Şimdi Ara

oluşturduğum klasör silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oluşturduğum klasör silemiyorum ne yapmalıyım ??

• Bu soruna bir bilgisayarda rastlamıştım. Soruna neden olan zararlı bir yazılım ama bir türlü bulamadım nedenini. Oluşturduğun klasörü bütük ihtimal kullanan bir program var. Tabi benle aynı ise durum.

Eğer yapabiliyorsan bilgisayara güvenli modda gir.

Güvenli modda iken klasörü silmeye çalış.

Eğer klasör silinmiyorsa, kullanılan dosya veya klasörleri, kullandığı programdan ayıran yazılımlar var nette. O yazılımı yükleyip klasörü boşa çıkarabilir sonra silebilirsin.

Buna rağmen silinmiyorsa ve formatsız gözden kaybetmek istiyorsan onu tek çözüm o klasöre sağ tıklayıp "GENEL" sekmesinden gizli seçeneğini seçip klasörün görünmemesini sağlayabilirsin.Tabi gizli klasörleri göster seçeneği açıkken yine görünecektir.

Ben böyle yapıp klasörü ortadan kaldırdım. Hiç de sorun olmamıştı bilgisayar tıkır tıkır çalışmaya devam etmişti. :)

• maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    bir programın kullandığını sanmıyorum içinde torrentten indirdiğim diziler vardı diziler silindi fakat klasör silinmedi
  • Torrenten indirdiğin diziler direkt o klasöre mi iniyordu yani torrentin indirme yeri olarak o klasörü mü seçtin yoksa indirdiğin dizileri sonra mı o klasöre attın?

Klasörün silinmeme nedeni ya klasörün içini kullanan bir program var yada zararlı bir yazılım yüzünden silinmiyor başka açıklaması olduğunu sanmıyorum.

Şimdi sana yazarken aklıma geldi Bluetooth için indirme klasörü olarak masaüstüne klasör oluşturmuştum. Daha sonradan o klasörü masaüstünde bir yere yerleştirmiştim ve ne için kullandığımı unuttum içinde müzikler vardı.

Neyse bir gün klasörün içini temizledikten sonra onu silmeye çalıştım ama ne yaptıysam silemedim. Sonradan aklıma geldi ne için kullandığım. Bluetooth yazılımını devre dışı bıraktıktan sonra silme işlemini gerçekleştirebildim. Ama bu seferde bilgisayar her açılışta bluetooth programı başladığında masaüstünde yeni klasör oluşturuyordu. :D Kendiliğinden boş klasör oluşuyordu. Sonradan kaydedilme yerini değiştridim programın öyle düzeldi. :)

• maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    indirdiğim diziler direkt o klasöre mi iniyordu
  • Soru mu sordun cevap mı verdin. :)

İndirdiğin diziler direkt o klasöre iniyorsa eğer;

Torrent indirme yerini değiştir. Torrent porgramını kapat ve öyle silmeyi dene klasörü
  • Torrent prpgramını kapatman yeterli. Olmazsa Unlocker ile sil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.