam
  • quote:

quote:

quote:

kaç kapsül hocam ?

quote:

ne kadara aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

ne kadara aldınız ?

90 kapsülü 78 tl ye almış. bence çok iyi.

Bu arada omega 3 garip etkiler yapıyo (carlson) başımda çoooook az bi ağrı. gözlerde hafif buğulanma,mayışma ve nasıl diyim uyuşukluk gibi. enteresan bir durum.

ne dersin bu arada @epidoras ?
  • Peki arkadaşlar tahlillerde vücuttaki aktif omega 3 değerini gorebiliyormuyuz?

• quote:

quote:

ne kadara aldınız ?

Bu arada omega 3 garip etkiler yapıyo (carlson) başımda çoooook az bi ağrı. gözlerde hafif buğulanma,mayışma ve nasıl diyim uyuşukluk gibi. enteresan bir durum.

günde ne kadar alıyorsun.
  • quote:

quote:

ne kadara aldınız ?

bende now omega3 aldım . 1 kapsülde 500 epa + 250 dha var. 180 adedi 130tl
  • quote:

Peki arkadaşlar tahlillerde vücuttaki aktif omega 3 değerini gorebiliyormuyuz?

D vitamini, omega3 gibi vitamin değerlerinin ölçümü için özel testler var. Normal kan tahlillerimde bu vitamin değerleri ölçülmüyor. Bu tip ölçümleri yapan yerleri bulup yaptırmak lazım.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Peki vücuttaki omega 3 normal ise birde hap desteği almanın kısa ve özellikle uzun vadede vücuda etkisini nasil düşünmek lazım

• quote:

quote:

quote:

ne kadara aldınız ?

Hocam hangi ülkenin üretimi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadara aldınız ?

Hocam hangi ülkenin üretimi?

http://www.nowfoods.com/ sitesi bu .

http://www.nowfoods.com/Ultra-Omega-3-180-Softgels.htm üründe bu.

• quote:

Peki vücuttaki omega 3 normal ise birde hap desteği almanın kısa ve özellikle uzun vadede vücuda etkisini nasil düşünmek lazım

Omega 3 ün ve D vitaminin gerekli olduğunu söyleyen prf.ler ülkemizde çoğu insanın omega 3 ve d vitamini fakiri olduğunu belirtiyorlar. Eğer yeteri kadar omega 3 içeren ürünleri tükettiğinizi düşünüyorsanız almayabilirsiniz.

Okuduğum araştırmalar da fazla omega 3 ün zararlarından bahsedilmiyor. Fazlasının vücuttan atılacağını belirtiyorlar. Bu arada kalp rahatsızlğı oaln akişilerde kan seyreltici ilaçlarla omega3 katkılarının alınmaması gerektiğini belirtiyorlar. Çünkü omega3 de kanı seyreltiyormuş..
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Üstat sayende baya bi aydinlandim.Evde ampul yakmamiza gerek kalmadı.)

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.