Şimdi Ara

Olumsuz referans ilanıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • armani71 adlı kullanıcıya 95 tl ödeyerek n11.com 222 tl hediye çeki aldım. Ancak sipariş mağaza tarafından iptal edildi ve çeki kullanamadım. Buna rağmen armani71 adlı kullanıcı 95 tl yi geri ödememiş, sorumluluğun kendisinde olmadığını beyan etmiştir. Boşuboşuna kendisine ödeme yapmış bulunmaktayım. Lütfen bu kullanıcı konusunda dikkatli olun. Saygılar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mscuh kullanıcısına yanıt
    adamın çeki yandımı duruyormu?
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    siparişinizi mağaza iptal ettiyse bu arkadaşın suçu yokki efendim. alışveriş yapmadan mağaza ile mutlaka görüşüp alışveriş yapılması daha sağlıklı. n11 in maalesef böyle tuzakları var. dün de 111 bonusumu kullanırken adresi yanlış girdiğim için iptale bastığım için 1 sn de tüm bonusumu yaktı n11
  • sipariş iptal olunca n11.com geri yüklememiş

• bu haksız kazançtır arkadaşlar, ben bir çek satsam ve kişi onu kullanamasa her ne ne sebeple olursa olsun, onu geri öderim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mscuh

bu haksız kazançtır arkadaşlar, ben bir çek satsam ve kişi onu kullanamasa her ne ne sebeple olursa olsun, onu geri öderim..

yanlısın var hocam. bu forumda senin mantığında bi ticari işleyiş yok. 222 tl lik çeki 95 liraya sen aldığın için o riski bilerek alıyorsun. arkadaşı karalaman haksızlık olmuş. bence özür dilemelisin. saygılarımla.
  • Hocam çeki satan arkadaşın ne sucu var anlamadım, siparişi o mu iptal etmiş? alışverişi yapan siz alışverişi iptal eden n11, çeki satanın burdaki sorumluluğu size sigorta vermek mi!! bu kadar da bencil olmayın lütfen, gidip n11 den hakkınızı isteyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3RTARI -- 10 Ocak 2015; 23:37:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Referans ilanıdır
    2 yıl önce açıldı
    Referans İlanıdır!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanmadığım çek için 95 tl ödedim ve suçlu oldum özür dilemem gerekiyor??? Arkadaşlar sizin ticari anlayışınızda bir sıkıntı olabilir mi?

• Arkadaş haklı madem sipariş iptal edildi.paranın iadesi gerekir.hesap arkadaşın olmadığı için nasıl hakkını arayacak.Çeki alanın ne suçu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 10 Ocak 2015; 23:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekin skt nedir

• Bence satan yada ceki satin alan arkadasin sucu yok sorun n11 ve satıcı da birde sunu ekliyim bu tur.cekleri kullanirken saticiyla gorusup siparis vermek gerek bence

• Bu gibi durumlarda (siparişi iptal eden mağaza ise) çek yanmaz arkadaşlar, hesap sahibi arkadaş gerekli ve yeterli girişimde bulunursa çek tekrar yüklenir, ne şiş yanar, ne kebap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

quote:

bu haksız kazançtır arkadaşlar, ben bir çek satsam ve kişi onu kullanamasa her ne ne sebeple olursa olsun, onu geri öderim..

yanlısın var hocam. bu forumda senin mantığında bi ticari işleyiş yok. 222 tl lik çeki 95 liraya sen aldığın için o riski bilerek alıyorsun. arkadaşı karalaman haksızlık olmuş. bence özür dilemelisin. saygılarımla.

aynen.çeki satan arkadasın hiç bir kusuru yok.forumda çek satışta bazı kurallar vardır.bu kurala göre suç n11 satıcısında ve o satıcıyı seçen sizdedir.eğer ki satışı n11 iptal etmiş olsaydı hesapta bir sorun olabilirdi ve bu sefer ücret iadesi isteyebilirdiniz.(bazen alıcı yüzünden de iptal olabilir o durumlar hariç )
    lütfen ilanınızı düzeltiniz ve arkadası bostan yere suçlamayınız.bu iş birilerine aracı olmaya benzemiş.eğer ki evlenip mutlu olsalardı allahtan ama yok anlaşamasalardı bütün suç tanıştırandadır hesabına dönmüş.

n11 genelde 3 tip durumda iptal olur
    1- aldıgınız mağaza satısı iptal eder.
    2- aldıgınız kuponu toplu alımda kullandıgınız için n11 yakalarsa iptal eder
    3- aldıgınız kuponun hesap sahibinin başka hesapları oldugu anlaşılırsa n11 iptal edebilir.

şimdi 1 ve 2 başınıza gelirse kupon satanın bir sucu olmadıgı için iade etmez.ama 3. secenek olursa suçlu ve sorumluluk kupon sahibinde oldugu için parayı iade etmek zorundadır.

size kodu satan arkadasın tek hatası var oda başta size iptal vs. durumunda benden kaynaklı olmadıkca sorumluluk almam diyecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 11 Ocak 2015; 0:03:59 >

• Skt geçmemişse kupon hesaba tekrar yüklenir.

• bence iki taraf da kendine göre haklı en iyisi bu işi baştan konuşup anlaşmak gerekir. bunların olma ihtimali n11 de yüksek. bugün benim 700/111 tl kuponum aktif değildi. son günü bugün olmasına rağman. 111 in üzerine bir bardak su içtim gibi. gerekli yazışmaları fln yaptım. lakin birden fazla hesabım olduğu için çok fazla ileri gidemem. burdaki olay da satan arkadaşın 222 tl lik kuponu alan arkadaşın da 95 tl lik parası gitmiş. baştan sipariş iptal olursa ne yaparız diye konuşmak ve anlaşmak lazım diye düşünüyorum. ikiniz de haklsınız. ortasını bulmanız lazım diye düşünüyorum. en azından yarı yarıya anlaşabilirsiniz.
  • quote:

kullanmadığım çek için 95 tl ödedim ve suçlu oldum özür dilemem gerekiyor??? Arkadaşlar sizin ticari anlayışınızda bir sıkıntı olabilir mi?

Burada kimse çek matbaası gibi çek basıp ticaret yapmıyor. Kendi alışveriş yaparak kazandığı çeki yarısından da düşük fiyata satıyor. Sizin çıkarınız da olmasa almazsınız herhalde. Madem arkadaşın haksız kazanç sağladığını düşünüyorsunuz, imkanınız varsa çekini iade edin, o da ödediğiniz tutarı size ödesin. Çeki satan kişi belki kendi alışveriş yapsaydı çeki yanmayacaktı. Alacağı ürünü de 95 değil, 222 TL indirimli alacaktı. Bu şekilde düşünürseniz karşıya hak verirsiniz. Burda kimse mağazaların alışverişi iptal edip etmeyeceği ile ilgili garanti veremez.

• arkadaşlar eğer satıcı siparişi iptale derse n11 puanı mutlaka geri yükler.
    eğer hesaba hala girebiliyorsanız kuponun geri yüklendiğini görürsünüz. eğer hesap sahibi şifreyi değiştirdi ise mutlaka şifreyi isteyin

n11 kupon kullanı sayfasında aynen alıntıdır.

Alıcı İptal/İade Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.

Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
    Satıcı İptal Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir.
    Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır.
    Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

• kupon sahibi haksiz değil. siparis iptali kupon sahibinin sorumlulugunda degildir.muhtemelen n11 geri yukleyevektir ama olmadi sunu yapmalısınız.

siz kuoon sahibine bi tane 222 tllik hesap alin o da size 95 tlsini iade etsin

• quote:

armani71 adlı kullanıcıya 95 tl ödeyerek n11.com 222 tl hediye çeki aldım. Ancak sipariş mağaza tarafından iptal edildi ve çeki kullanamadım. Buna rağmen armani71 adlı kullanıcı 95 tl yi geri ödememiş, sorumluluğun kendisinde olmadığını beyan etmiştir. Boşuboşuna kendisine ödeme yapmış bulunmaktayım. Lütfen bu kullanıcı konusunda dikkatli olun. Saygılar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Haksızlık etmişsiniz hocam arkadaşa Burada çeki satanın sucu yok sizinde suçunuz yok.. N11 e durumu anlatın satıcının böyle sorumsuz davrandığını söyleyin hesabınıza yükleyecektir çeki mağdur edeceğini sanmam.. Aynısını gitti gidiyor da yaşadım anlattım çeki tanımladılar.. Kullanım süresi 2 gün dü ekstra 8 gün süre verdiler. Kullandım.

• Burda KUPON SAHİBİNİN suçu sıfır...

Burda
    1. Suçlu N11
    2. Suçlu SATICI

Ve 2 de MAĞDUR var...
    1. Çek kullanan kişi
    2. Çeki kullandıran kişi yani hesap sahibi...

Çözüm Basit...
    Siparişi iptal eden SATICI ise N11 e yüklenilmeliii...
    Hesap sahibi iyi niyetli tabiki yardımm etcek bir sorun yaşanmış.
    Ama burda asli kusurlu N11 ve SATICIdır...
    Hesap sahibi çek kullanım süresi geçmeden hemen itiraz etmeli ki haksız duruma düşmesin.
    Günü geçmiş demesinler...
    Günü geçtiyse çekin N11 çok kötü çamura yatıyor...

Talihsiz olmuş...
    İnş çek geri gelir...
    N11 in çirkin yüzüdür bu durum bilen bilir.20 gün uğraşmışlığım var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.