Şimdi Ara

OLYMPIA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar her yabancı sitede server lerin ayrı ayrı köşesi var. Hadi buyrun Olympia hakkındaki herşeyi buraya yazalım.

Ben başlayayım Bu pazar ne zaman pahalanacak? Hiç para kazanamıyoruz?? Biraz piyasayı yükseltsekmi

• piyasayı yükseltmenin ne manası var . her şey ucuz ne güzel işte.
  • yaw elimizde bissürü malzeme var mesela Trinas, 1500 scroll vb.. trinas 20m yapıo, Kekuri ring 13-15 arası çok komik yaw
  • en azından herkes istediği itemi alabilecek. kimsenin item sorunu olmayacak. ucuz bir serverda fazla para sahibi olupta ne yapacan. daha fazla sorun çekecen. kekuri ring 15m demişsin diğer serverlardaki gibi 200m-400m olsa daha rahat mı alınacak.
  • ama ucuz olunca para kazanamıoz kazanamayınca o ucuz şeyleri bile alamıoz. Bide o var yanii. Bide bişi daha Olympia da abyss in drop rate i yüksek denmişti ama kaç tane kırdıysam hep kek ve pot çıktı. Abyss ten iyi bişi düşüren varmı olympiada??
  • bi arkadasıma 3. abyss de ib dustu..sans işi ama olympiada daha yuksek olabilir item cıkma sansı..
  • ee hadi bea
  • PAZARI MAZARI BIRAKIN DA AGALAR BEN OLYMPİAYA GELMEK İSTİYORUM
    SİZCE AKILLI Bİ KADAR MI
    NASIL ORASI BEĞENDİNİZMİ
    EZİKLER ÇOK MU
    NASIL LVL KASIONUZ
    NASIL PARA KASIONUZ
    KOSP ÇULAR VAR MI ( bence evet! )
    PELERİNLİ CLAN VAR MI

bütün bunların cvp ını bekliorum
    olympiadaki kardeşlerim
    REP REP REP diorum başka da bişe demiorum

• arkadasım etraf kospcu dolu bunda yanılmamıssın
  • bence olymia benim gibiler için ideal çünkü ben noob sayılırım oyunu olympiada ögrendim.....
    bu arada kesinlikle eziq deilim lvl 50...
  • quote:

Orjinalden alıntı: originals

Evet Arkadaşlar her yabancı sitede server lerin ayrı ayrı köşesi var. Hadi buyrun Olympia hakkındaki herşeyi buraya yazalım.

Ben başlayayım Bu pazar ne zaman pahalanacak? Hiç para kazanamıyoruz?? Biraz piyasayı yükseltsekmi

olimpia ile ilgili üst konu war ztn
  • iyi sen oraya yaz o zaman
  • pazar fiyatları çok düşük ama hiç bişey alamıyorum :'( salamander'i bile 450k dan zor satıyorum....
    mirage mesela 3m ye bile var... para kazanmak lazım ama abyss kosp'çu dolu başka türlüde para kasmak zor oluyor.. herşey ucuz ama alamıyoruz orası kötü. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.