2 tane kekuri ring +7 horn crossbow +8 composite bow +7 dex takilar.
hepsi gitti ama 1 saat ocne.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
ben şahidim ama neden gitti
pm attim okursan anlarsin :)
quote:
Orjinalden alıntı: berkantsatin
quote:
ben şahidim ama neden gitti
offfffff offffffff
quote:
Orjinalden alıntı: Rojitan
Topiçte gene gereken cevaplar alınmıyor...
Walla kardeş bende onu diyorum Beyler topicte laf kalabalığı yapmayın Konuşuyosanız konuya uygun konuşun
Bu arada bana +8 two handed sword düştü
30 goblin (macrosuz) 3 abyys 1 tanede Horn crossbow +6 yapana kadar anam ağladı.. Bu arkadaşın bunları hangi vakit yaptığını anlamadım wallaha Helal Olsun!!!
quote:
+2 ghorn crossbow
bi tane dex takım bile yok
araya sıkıştırayım dex takılar neyden düşer?
kekuri ler macro ile geri kalanlari kendim yaptim.simdi dogruya dogru kardesler.
quote:
Orjinalden alıntı: Gryphon
30 goblin (macrosuz) 3 abyys 1 tanede Horn crossbow +6 yapana kadar anam ağladı.. Bu arkadaşın bunları hangi vakit yaptığını anlamadım wallaha Helal Olsun!!!
quote:
e1 tane kekuri 20 tane goblins +6 crossbow 3 tane +8 stiellos 2 tane +6 sword 2 mil para 30 tane upgarde scroll we goblin kıyagetlerr
bende +7 wızart ,+7 hp kıyafetler, clanımızda ise diamond ring war deruvısh founder kestık (tabi 2 tane ksçı parti wardı onlar olmasa kesemezdık )diamond ring çıktı onu satıcak bi adam arıyoruz
pesimistic forumun yenisisin ısınıorum diosun bu topicte yazdıım mesaj kadar bişi demiyorum... blade vs laf atmadan önce kendien bak biraz nbbekle düşüncelerini ve başkalarının mesaj atmalarını bekle daha sonra tüm düşüncleerini toplu yazarsın
iron bow +2
BENDE Bİ BOK YOK ZUHAHA.ÇÜNKÜ OLYPİA"YA GEÇMEDİM ZUHAHA
Durangal +1 113 attack One Handed Sword (Tek elle kullanilan kilic) ..
Walla bende +7 flamberge bide war çitin üstlük var
bende +4 bardish war lvl 41
abyss den arkadaş'a 2 tane raptor çıktı 2 tane derken 1 tanesinden diğil tabi 1 hafta sonra çıkdı 2. olanı
walla yalanım yok 2 tane chitin +5/str war ikiside abyssten
glave +5 şimdilk +9 str kolye +7 full str takı +7 full fp set lvl58 warrior
1 tane warrior chitin pad +1(abyss den düştü), 1 tane rogue full plate goblin ( walla bu balığına düştü ) 1 tane str 7 yüzük ( kendim 6 dan 7 ye bastım ) 6-7 tane priest full plate, 2 tane warrior full plate, 2 tane rogue full plate, 6 tane crystal giyecek( karışık) 6 tane opal, 1 crystal, 1 sapphire, bir de 41 lik paper MaGe Nickini de yazam ExELaNcE ''_________'' clanının kurucusu Olympia Karus
Ayrıca clanımız +40 dır.Girmek isteyenlerin beni oyunda bulması ya da pm atması rica olnur. Clanın en yüksek lwli adamı lwl 51 warrior en düşük lwl 35 rogue (Kardeşim )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme