Şimdi Ara

OLYMPUSTA 62 %84 rogue 100YTL (SATILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayirli satişlar

• HayırLı satıŞlarr
  • Sağolun.Char cidden uygun.Şu güne kadar sattığım en uygun char diyebilirim.
  • ne kadar istiosun belki alabilirim
  • 100 ytl.Hepsi dahil kuşu var beyaz kurdu var.Kesin alacam diyosan daha detaylı ssler atabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

100 ytl.Hepsi dahil kuşu var beyaz kurdu var.Kesin alacam diyosan daha detaylı ssler atabilirim.

charda biraz daha gold olsaydı alabilirdim.
  • yeni server (saturn) de lwl 52 full int spear la takas edermisin ? çarda gold ticket+sp ticket+kedi war konusmak istersen msn m rap_manyagi_tolga@hotmail.com cvp ını bekliyorum
  • İçindekilerini satsan 30mi bulur merak etme.İçinde elementler ve itemler var.64 lük xbowuda hazır.vs
  • quote:

İçindekilerini satsan 30mi bulur merak etme.İçinde elementler ve itemler var.64 lük xbowuda hazır.vs

http://forum.donanimhaber.com/m_19328422/tm.htm şu charla takas olur mu veyada char + bi miktar para
  • Yok malesef her türlü takasa kapalıyım.Tepkisiz arkadaşım içinde geçerli bu.Pcyi yenilemem lazım.Charın fiyatı çok uygun.Dediğim gibi şuana kadar sattığım en uygun fiyatlı char.
  • peki !
  • bursada nerde oturuyon ^^ oylesine bi soru
  • Yıldırım.
  • quote:

Yıldırım.

ağlama olm ya
  • güzel char ama biraz daha resim lazım
  • Kesin alıcı varsa atarız detaylı resimleri.
  • Böyle Sınıf arkadaşı düşman başına ,hayırlı satışlar babayiğit.
  • Ayrica ekleyeyim..

Serverda gayet tanınmıştır. Zamaninda Avrupalilarin En iyi Guildinde yer almiştir..

Skiller kusursuz verilmiştir. Yanlış hatirlamıyorsam 0 yada 1 gap vardi.

Crossbow iyi sayılır 16 Crit ve güzel Bluelari var + 3.. Kasada 64 11 Crit bowu hazir.

Biriktirdigim elementler var. Materialleri ayrıştırsanız kasada duran en az 120 Wind 2 çıkar. Birde kasadakiler var. 400 Wind 2 falan çıkar sanırım. Gerisi bol.

Silk itemleri bol. Hayvanat bahçesi mübarek

Charda en son 500 Sp vardi sanirim..

Char çok güzeldir bakmaya doyamayacaginiz güzelliktedir özellikle Thief olunca..

2.5 Level Thief idi maddi ihtiyaclar dogrultusunda Trader oldum ama bir trade bile yapmadim. Alıcak kişi yapar..

• Arkadaş istiyordu parayı toparlayıp verirse bnuda ben alırım(arkadaşa da Lara'yı verrim bu bna kalır)
    quote:

Sağolun.Char cidden uygun.Şu güne kadar sattığım en uygun char diyebilirim.

Diyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 3 Aralık 2007; 16:36:04 >
  • İlke saol la.

Sox Koleksiyon eden kardeşim ^_^ valla sen bunu al derim bak angellaradan daha güzel ve avantajlı.Fiyatı 100 lira.Bunu sen al angeli arkadaşına verirsin.Yeterki müşteri çıksın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.