Şimdi Ara

Olymposun Denizi Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkucuk

arkadaşlar ben şuan beldibinde yim. yarın konakladığım otelden ayrılıp olimposa gitmeyi düşünüyorum. hiçbir yerden rezervasyon yaptırmadım. acaba sıkıntı yaşarmıyım??
    birde olimpos da denize ulaşmak için antik kenti her geçişimizde para ödememizmi gerekecek?? eğer para ödeyeceksek çıralı daha mantıklı gibi..

sezon sonu oldugu ıcın yer sıkıntısı olmaz bence. muzekartınız varsa gecıslerde gecerlı . yada orda satılan 1 kart var plaj kart 1 hafta gecerlı 2 sene once 7 tl ıdı ondan alırsınız. yada maxımum kredı kartınız varsa artık onda muzekart ozellıgı var onuda kullanabılrsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nixx

quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

arkadaşlar ben şuan beldibinde yim. yarın konakladığım otelden ayrılıp olimposa gitmeyi düşünüyorum. hiçbir yerden rezervasyon yaptırmadım. acaba sıkıntı yaşarmıyım??
    birde olimpos da denize ulaşmak için antik kenti her geçişimizde para ödememizmi gerekecek?? eğer para ödeyeceksek çıralı daha mantıklı gibi..

sezon sonu oldugu ıcın yer sıkıntısı olmaz bence. muzekartınız varsa gecıslerde gecerlı . yada orda satılan 1 kart var plaj kart 1 hafta gecerlı 2 sene once 7 tl ıdı ondan alırsınız. yada maxımum kredı kartınız varsa artık onda muzekart ozellıgı var onuda kullanabılrsınız

olimpos yerine Çıralı ya gittim, gayet sakin ve güzel bir yerdi. ilk gece yanartaş a çıktık, tırmanış çok yorucuydu ama manzara güzeldi. çıralıda 1 gece kaldım.
    çıralı da ortam beklediğim kadar otantik değildi(beklediğim kadar derken, olimpos hakkında birşeyler duymuştum, çıralı da öyledir sanıyordum..)
    yinede tatil çok güzeldi.

• Geçen hafta olimposta olan bir kişi olarak izlenimlerimi yazım

1-denizi çok güzel tertemiz
    2- kesinlikle deniz ayakkabısı al ben ilk gün şuursuz bir şekilde girdim denize baya sıkıntılıydı sonra ordan aldım rahat rahat tatilimi tamamladım
    3- olimposta şöyle bir sıkıntı var antik kenti geçtin sahile indin herhangi bir şezlong vs yok şemsiyeyide ordaki bakkallar 5 mi 10 tl yemi ne kiralanıyordu biz sahil şeridinden yürüyüp devam edince ileride pansiyonla vs var onların kendine ait şezlongları var öğle yemeğini orda yerseniz şezlong şemsiye parası ödemezsiniz.
    4-gece benim gördüğüm oralarda düzgün bir caktüs bar var merkeze çıkar gibi yürüdüğünüzde birde eski yeni diye bir mekan var oraya servis kalkıyor ikiside canlı mekandır ama bu caktüs e uğramanızı tavsiye ederim canlı müzik siyahi bir arkadaş çıkıyor ve ağzından türkçe sabuha ve merak etme sen cover lerni dinlemenizi tavisiye ederim.

yüzme ii biliyosanız tekne turu güzeldir 50 tl ye yaptık tüm gün sürüyor
    rafting çok ii tur firması size çok adrenalin falan var der ama ole bişi yok ama güzel yapılası bir olay 4-5 saat botun içindesiniz
    eğer adrenalini seviyorum diyosanızda adrasan dağından yamaç paraşütü var ben denedim mükemmel bir deneyim 30-35 dakika havada kalıyorsunuz ve anlatılmaz bir manzara tavsiye ederim

• bnce gelmelisin bnm memleketim :D :D hergün denizdeyim süpper ötesi bi deniz ymn ederim :D :D
  • Olimposun denizi cok taslidir. Ama asil guzel deniz taslik olur unutmayin. Deniz ayakkabisiz gidilmez. Muhtesem denizi izlemek icin yuze takilan deniz gozlugu almadan da gidilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.